RAMKI DO TABLIC REJESTRACYJNYCH - Strona 8

Ankieta: RAMKI DO TABLIC REJESTRACYJNYCH
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
6 szt
cezariusz
navi
klucho

kasa w drodze

Cytat:
2005-06-03 20:55:47, Walus pisze:
Dobra, mogę podjąć ramki dla "wybrzeżowiczów" i jakoś się je rozdzieli, bo jak każdy miałby je odbierać oddzielnie to będzie niezły Sajgon. W takim razie, wszystkich chętnych "nadmorzan" proszę o zgłasznie się na priva i info ogólne, jak już ustali się ostateczną listę, żebym mógł się skontakcić z COR'em ile rameczek mam odebrać.

Drodzy Wybrzeżowicze!

Oczywiście, zapraszam Was serdecznie do odebrania ramek, bądź w siedzibie firmy (Gdańsk, Szymanowskiego, vis'a'vis byłego kina "Znicz", pn-pt. 8-17), bądź też ode mnie osobiście w uzgodnionym miejscu i czasie (mieszkam na Zaspie, mogę gdzieś podjechać, byle nie np. do Gdyni ).

Proponuję natomiast, żeby Klubowicze z Wybrzeża wpłacili pieniądze na konto zbiorcze (kwota za same ramki - bez wysyłki).
Ja i tak będę wystawiać dokument zbiorczo na całe zamówienie. Przesyłka z ramkami będzie wysłana za pobraniem (kwota za całe zamówienie 100 sztuk), a ja po prostu zapakuję o tyle ramek mniej, ile ma być odebranych osobiście, i wydam je Wybrzeżowiczom bez brania od nich kasy.

To pisałem ja, COR, sprzedawca ramek II klasy

Zalozy sie potem watek okreslajacy kto ramki odbiera osobiscie u CoRa, a kto dzieli sie na rejony ramko-zlotow.

Kaske notuje na biezaco.

Jesli ktos chce wysylke indywidualna, prosze o podawanie adresu w przelewie, jesli adres ma byc inny niz w przelewie, prosze o PRIVa.

Cytat:
2005-06-06 12:23:54, Kulbros pisze:
To pisałem ja, COR, sprzedawca ramek II klasy

Jakiej II Klasy????????? . RAMKI MAJĄ BYĆ PIERWSZEJ KLASY!!!

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-06-06 15:29:41 ]

Zapłacone za 2 sztuki. Odbiór na zlocie trójmiejskim

Panowie jesli zamawiacie indywidualnie to zbierzcie sie w grupy 3-5 osobowe, bo nie mam ochoty popieprzac na poczte z 1345623 paczkami bez kaprysow panowie!

Czy z W-wy ktoś bierze te ramki dla ogółu z okolic i kiedy ewentualnie można by je odewbrac, bo nie wiem czy wysyłać kasę z datakiem za przesyłkę czy tylko za ramki i od kogoś odbiorę?

Cytat:
2005-06-06 21:22:42, Cwikus pisze:
Panowie jesli zamawiacie indywidualnie to zbierzcie sie w grupy 3-5 osobowe, bo nie mam ochoty popieprzac na poczte z 1345623 paczkami bez kaprysow panowie!

Podjales sie kolportazu to sie teraz mecz

mam takie pytaniebo kazdy z nas nawija o zakupie takowych ramek(sam mam juz zamówione 2 szt. )ale ciekawi mnie jedna zeczjak te nowe ramki wmontować w auto??

... przykrecasz je.

co do kolportarzu, ja podjalem sie zbiorki kasy, a nie kolportarzu po dwie sztuki...

Kase wczoraj wpłaciłem, dzisiaj powinna byc na koncie.

Dear Klubowicze powiedzcie mi gdzie można te ramki kupić i czy przesyłacie je indywidualnie do każdego? na zlotach raczej nie bywam a rameczke to bym i chciał.

biggusiu@op.pl

Cytat:
2005-06-07 07:30:40, BartAdam pisze:
Dear Klubowicze powiedzcie mi gdzie można te ramki kupić i czy przesyłacie je indywidualnie do każdego? na zlotach raczej nie bywam a rameczke to bym i chciał. biggusiu@op.pl

Kurde, wiem, ze watek ma duzo postow, no ale daj spokoj, przeczytaj chociaz troche

Właśnie wysłałem kasę na 1 komplet. Myślę, że powinna jeszcze dzisiaj dojść ze względu, że to prawie ten sam bank (Multibank). Dogadałem się z Dicer'em, że odbiorę od niego, wobec czego nie płaciłem za wysyłkę. Teraz pozostaje mi chyba tylko czekać na odbiór.

Cytat:
2005-06-07 07:30:40, BartAdam pisze:
Dear Klubowicze powiedzcie mi gdzie można te ramki kupić i czy przesyłacie je indywidualnie do każdego? na zlotach raczej nie bywam a rameczke to bym i chciał. biggusiu@op.pl

od teraz opcja indywidualnie to min. 6szt ramek - chyba ze masz ochote indywidualnie odebrac je na zlocie. bo obawiam sie ze koszty wysylki beda wieksze niz 7zl i gdybym mial kazdemu wysylac z osobna, zajeloby mi to rok i nie wyplacilbym sie doplacajac do kartonikow, tasmy i dlugopisow uszanujcie troche moj czas!

najlepiej czytajac watki.......

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2005-06-07 12:12:14 ]

Cytat:
2005-06-07 11:52:40, Cwikus pisze:
od teraz opcja indywidualnie to min. 6szt ramek - chyba ze masz ochote indywidualnie odebrac je na zlocie. bo obawiam sie ze koszty wysylki beda wieksze niz 7zl i gdybym mial kazdemu wysylac z osobna, zajeloby mi to rok i nie wyplacilbym sie doplacajac do kartonikow, tasmy i dlugopisow uszanujcie troche moj czas! najlepiej czytajac watki.......

Mam nadzieję, że się bałagan z tymi ramkami nie zrobi Komu dwie, komu sześć.

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2005-06-07 13:35:48 ]

Panowie ale ja teraz we Wrocławiu jestem i nie mam jak wysłać przelewu ... poza tym u mnie w okolicy nie ma raczej zlotów

Może ktoś z Wrocławia będzie taki zlot organizował ... i może wpłacił by za mnie (2 sztuki ramek) a ja bym mu na takim Wrocławskim zlocie oddał kasę
Jeśli tak to proszę o info o tym fakcie i ew. miejscu zlotu
Jeśli nie to PROSZĘ Cię Cwikus o cierpliwość bo teraz sesje mam i zajechany jestem ... a przelewy .. mogę robić tylko z domu ...
ale na 100% WPŁACĘ !!!

[ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2005-06-07 14:38:21 ]

Cytat:
2005-06-07 14:35:41, Armani01 pisze:
Panowie ale ja teraz we Wrocławiu jestem i nie mam jak wysłać przelewu ... poza tym u mnie w okolicy nie ma raczej zlotów Może ktoś z Wrocławia będzie taki zlot organizował ... i może wpłacił by za mnie (2 sztuki ramek) a ja bym mu na takim Wrocławskim zlocie oddał kasę Jeśli tak to proszę o info o tym fakcie i ew. miejscu zlotu Jeśli nie to PROSZĘ Cię Cwikus o cierpliwość bo teraz sesje mam i zajechany jestem ... a przelewy .. mogę robić tylko z domu ... ale na 100% WPŁACĘ !!! [ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2005-06-07 14:38:21 ]

spokojnie, jesli nie bedzie 100 sztuk to i tak czekamy wiec bez nerw . Poszukaj w klubie ludzi z wroclawia - gdzies w opcjach adminow jest mapa z rozrysunkiem wiec szanowni admini mogliby koledze podac klubowiczow z rejonu albo chociaz ich ilosc

Kurde.. tak sobie myslę, że może przy moim szczęściu (patrz sygnaturka) to kilka sztuk na zapas bym zamówił....

Cytat:
2005-06-07 15:40:25, Navi pisze:
Kurde.. tak sobie myslę, że może przy moim szczęściu (patrz sygnaturka) to kilka sztuk na zapas bym zamówił....

Poczekaj Navi ...przynajmniej kilku /nastu Klubowiczów ma chrapkę na ramkę z nickiem (typu ładny projekt Kolbera )....i myślę że po realizacji pierwszego zamówionka dojdzie do skutku drugi rzut "nickowy" ...wtedy spoko rezerwę sobie stworzysz (o ile oczywista takowe "identyfikujace" chciał będziesz

Pozdrowionka!