MOTORYZACYJNE życie Wrocławia ... - Strona 71

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmmm...

na twoim miejscu bym sie przejechał do radwanic tam jest dużo zakładów i robią to całkiem dobrze...

Cytat:
2006-12-28 00:09:26, wojtas7 pisze:
mam pytanie do osob z wrocka/okolic. czy znacie jakis warsztat konserwujacy podwozia? najlepiej jakis taki porzadny ktory by porzadnie wyczyscil podloge od spodu i zakonserwowal lacznie z profilami zamknietymi (progi, nadkola). dzieki.

a w czym chcesz to robić?? bo ja swoje clio sam rozebrałem do blachy czyszcze i przygotowóje do obspawania potem konserwacjai na koniec malowanie,gość niedaleko kiedys robił takie żeczy ale niewiem czy dalej sie tym zajmuje jak chesz to jutro moge sie przejechac i popytać

suzuki swift.

Cytat:
2006-12-28 03:10:01, wojtas7 pisze:
suzuki swift.

Wojtas7 przecież to waży

a gdzie sa radwanice, mozna prosic o jakis nr telefonu albo dokladniejszy namiar?

- mam dwa takie same swifty, jeden do pzmot (tez z kilogramami konserwacji i serie na co dzien (tego chce zakonserwowac).

Działąjac jakby w imieniu youngtimer.pl pozwolę sobie zaprosić kolegów na spocik ktory odbedzie sie 7.01.2007 - niedziela we Wrocławiu. Ma być troszkę starych samochodów, nie tylko fiatów.

wiecej szczegółów pod tym linkiem

http://www.youngtimer.pl/board/viewtopic.php?id=2212

Proszę mnie dzisiaj nie rozjechać, będę pędził do Legnicy przez Wrocek ok. 18-19

ja cie wyczaje ktoredy jezdzisz

Cytat:
2006-12-28 20:46:43, wojtas7 pisze:
a gdzie sa radwanice, mozna prosic o jakis nr telefonu albo dokladniejszy namiar? - mam dwa takie same swifty, jeden do pzmot (tez z kilogramami konserwacji i serie na co dzien (tego chce zakonserwowac).

wojtas jedziesz przez krakowską w stronę księża małego ale aż za pętle tramwajową i po lewej stronie będziesz mijał starą zajezdnie autobusową jedziesz dalej ze 10 metrów i masz radwanice tam jest pełno warsztatów aha... jak sie nie myle to kierunek Częstochowa

tam po lewej gdzieś jest heinrich

o to nie wiedziałem ja mam już na dzisiaj dośc mojego malca!!
spalona instalacja, wyjebane poduszki pod skrzynią i jeszcze praktycznie dziurawy tłumik;/

KaKiGT - ten od walkow rozrzadu ?

CEHU - nie przejmuj sie - w rajdowce musza byc jakies usterki

problem w tym że to nie rajdówka, pozatym ledwo wróciłem do wrocka

ty masz jeszcze malucha Cehu? on nie zarosl mchem od tego stania?

a kiedy on stał??

CEHU - po opisu w profilu wnioskuje ze to juz seria nie jest. Rozumiem ze konfiguracja bardziej uliczna na codzien ?

hmmmm caly czas? nigdy go nie widzialem zeby jezdził, kagita jakos widzialem nie raz a z wrocka nawet nie jest a ciebie ani widu ani slychu

Cytat:
2006-12-29 22:04:25, Phantii pisze:
hmmmm caly czas? nigdy go nie widzialem zeby jezdził, kagita jakos widzialem nie raz a z wrocka nawet nie jest a ciebie ani widu ani slychu

Mnie zapewne tez jeszcze nie widziales co nie znaczy ze nie jezdze

co mam zrobic jak terminy mnie nie pasują
jeździ cały czas poza dnaimi kiedy coś przy nim robie

to wpadnij na spot bodajze 7mego jezeli ''niby'' jezdzi