MotoNews.pl
11 Allegro i inne (90553/0) - Strona 72

Allegro i inne - Strona 72

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakby kogoś interesowało:

BMW xxxxx
Model xxx, xx xxxxxxxxxxxx
rok xxxx,
Sprowadzony w bieżącym roku, zarejestrowany w kraju, ubezpieczony, możliwa zamina na automat w podobnej cenie
cena: xxxx
telefon: xxx-xxx-xxx
imię i nazwisko: Tomek
adres: Kraków
województwo: małopolskie
e-mail: xx@xx.pl" target="_new">xxx@xxx.pl

z tego co wiem to zasady sie na forum nie zmienily co do ogloszen.

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-19 16:46:42 ]

ogloszenie

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-19 16:47:27 ]

Cytat:
2005-11-19 16:39:39, kornat pisze:
Jakby kogoś interesowało: BMW xxxxx Model xxx, xx xxxxxxxxxxxx rok xxxx, Sprowadzony w bieżącym roku, zarejestrowany w kraju, ubezpieczony, możliwa zamina na automat w podobnej cenie cena: xxxx telefon: xxx-xxx-xxx imię i nazwisko: Tomek adres: Kraków województwo: małopolskie e-mail: xx@xx.pl" target="_new">xxx@xxx.pl z tego co wiem to zasady sie na forum nie zmienily co do ogloszen. [ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-19 16:46:42 ]

Jest juzmiejsce do ogloszeń na forum zapraszam

Cytat:
2005-11-19 18:02:22, Aldik pisze:
Jest juzmiejsce do ogloszeń na forum zapraszam

Zaraz zaraz to nie jest ogłoszenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest to wpis z portalu rajdowego www.rajdy.hoga.pl więc dokładnie to samo co allegro itd tylko niemożna dać linka do konkretnego ogłoszenia bo spis jest tam w formie listy!!!
Uważam, że post powinien być przywrócony do oryginalnej formy!!!!

Cytat:
2005-11-19 18:24:15, kornat pisze:
Zaraz zaraz to nie jest ogłoszenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest to wpis z portalu rajdowego www.rajdy.hoga.pl więc dokładnie to samo co allegro itd tylko niemożna dać linka do konkretnego ogłoszenia bo spis jest tam w formie listy!!! Uważam, że post powinien być przywrócony do oryginalnej formy!!!!

Nie złość się tylko daj ogłoszenie gdzie być powinno
Tutaj się komentuje różne ogłoszenia a w Twoim nie ma co komentować!

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-11-19 18:28:24 ]

Cytat:
2005-11-19 18:26:44, Aldik pisze:
Nie złość się tylko daj ogłoszenie gdzie być powinno Tutaj się komentuje różne ogłoszenia a w Twoim nie ma co komentować! [ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-11-19 18:28:24 ]

Nie mam z tym ogłoszeniem nic wspólnego, wstawiłem je bo wydaje mi się, że e-30 z is-em to jednak rarytas, bez kitu jestem użytkownikiem 3 forów, ale takie numery zdażają się tylko tu

prawdziwa igła ale z jakim przodem pewnie koneser to zrobił e32

Cytat:
2005-11-19 18:33:25, kornat pisze:
Nie mam z tym ogłoszeniem nic wspólnego, wstawiłem je bo wydaje mi się, że e-30 z is-em to jednak rarytas, bez kitu jestem użytkownikiem 3 forów, ale takie numery zdażają się tylko tu

1,8is rarytas?? chyba chodzi ci o 2,0is to wtedy sie zgadzam.

Cytat:
2005-11-20 10:54:34, baz-e30 pisze:
prawdziwa igła ale z jakim przodem pewnie koneser to zrobił e32

Dosć przyjemnie dopasiona niom i ten gril

Chyba za tanio jak na M3

[ wiadomość edytowana przez: vicia dnia 2005-11-20 18:06:05 ]

tak to jest M3 ale koleś chce 40 koła papieru bynajmniej w ogłoszeniu poniżej

Kto mi pozyczy 9600$

Niom i trzeba by ja był sciagac..;(

juz dawno sie natknalem na to ogloszenie, sciema to jest jakas...

Cytat:
2005-11-20 18:04:13, vicia pisze:
Chyba za tanio jak na M3 [ wiadomość edytowana przez: vicia dnia 2005-11-20 18:06:05 ]

TO jest NON-REPAIRABLE odpowiada to MOTORSCHADEN, wszystko wyjasnia , poza tym jakby chcial ktos to miec to mnostwo kasy trzeba na zarejestrowanie i przekrectwo z urzedem skarbowym , ciezko ogolnie nawet na czesci z nia bylyby big klopoty, takze nie sugerujcie sie cena .

Cytat:
2005-11-20 20:03:10, zdunekm pisze:
TO jest NON-REPAIRABLE odpowiada to MOTORSCHADEN,

albo nie znasz niemieckiego albo angielskiego

motorschaden - uszkodzony silnik

non repairable - samochod nienaprawialny (do kasacji) w stanach takim mianem okresla sie samochod ktory nie moze byc dopuszczony do ruchu po wypadku.

jakos po fotkach nie widze zeby byl do kasacji, ogolnie to tam jakies bzdury wypisuja w tym ogloszeniu bo nawet vin jest nieprawdziwy

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-20 20:14:11 ]

Cytat:
2005-11-20 20:09:20, tolo84 pisze:
albo nie znasz niemieckiego albo angielskiego motorschaden - uszkodzony silnik non repairable - samochod nienaprawialny (do kasacji) w stanach takim mianem okresla sie samochod ktory nie moze byc dopuszczony do ruchu po wypadku.

Tak wlasnie napisalem ze ten samochod to bawienie sie z urzedem skarbowym i rejesztracyjnym bo auto jest NON-repairable, slinik jest zdrow (pomylilo mi sie z motosschaden )w kazdym razie ogromne kombinowanie i jeszcze raz kombinowanie. Mi osobisice wydaje sie ze auto zostalo zabrane jakiemus cwaniakowi albo piratowi drogowemu i jest bez prawa rejestracji w USA i tak by to wygladalo, stad niska cena

PS: Auto na pewno nie jest wlaniete a czy bylo tewgo nie wiemy, w akzdym razie powinno jezdzic bo zadnej wzmianki dotyczacej silnika nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-11-20 20:18:53 ]

Cytat:
2005-11-20 20:17:03, zdunekm pisze:
Tak wlasnie napisalem ze ten samochod to bawienie sie z urzedem skarbowym i rejesztracyjnym bo auto jest NON-repairable, slinik jest zdrow (pomylilo mi sie z motosschaden )w kazdym razie ogromne kombinowanie i jeszcze raz kombinowanie. Mi osobisice wydaje sie ze auto zostalo zabrane jakiemus cwaniakowi albo piratowi drogowemu i jest bez prawa rejestracji w USA i tak by to wygladalo, stad niska cena PS: Auto na pewno nie jest wlaniete a czy bylo tewgo nie wiemy, w akzdym razie powinno jezdzic bo zadnej wzmianki dotyczacej silnika nie ma. [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-11-20 20:18:53 ]

nawet jesli jest bez prawa rejestracji to i tak sie oplaca bo m3 w tym roczniku to ze 160tys pln jest warte ;] sam silnik ze skrzynia pewnie jest wart te 9000euro. mysle ze jakby to nie byla sciema to juz by jej dawno nie bylo za te pieniadze a tak jak mowilem juz dosc dawno ja widzialem w ogloszeniu. ja obstawiam ze to lipa jakas

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-11-20 20:23:19 ]

Bez prawa rejestracji to on jest w USA a u nas wszystko można zarejestrować. Co do kłopotów z Cłem itp to najlepiej znaleść kogoś z obywatelswiem niemiecki, on jako niemiec kupi to na siebie w niemczech a potem sprzeda polakowi i wtedy polak pisze 100EURO na umowie i np motor und getribe schaden(uszkodzony silnik i skrzynia ) a następnie rejestruje na normalnych zasadach unijnych Stara dobra metoda Każde autko które wyjeżdża np z Niemiec na tablicach celnych nie ma tam prawa ponownej rejesteacji - brief przeważnie przecinają i wbijana jest odpowiednia piecząteczka - "Ausland" i coś tam jeszcze, pamiętam że własnie pisało coś o braku możliwości ponownej rejestracji

Super tunned BMW Yeah!!
Że też ludzie się na takie rzeczy rzucają...bo i pewnie wygląda to jak z "Szybkich i wściekłych" ale później ździwko jest na światłach jak co lepszy Poldek, Śkoda albo jakaś padaka 318 go zrobi bez mydełka

[ wiadomość edytowana przez: biem dnia 2005-11-22 15:45:14 ]

BŁEHEHEHE to odnoisnie monstrum

Rozumie twoje rozgoryczenia ale moze to jest sposób na sprzedanie E30? Ale poza resztą kolektor swieci ze ze ho nic to ze brakuje paru plastików hehe i cos dziwnego mu sie z filtrem stało ale co tam
NIe rozumie tych ludzi co licytuja niom chyba ze to koledzy z klasy

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-11-22 15:59:16 ]