P O Z N A Ń - spoty - Strona 73

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-10-12 08:58:31, jacekes pisze:
A tak się ostatnio intensywnie zastanawiałem, co się z nią moglo stać, że już jej na Słowiańskiej nie ma... Stan dalej taki sam, czy coś z nią może zrobili? img389.imageshack.us/img389/1521/m2042oy.jpg img236.imageshack.us/img236/822/m2030kg.jpg img46.imageshack.us/img46/6538/m2021tc.jpg img46.imageshack.us/img46/8025/m2017gp.jpg A tak z innej beczki - spoty będą teraz wg jakiegoś "harmonogramu" tak jak zeszłej zimy, czy będziemy się co do każdego jednego osobno umawiać?

rozmawiałem z właścicielem tej warszawki podomno miał jej wymienic tylny błotnik i postawić ja tam dalej.Ten koles podobno ma dużo części do warszawki tak mówił i są na sprzedaż.A ta wawa już tam wruciła???bo dawno nie chechałem tamtędy

Nadal stoi na Polskiej i chyba będzie stać. Stan nie jest za ciekawy ale jedno jest pewene z zwenątrz wygląda na kompletną ale ja tam znawcą nie jestem ale tak mi sie wydaje. Cena może trochę duża jak dla mnie, ale powiem wam ze gdybym miał taką gotówkę to bym ją kupił i poddał gruntownej odbudowie.

Cytat:
2006-10-12 12:20:58, Mebig pisze:
Nadal stoi na Polskiej i chyba będzie stać. Stan nie jest za ciekawy ale jedno jest pewene z zwenątrz wygląda na kompletną ale ja tam znawcą nie jestem ale tak mi sie wydaje. Cena może trochę duża jak dla mnie, ale powiem wam ze gdybym miał taką gotówkę to bym ją kupił i poddał gruntownej odbudowie.

a co ona jest na sprzedaz??jak tak to za ile??????

Cytat:
2006-10-12 12:54:04, fiolek pisze:
a co ona jest na sprzedaz??jak tak to za ile??????

Przeczytaj parę postów wcześniej

Cytat:
2006-10-12 13:29:16, KinioPP pisze:
Przeczytaj parę postów wcześniej

nie zwróciłem uwagi sorki

A co do spotów no to trzeba coś ustalić, jakiś plan do końca roku albo zimy i będzie po kłopocie. W pierwszej kolejnosci proszę studentów zaocznych o wymienienie terminów które im nie odpowiadają ze względu na szkołe co by można dobrać takie dni aby nie kolidowały nikomu.

Właśnie wykonałem kolejną półpieszą hardkorową wycieczkę. Byłem w Koninku (w prawo przed Gądkami, jakieś 4km od Katowickiej) na złomie u cffaniakuf, którzy mieli kiedyś złom i komis w Skrzynkach k. Kórnika.
Chwalili mi się kiedyś, cffaniaky, że w Koninku mają masę starych fiatów na placu. Wuja prawda, dwa zdezelowane ME-ki, kilka PN caro w stanie rozkładu.

Z tego miejsca chcialbym podziękować kierowcy zielonego renault espace KR3990U za to, że mię kawałek podrzucił w drodze powrotnej z tego zadupia.

Trafiłem też przypadkiem przed bramę ogrodzonego placu, na którym stało kilkanaście ciekawostek - syreny, wawki, moskwicze, fiat 850 i inne bliżej nieznane mi bądź zakryte plandekami. Na bramie była kartka z napisem "skup starych aut" i numer telefonu...

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2006-10-12 15:25:26 ]

Terminy spotów!!!
22.10
19.11
17.12
najbliższy odbędzie się na parkingu przed stadionem Lecha o godzinie 14 (jeżeli nic innego nie będzie tam się odbywać)
kolejne w zależności od warunków atmosferycznych, dobrze by było jakieś miejsce na zime poszukać

Na zimę - parking piętrowy w Poznań Plaza jest podobno bezpłatny, na ewentualną kawę też pewnie znajdzie się tam jakieś miejsce.

Taka tylko luźna idea, mi to różnicy nie robi żadnej

Cytat:
2006-10-12 22:05:15, Kroolik pisze:
Terminy spotów!!! 22.10 19.11 17.12

19.11 to szczególna data. Będę miał okrągłe 35!

Z terminów spotów nie pasi mi tylko najbliższy czyli 22.10 a za to reszta jak najbardziej za tymi terminami. Parking w Plazie może być, tylko zaznaczam że jest tam trochę chłodno na nim, ale przynajmniej nie będzie nic się lało na łeb. A i posiedzieć też będzie gdzie, choćby w cukierniach i innych sfinksach koło Fantasy Park, atrakcji może byc jeszcze wiecej bo można iść na kręgle albo bilard, ale cennik wam moge podać dopiero po weekendzie jak będe w Plazie.

Się wczoraj wieczorem dowiedzialem, że w sobotę muszę być w Ostrowie Wlkp., nie wiem jak długo tam będę, więc niestety nie mogę zagwarantować, że dotrę na spot.
Ale jak zwykle zrobię wszystko, żeby być!

przypominam o niedzielnym sporkaniu!!!

Ja jak juz wspominałem ten weekend mi nie pasuje, ale za to reszta terminów jak najbardziej. Z tej okazji życzę wam miłej zabawy i widzimy sie na nastepnym zlocie.

witam wszystkich fso-wych poznaniaków i nietylko poznaniaków wróciłem po małym zastoju spowodowanym awaria kompa.

wszystkie terminy spotów mi pasują.w niedziele bede napewno.

pozdro

spot odbył się w bardzo okrojonym składzie
pojawił się całkiem ładny Fiacik pikap z całkiem miłą załogą
szkoda że tak słabo się zaprezentowaliśmy, gdybym się spodziewał takiej ładnej pogody to byłoby spotkanie przy grilu, a tak spot umilali nam młodzi wściekli w swoich za szybkich autkach :/

pozdrawiam chłopaki widziałem was dzisiaj na Leszku niestety dzień uprzykszali kretyni w autach tatusiów

bardzo zaluje ze nie zdolalem sioe pojawic ale zgodnie z zapowiedzia jaka zlozylem koledze kroolikowi mam nadzieje ze na nastepny spot bede mogl dojechac juz moim fiacikiem

Cytat:
2006-10-22 20:00:23, Kroolik pisze:
spot odbył się w bardzo okrojonym składzie pojawił się całkiem ładny Fiacik pikap z całkiem miłą załogą szkoda że tak słabo się zaprezentowaliśmy, gdybym się spodziewał takiej ładnej pogody to byłoby spotkanie przy grilu, a tak spot umilali nam młodzi wściekli w swoich za szybkich autkach :/

zgadzam się z kierownikiem

spocik bardzo fajny miła obsada i co ważne nowe twarze.pogoda dopisała oszołomy w plastikowych autkach też szkoda że popsuli tą fajną mazde 323 no i później tą piękną czerwoną E30,która została w debilnysposób ugryziona przez leciwą piątke rekina.tak głupigo dzwonu dawno nie widziałem

pojawilo się też dwóch nieustraszonych zawodników w swoich maluchach,strasznie nakreconych na kjsy i inne dyscypliny motorsportu.jeśli kogoś zaszokowała filozofia życiowa Bartka"KUBICY" Kubickiego to sorry ale on tak ma.

pozdrawiam Kubol.

Było fajnie tylko towarzystwo upalaczy trochę uciązliwe, zwłaszcza że mnie łeb napierdalał. Jak se pomyśle ktoś mógł przypuszczać że my tam też świrujemy.....