Polonez - inne wersje, krótkie serie, prototypy, przeróbki - Strona 74

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kwestia gustu.
Wole te felgi na niskim profilu - lekko obniżające auto i wprowadzające świeżość w wizerunkach niż oklepane stalówki z dekielkami które widze na każdym kroku.
Auto zaistne - wygląda jak resorak...ale to mu dodaje sportowego akcentu - rajdówki z OBRSO wyglądały podobnie.

Kolorek bardzo sportowy

ja osobiscie SZALEJE za tym kolorem,
poldek w nim wyglada naprawde sportowo i Rasowo... ( chodzi mi nie o ten bardziej pastelowy pomarańcz tylko o ten agresywny- nie wime jaki ma numer...)

No ładnie.
Zaraz zacznie się dyskusja o mojej stronie...która chodzi tylko pod IE.
Narazie.
Krasu...poza tym...podaje cie do sądu za rozpowszenianie i publikacje zdjęć bez konsultacji z ich autorem.
P.S.
Lakier to L84.

Wszystkie są piękne!

to to jest fotka z twojej strony ? dlaczego ja jej jeszcze nie widzialem ?( wpisałem w google.pl grafika , polonez i wyskoczylo...
wlasnie tak mi sie zdawaloze cos znajomo mi ygladal ten poldek....
kopsnij adresik....

Cytat:
2006-08-16 23:46:33, goldrs pisze:
a mie sie ten podoba:

borek fajny a wie ktos z kad on jes bo w mojej okolicy spotyka sie czarne tablice WBZ to jest chyba woj walbrzyskie miejscosc zabkowice a to raptem 15 km od mojej wiochy!
a L84 to najpiekniejszy kolor jaki byl w palecie FSO zwlaszcza na DF

Cytat:
2006-08-14 17:44:23, Koot pisze:
Nabardziej mi się ten podoba: Hetmanie - dostaniesz niebawem "emalię"

Mi też. a jeszcze bardziej by mi się podobał biały, albo złoty, taki jak niektóre Caro Nawet myślałem o przeróbce pewnego carusa na takie coś

Cytat:
borek fajny a wie ktos z kad on jes bo w mojej okolicy spotyka sie czarne tablice WBZ to jest chyba woj walbrzyskie miejscosc zabkowice a to raptem 15 km od mojej wiochy!
a L84 to najpiekniejszy kolor jaki byl w palecie FSO zwlaszcza na DF

generlanie wsyztkie kolory wtedy bylu ładne ale mi najbardziej podoba sie L84, jego pastelowy odcien , i ten groszkoy..
wybaczcie takie nazewnictwo kolorów ale nie wiem jak maja numery...
teraz w motoryzacji niema juz takich kolorwó z polotem....
a ludzie nie docenija tych naprawde pieknych.... niedamo jeden z moich znajomych jak mu pokazalem L84 powiedział" no poldek w ładnym stanie i nawet mogl by sie podobac gdyby nie ten ochydny kolor"

jak to jeden z moich lepszyc kumpli tak miałem wtedy mu cos zrobic...

[ wiadomość edytowana przez: krasu3 dnia 2006-08-17 19:59:22 ]

Cytat:
2006-08-17 19:36:19, STRUGAR pisze:
borek fajny a wie ktos z kad on jes (...)

No z Wrocka, przeca top auto Lajki. ALe kola mi sie tez nie podobaja. Cos tak hmm, no nie wiem, nie gra Za wąskie

Cytat:
2006-08-17 19:54:16, krasu3 pisze:
[ciach] mi najbardziej podoba sie L84, jego pastelowy odcien , i ten groszkowy..[ciach]

Był jeden groszkowy, czy kilka podobnych? Bo widziałem juz różne ,,zielonkawe" stare polonezy i ich kolory rózniły się między sobą nieznacznie. aha i wybaczcie mi brak wiedzy n/t symboli i kolorów, ale się w to jezszcze nie wgłębiałem
BTW Dobrze było by stworzyć cały wątek, w którym by się wypisywało nazwę koloru, jego symbol i umieszczało fotę samochodu w tym kolorze obok, dla takich niezorientowanych, jak ja

[ wiadomość edytowana przez: Janisz1990 dnia 2006-08-17 20:41:27 ]

Cytat:
2006-08-17 20:33:22, Julo pisze:
No z Wrocka, przeca top auto Lajki. ALe kola mi sie tez nie podobaja. Cos tak hmm, no nie wiem, nie gra Za wąskie

male sprostowanie po konsultacji z Lajka stwierdzam ze nie jest to jego borewicz obecnie mozna go spotkac w radomiu a zakupiony byl faktycznie z moich okolic dlatego sfojskie tablice!

[ wiadomość edytowana przez: STRUGAR dnia 2006-08-17 21:01:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: hetman dnia 2006-08-18 01:27:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: hetman dnia 2006-08-18 02:46:44 ]

[ wiadomość edytowana przez: hetman dnia 2006-08-18 04:08:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: hetman dnia 2006-08-18 05:40:42 ]

A czemu 3-D tak jakoś inaczej wyglada z przodu niż "normalny" "borek"?