MOTORYZACYJNE życie Wrocławia ... - Strona 75

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-01-15 23:23:02, Marjusz pisze:
ps. Poinformowano mnie, że Słowik wystawia kogoś na kierownika czy dyrektora, a i tak kieruje wszystkim - po co? Ano żeby mu licencji nie zabrali. Co do jego statusu na Rakietowej to nie jest on tam żadnym zarządcą ani pełnomocnikiem zarządu, jako trener z licencją PZM uczy jeździć. Właścicielem też nie jest...

O wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Najlepiej jakby w ogole go tam nie bylo.

Cytat:
Według mnie można zrobić imprezę z przejazdami Na Niskich Łąkach i Rakietowej bez tych stron konfliktu, które nie pozwoliły tego zrobić tym razem dla WOŚP.

No coz - wierze, ze uda sie kiedys taka wieksza impreze zrobic. Boli mnie jak widze ile jest wzajemnej niecheci wsrod ludzi organizujacych ten sport. Ale w sumie nie my pierwsi i pewnie niestety nie ostatni - pierwszy to chyba Walbrzych pare ladnych lat temu byl z podzialami - heh.

[ wiadomość edytowana przez: TomcatT4 dnia 2007-01-16 01:02:30 ]

DOooooobra zmiana tematu

Wrcy kiedy mam wpaść do was do garage?? pasie jutro tfu dzisiaj po południu?? hmm ja mam czas moge wskoczyć na chwilke

nie ma ktos z wrocka jakiejsc glowicy do parcha w dobrym stanie bez pekniec z planem najllepiej 4-5 mm ?

kurwa w porę się budzicie pisałem milion razy że oddam za flaszke masę części to nikt nie chciał a była głowica robiona do sprzedana za litra

no wtedy nie byla mi potrzebna a teraz tak baryla coz rzadko zagladasz na www.wagr.fora.pl stesknilismy sie za toba

stary ja siedze od rana do wieczora w garażu i walcze z clio,ostatnie 3 dni obniżałem belke z tyłu bo drążki były tak zapieczoen ze 3 dni prać młotkiem trza było wadli byście podtrzymać mnie na duchu i pogadać do garażu

z odpowiendni wspomagaczem trzeba by wpasc bo tak z pustymi rekami to nie wypada

Podziały są na zbyt małym polu żeby do nich dochodziło, będę próbował łączyć imprezy jeśli tylko będzie miało to sens, tak jak z panią Iwanowską z Malczyc reprezentującą Klub Dolny Śląsk, która jest świetną organizatorką...

Horblower nastepnym razem jeżeli chcesz zobaczyc na tego typu iprezie więcej fiatów to proponuje dac cynk na jakimś forum np. tym jak bedzie więcej ludzi wiedziało to pewnie więcej się zjawi .

Jasne ze dam tylko ze akurat o tej paradzie dowiedzialem sie kilka dni wczesniej. Na poprzedniej imprezie, o której informowalem kilkanascie postów wcześniej nikt sie nie zjawił....

Wiesz na godzinny spot nie za bardzo mi sie opłaca jechac 100km
Ale parada to co innego

Panowie dzisiaj na godzine 19.00 zapraszam na spota pod andersa w roli głównej fiaty 126p. zapraszam serdecznie wszystkich swoimi 126p

no jak zwykle mnie nie było bo mam takie szczęscie że nie ma mnie wtedy we wrocławiu dzisiaj przyjechałem i wiem że już nigdzie jeździć nie będę
więc może by zrobić spota w drugim tygodniu lutego np. 10 lutego??

to jak pany bo ja bym się jednak chciał podpiąć w końcu pod jakiegoś spota a tu lipa straszna była bo jak wy się umawialiście to akurat wtedy kiedy mnie nie było

nastepny spot 3lutego o 19

nie da sie odrobine później w sensie dni??
bo 3 lutego to ja zaczne składać malucha...
EDIT:
chyba że wczesniej dostane instalacje najwyżej przyjade rozdygotanym

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-01-22 23:32:23 ]

jakim bys nie przyjechał to i tak bedzie rozdygotany od potężnej mocy

nie buj nic mi sie wydawało że poskładany jest a cały czas dygocze

mam wyjebane poduszki pod skrzynia spaloną elektryke i jeszcze tunel do pospawania bo kasetki nie mogę wyregulować;/

Panowie wpadac na 19 na osobowice na slizganko

ja już dzisiaj mam dośc