MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 75

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
h e l l o !

No tak zapomniałem, że Cleric to bardzo uważny jest
kiedy czyta moje posty... mimo że jak
deklaruje kiedy wróci z tyrki nie ma siły...

Misiek - a może nowy nick na czas pomykania Beemką? no np. Misiek_Wir_w_Baku ? a tak serio to rzeczywiście jazda
takim smokiem kosztuje niestety ale wiedz że wszyscy trzymają kciuki żebyś szybko naprawił Opelka!!!!!

Focuss - to Ty flagę Krakowa masz a OKP jeszcze nie?
no chyba muszę podpuścić Lerrę żeby Cię zdopingowała

red

Cytat:
Chciałam się z wami pożegnać;( Jadę i wracam dopiero 8 Sierpnia... Mam nadzieję, że chociaz troszeczkę za mną potęsknicie

miłego wypoczynku, uważaj na siebie i masz gwarancję że za Tobą potesknimy, spotkamy sie kupimy sobie po 10 pifek i potęsknimy w grupie

red z logo to masz priv co i jak

focuss z tym logo na meczu to niezły pomysł, darmowa reklama klubu w mediach

Witam po 5 dniowej przerwie. NIE PISZCIE TYLE BO JA Z ROBOTY WRACAM I PRZESIADUJE PRZED KOMPEM 30 MIN. zamiast jesc. Teraz do rzeczy. VHS zeczywiscie byl kolesia o ksywce Funky z czarnej Manty B ze Szczecina. Jak zgra to na kompa to mi przesle plytke. GTVoytek tam jest nagrany podczas wyscigu Zrobil demolke w Krakowie. Teraz czas na Clerica. Zajefajne te Syrenki byly. Spot sie odbyl nastepnego dnia bo widzialem w TV. Co do Lerry to rzeczywiscie spudniczka byla ekstra. Szkoda ze wyjezdza bo bylbym w stanie sam po nia jechac do tego Krakowa szczegolnie ze chyba bede w tamtych okolicach. Cleric dogadam sie z toba bo moze pojedziemy razem na ta Sosine W tym miejscy chcialbym podziekowac Ci za odwiezienie mnie do Wolbromia. Zajrzalem do rodzinki w Dluzcu dzieki Tobie . Oczekuje was wszystkim na spocie w Zaglebiu. Musowo musi byc Cleric bo on pogode sprowadza Gdzie sie nie pojawi tam swieci slonce. Misiek przykro mi z powodu tego twojego samochodziku. Bedzie dobrze a co do bmki to moja Mania pali 15-18 l gazu na setke wiec wiem co to oznacza (fakt ty jezdzisz na benzynie). Czekam na wiesci apropo nastepnego spotu w Malopolsce. Moze byc krajobrazowy. Ja mam taka propozycje. Poczatek na lotnisku (niech sie chlopaki poscigaja), potem maly kurs po Krakowie, przejazd nad jeziorko , impreza. Co wy na to?? Tylko ze to by musialbyc spot calodniowy.

Dobrze gada - dac mu wodki!!!

No ja musle, ze bedzie to dobry temat do obgadania na waszym spocie - moje plany krystalizuja sie w tym kierunku, ze bede mogl sie u was pojawic, ale mam tez nadzieje ze bedzie ktos oprocz mnie jako reprezentacja regionu Malopolska??

No wlasnie - kto jeszcze moze sie pojawic?

ja narazie nie wiem bo nie mam grafika na sierpień, z miśkiem trzebaby się zgadać, może on pojedzie, choć ostatnio on jakiś dziwny jest nie odzywa się, bejcą jeździ, nie wim co się dzieje Pozdro

W ramach solidarności z Misiem walnąłem dziś lewym przodem w Corollę. Zbite lampy, pogięty błotnik.
Pozdrawiam
Piotrek

Cytat:
2004-07-30 21:10:43, filasty pisze:
W ramach solidarności z Misiem walnąłem dziś lewym przodem w Corollę. Zbite lampy, pogięty błotnik.
Pozdrawiam
Piotrek

serdeczne kondolencje?? z twojej winy czy ty jesteś poszkodowanym??

Hej - dołączam do Clerica nie dobrze oby tylko te stłuczki
nie miały charakteru epidemii...
Ale nie ma tego złego co by na dobre wyklepać sie nie dało
zgodzisz się Cleric???

Co do spotu 08 sieprnia to niestety, ale cały przyszły weekend
będę w arbajcie no i niestety...

pzdr Red

eeh, Lerra pojechała, Focuss kibicuje,
a na naszym Forum nikt się nie rozpisuje

W takim razie wpadnę później może coś skrobniecie?

Red

Cytat:
Ale nie ma tego złego co by na dobre wyklepać sie nie dało
zgodzisz się Cleric???

jasne że tak, nie odzywałem się bo dopiero do domu wróciłe, w pracy byłem na rano potem pojechałem do ojcowa z rodzinką i szwagrem pozdro

Red: Cleric wiesz ta co?
Cleric: taa...
Red: ostalim sami
Cleric: ehh
Red: no właśnie
Cleric: i co teraz?
Red: poszlim na browara

Witam witam!!
Ja juz wrocilem... tzn wroclem jakies 2 godzinki temu ale teraz gralem w siatke 2 godziny i ledwo klawiature klikam...
Co tam u was?? Widze ze sie tu ladnie zachowujecie...WIDZIELISCIE CO ZROBILISMY Z ROSJA??? Jee jestesmy wielcy!!

Wspolczucia Filasty...

ja tesh czasami lubię do siebie pogadać w związku z tym mam pytanko - czy to jest normalne?? bo jak nie to muszę do lekarza od głowy lecieć!!

Cleric, ty nic się nie martw
moja Kasia stwierdziła, że też sama do siebie radzi jak mnie
nie ma w domu do późna

Focuss WODZU, WITAJ! Tak byliśmy grzeczni...
bo prawien nas tu nie było... ale pewno w tygodniu
nadrobimy zaległości

No wlasnie widziwlem... nie musialem jakos strasznie nadrabiac forum... No ale teraz bedzie trzeba cos pisac... choc ja jestem kilka dni i od 6 do 13 mnie tu znowu nie bedzie

Focuss, proszę pomyśl o moim nicku zanim
nam uciekniesz
Pozdro Red

a na jaki sobie chcesz zmienić??

Odnosnie twojego nicka napisalem ci na priva!

Misio i Cleric zgloscie sie do mnie na gg jak bedziecie!!

Elo dzieciaki Jestem juz jestem.Mam coraz mniej czasu bo dorwałem druga robote zeby sie odrobic Wczoraj odebrałem piekna z serwisu I pozostawiłem tam okragłe 1950zł Koszt sprzegła i ubezpieczenie na rok mi to wystarczy wpadłem w straszny dołek finansowy Ale...Niejest zle jutro bety sie pozbywam to czes długów spłace a reszte odrobie.

Filasty szkoda vekry ale nowe lampki tu sie klepnie tam postuka i bedzie jak nowa

Cleric ja dziwny??? jeszcze sam ze soba nie gadam (z przyczyn czysto osobistych ta aluzja tyczy sie tylko wariota Clerica wiec red luzik niejest to skierowane do Ciebie ) poprostu wole byc ostrozny w trosce o moje kochones Pozatym jak obiecasz ze nieurwiesz mi tego i owego to mozna zgadac sie gdzies cos jakos na jakiego browara i przyokazji podrzucił bym Ci ramki. Jak cos daj znac czy cos gdzies czy nic nigdzie

Pozdro postaram sie czesciej zagladac bo bede miał neta w robocie