MotoNews.pl

Polerowanie felg - Strona 8.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Vince- jutro powinny już byc na aucie, więc może wrzuce fotki...

P.S Faktycznie fotki nie oddają w pełni wrażenia "lustra" zrobie fotki cyfrówka i wtedy będzie inna gadka...

Mario ja też czekam na fotki.

*BOMBA* JESZCZE POTRAKTUJ GUMY CZEMŚ CO POGŁĘBI KOLOREK CZERŃ
WIĘKSZY KONTRAST
MIODZIO

Są nowe fotki, nie wiem czy lepsze, ponieważ robione były już jak się sciamniało i jeszcze rancik nie byl do końca wypolerowany...

UP -> Ktoś chciał zobaczyc rancik, a chyba zapomniał...

Witam ..
Moje wygladaja po obmyciu tak, dzisiaj je odebrałem
narazie to miałem spory problem z nakretkami, ale juz zamowione i jutro mysle ze odbiore.. pierscienie tez sie dotoczy takze loozik..
Co do alu ich obmyciu woda z ludwikiem, i spryskaniu jakims płynem niby od felg..odrazu inny efekt -), koles zapewniał ze fele nie byly nigdy polerowane, ani lakierowane, widoczne sa tylko wzarcia na rantach i to dosc spore.. choc na zdjeciu slabo widoczne...

i teraz jak myslicie klasc lakier bawic sie w polerke czy lepiej tak zostawic.. i myc tylko tradycyjnie woda..
Chcialbym sie pozbyc chociaz tych porysowan na rantach.. ale naczytalem sie w poscie ze to nei takie proste..
CZas mam tylko nie bardzo nadal wiem co kupic..
tak konkretnie jakby ktos dla amatora mogl wymienic co jest potrzebne ..
papier scierny? (jakie kupowac i ile?)
filc+wiertarka (co z tym filcem jakis konkretny typ?)
ten srodek chemiczny
cos jeszcze?

thanx4help
super to u Was wyglada Panowie

[ wiadomość edytowana przez: qdares23 dnia 2007-04-18 00:07:39 ]

Siemka!!! Witam wszystkich!!
Jeśli ktoś bedzie pragnął mieć wypolerowane felgi do swojego samochodu a samemu mu się nie chce wykonywać tej pracy i jest z okolicy Krosna(woj. podkarpackie) to ja mogę z wielka przyjemnośćią zrobić to za niego. co do ceny to się dogadamy... jutro wrzuce fotki zrobionych przezemnie alusków.... Jesli bedziecie mieli jakieś pytania to piszcie... gdy tylko bede w stanie to pomogę Pozdrowienia

www.krysti612.cba.pl/alumki.htm stronka długo sie ładuje ale warto poczekać zdjęcia najlepszej jakości.. Pozdrawiam

polerka dobiegla konca ...tzn jak pomaluje to pewnie jeszzce je poprawie, ale generalnie ten etap zakonczony...

wszystkim tym ktorym do glowy przychodzi polerka felg...szczegolnie na takiej powierzchni ... doradzam: dajcie sobie spokoj

Cytat:
2007-05-02 23:04:36, BUGZ pisze:
polerka dobiegla konca ...tzn jak pomaluje to pewnie jeszzce je poprawie, ale generalnie ten etap zakonczony... wszystkim tym ktorym do glowy przychodzi polerka felg...szczegolnie na takiej powierzchni ... doradzam: dajcie sobie spokoj

normalnie Bugz wyszlo miodzio szacunek za wklad pracy!!!
pozdrawiam.

no Bugz fele wyszły przepięknie myśle ze mimio wszystko warto było sie pomęczyć dla takiego efektu

skonczylem polerke czyli w sumie najbardziej czaso i pracochlonna czesc, teraz czas na mniej uciazliwa czasowo i fizycznie bardziej finansowo, sruby do alu 12x, zabezpieczajace 4x, pierscienie centrujace, chyba 2 lepsze oponki, wentyle skrecane, zalozenie tego wszystkiego...

eh troche sie przedrozylo

ale to juz chyba z gorki

powiem tylko tyle ,Adam jak cos robi to tak ze głowa boli ,juz widze swoje lampeczki

Bugz dałeś radę,wyszło extra.Na aucie bedą niezłe kozaki

BUGZ WKONCU ZROBILES !!
Ty to chyba z pol roku polerowales..
Ale dobry efekt.. Bada sie laski mialy w czym przegladac na pod dyskotekami..
Podobuje mnie sie.. Lansik dobry Szkoda ze to nie jakies 8x18"

a to moje ranciki

kupe roboty,bolące kciuki , i sporo potu ale wkońcu sie udało

jutro felgi zostana psikniete podkladem, moze w poniedzialek przyjdzie lakier...licze na to ze do konca przyszlego tygodnia beda w koncu na aucie...

a tu fotki za dnia

P.S. dla przerazonych.... podklad i lakier przyjda na wneki nie na czesc spolerowana

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2007-05-05 00:16:29 ]

BUGZ, bardzo ladnie ci to wyszlo, naprawde super

Cytat:
2007-05-04 23:57:45, BUGZ pisze:
.... podklad i lakier przyjda na wneki nie na czesc spolerowana

Juz myslalem, ze po tak ciezkiej pracy bedziesz je teraz klarem krył

Cytat:
2007-05-04 21:00:26, on-driver pisze:
a to moje ranciki kupe roboty,bolące kciuki , i sporo potu ale wkońcu sie udało

sam robiłeś ?? Powiedz czym polerowałeś miejsca pod ramionami ?? (dość mocno zachodzą nad ranty i wiertarka chyba nie da rady?? ;> )

[ wiadomość edytowana przez: shibby dnia 2007-05-05 07:47:05 ]

Wszystko robota ręczna :/ ale opłacało się mimo bolących paluchów