MotoNews.pl

Slask i okolice ruszyc D...Y - Strona 76

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2009-02-25 12:41:10, markon pisze:
Esperynek!! gdzie mieszkasz i ile masz miejsc noclegowych no i zacznij robic zapasy%

Esperynek, szykuj się
Tu się szykuje powtórka z listopada 1655

Zgodnie z zapowiedziami, następny spot ma odbyc się w SOmalii, czy jak kto woli w Sosnowcu. Widac, ze kolega Krzysio zacyzna coś rozkręcac-i bardzo dobrze!! Czekam z niecierpliwością na info.

Cytat:
2009-02-25 19:02:44, Markus_SK pisze:
...Widac, ze kolega Krzysio zacyzna coś rozkręcac-i bardzo dobrze!!...

przepraszam bardzo, ale to JA - siostra Krzysia odświeżyłam wątek...!!

moze i miejsca noclegowe by kolega mial ale potrzeba jeszcze miejsca parkingowe co do Sosnowca to chetnie Was ugościmy na Zagłebiowskiej ziemi heheh

Czyli Krzyś rozkręci spota, a pomagac mu będą jego siostra Amissu i reszta ekipy z MIASTA ANIOŁÓW(co ja piszę??). Czekam tylko na info co, gdzie i jak.

czyli co jutro sie zlotujemy?? chyba ze ktos da jakas Date ??

Cytat:
2009-02-27 20:43:26, Markus_SK pisze:
Czyli Krzyś rozkręci spota

Ciekawe gdzie ja to napisałem

Ja teraz cierpię na straszny brak wolnego czasu
Sam przecież czekasz na wolne miejsce w warsztacie
Dajcie datę, to się pomyśli

Krzyś ja przecież nie mowię, że to ma byc teraz, natychmiast... Jeśli bedzie czas, to Twoja siostra Monika(Amissu) jak i reszta chłopaków pomoże zorganizowac spota. No chyba, że chcecie, zeby kolega (Yellow)Green(Black) znowu stwierdził, że chłopaki z SO niy nadowajom siye do niczego??....

Cytat:
2009-02-28 18:57:27, Markus_SK pisze:
Krzyś ja przecież nie mowię, że to ma byc teraz, natychmiast... Jeśli bedzie czas, to Twoja siostra Monika(Amissu) jak i reszta chłopaków pomoże zorganizowac spota...

więc ja, Amissu, wstępnie proponuję NIEDZIELĘ 22 marca.
Gdzie i o której - do dogadania!!
pozdrawiam

Cytat:
2009-02-28 21:39:04, Amissu pisze:
więc ja, Amissu, wstępnie proponuję NIEDZIELĘ 22 marca. Gdzie i o której - do dogadania!! pozdrawiam

Myślę że parking na Kazimierzu przed parkiem będzie miłym miejscem...

mi wstepnie pasuje, w pracy bylby na rano jak cos, sobota niestety odpada (gdyby mialo byc w sobote). Miejsce bardzo fajne, jesli jeszcze by pogoda dopisala to bylo by swietnie.

Cytat:
2009-03-01 00:15:51, syndoktora pisze:
Myślę że parking na Kazimierzu przed parkiem będzie miłym miejscem...

Miejsce fajne tylko że...
Znaleźć miejsce na tym parkingu graniczy z cudem - jak jest ładna pogoda
No i ta jedyna kawiarenka rodem z PeeReLu napeno nas nie pomieści

no kurde sa 2 kawiarnie tylko nie wiem czy otwarte w marcu, fakt to moze byc minus ale zawsze jest niedaleko biedronka

Cytat:
2009-03-01 19:48:40, adamesce pisze:
no kurde sa 2 kawiarnie tylko nie wiem czy otwarte w marcu, fakt to moze byc minus ale zawsze jest niedaleko biedronka

Jak dobrze, że biedronka jest tak blisko

Na 8 marca zapowiadają ładną pogodę...
Ale nie każdemu może pasować - poza tym - to Dzień Kobiet...

ustalmy jakieś konkrety, bo są też inni chętni, a nie udzielają się w tym wątku.
Duży parking to jest pod M1 w Czeladzi... ale mimo to ciężko tam z miejscem...

jesli sosnowiec i koniecznie kawiarnia w bliskiej okolicy to moze plejada ? jest new york pizza i pare innych jadlodajni blisko siebie. parking co prawda jest ale w weekend zawsze moze byc problem. Ale pamietajmy parking pod KFC.....nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej.....tutaj sie to jednak nie sprawdza

Na parkingu pod Auchanem w Sosnowcu zawsze jest miejsce...

a tam wsumie tez jest chyba cos kawiarniopodobne

Cytat:
2009-03-01 20:19:57, Amissu pisze:
Na parkingu pod Auchanem w Sosnowcu zawsze jest miejsce...

u Mnie pod blokiem też jest parking wejdą wszyscy haha
Oddaję swoj głos za Kazikiem. Jakie atrakcje Raz tam byłem koncem lata i Mi się podobało

[ wiadomość edytowana przez: franko25 dnia 2009-03-04 11:17:00 ]

Cytat:
2009-03-04 11:15:57, franko25 pisze:
...Oddaję swoj głos za Kazikiem. Jakie atrakcje Raz tam byłem koncem lata i Mi się podobało

Czyli 22 marzec, parking przed Parkiem na Kazimierzu.
Tak? Czy nie...?

Godzina...?!