| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-18 12:03:13 |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-02-18 14:10:52 Swiety Piotr szukal wykonawcow do zamontowania bramy do nieba. Oglosil przetarg i przesluchuje kandydatow.
Pierwszy wchodzi Rumun. - No to za ile bys to zrobil ? - pyta sw. Piotr. - 1000 euro i gotowe. Drugi w kolejce Niemiec. - Ja oferuje za 2000 euro. - Czemu tak drogo ? Rumun zrobi to o polowe taniej - zastanawia sie sw. Piotr. - Tak, ale ja wykonuje wszystko dokladnie, mein Arbeit ist gut, gwarancja na 100 lat, zadnych usterek. Wreszcie pojawia sie Polak. - No a ile u Ciebie by to kosztowalo - pyta sw. Piotr. - U mnie 3000 euro. - Oj sporo, Rumun zrobi za 1000, a Niemiec za 2000 z gwarancja na 100 lat - ripostuje sw. Piotr. - No ale rozumiesz... to by bylo tak - 1000 dla Rumuna, bo ktos musi pracowac, 1000 dla mnie za posrednictwo i 1000 dla Ciebie za zalatwienie przetargu. |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-19 13:08:09 |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-02-19 15:32:57
Fajna nakładka na stary silnik
![]() |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-19 19:20:51 Ale podziwiam kolesia, nie ma co
|
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-20 00:52:16 Jeśli mu DC nie wytoczy procesu, to pewnie go zatrudnią ![]() |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-02-20 14:00:27
panny : zimne grube brzydkie i wogole lipa ale ...te mulateczki mrrrrrrrrr
pozdro z polski tak btw aa dowcip
wiecie ilu franczow trzeba do obrony paryza??? nikt nie wie nigdy tego jeszcze nie robili ![]() ![]()
[ wiadomość edytowana przez: arsen dnia 2005-02-20 14:05:24 ] |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-02-21 09:28:36 Idzie sobie mała, biedna myszka aż dochodzi do rzeki. Ponieważ to była duża rzeka z bardzo mocnym prądem to myszka się wystraszyła, że nie przepłynie i mówi do ptaka stojącego obok:- Ja taka mała biedna myszka a Ty taki wielki i silny, prosze złap mnie i przewiez na druga stronę...
- Nie. - No proszę... - Nie! - No ale blagam... - NIE! Ptak odleciał... Myszka sie wkurzyła, zebrała wszystkie siły, wskoczyła do wody i ostatkiem sił przeplynela na drugi brzeg. Wychodzi cala mokra, zupełnie przemoczona. - Jaki z tego morał? - Jak "ptak" jest twardy to "myszka" musi być mokra! Radziecki statek podpływa do afrykańskiego portu. Marynarz rzuca linę cumowniczą na brzeg, krzycząc do Murzyna stojącego na nabrzeżu: - Dierzi linu! Murzyn nie rozumie. Rosjanin znów rzuca cumę krzycząc: - Dierzi linu! Murzyn stoi bez ruchu. Rosjanin pyta: - Gawari pa ruski? Cisza. - Parlez vous francais? Cisza. - Sprechen Sie Deutsch? Cisza. - Do you speak English? - Yes, I do. - No to dierzi linu! Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada "nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty. - Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu. Rosjanin uśmiecha się cynicznie. - Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym. Diabeł złapał polaka,niemca i ruska. Kazał im wykonać 3 rozkazy: 1 przejść przez most pod ostrzałem karabinów masznowych. 2 uścisnąć łapę wielkiemu niedźwiedziowi który mieszka w jaskini. 3 przelecieć starą i sprytną indiankę. Jako pierwszy zgłasza się niemiec. Jednak przechodzi tylko do połowy mostu poczym wycofuje się. Jako drugi zgłasza sie polak.Przechodzi most, ale gdy zobaczył niedźwiedzia spanikował. Jako 3 wystartował rusek, przeszedł przez most,poczym wszedł do jaskini.Słuchać z zewnątrz było straszne wrzaski,piski,wycia itp. po chwili rusek wychodzi z jaskini,strasznie obdarty i podrapany i mówi: To gdzie ta indianka której miałem uścisnąć łapę? Leci prawnik, ksiadz i nauczyciel samolotem ze szkolna wycieczka. Nagle samolot zaczyna spadac. Sa tylko trzy spadochrony. - Oddajmy je dzieciom - mowi nauczyciel. - Pieprz*yc dzieci! - krzyczy prawnik. A ksiadz: - A starczy nam czasu? Przychodzi hans do obozu i mowi: no zydzi, dzis na obiadek wieprzowina. Zydzi : Jeee! . Hans: Cichooo swinie! Co oznacza na mydelku FA skrot literowy "FA"?? FROM AUSCWITZ!!! wraca krzyzowiec z krucjaty i stwierdza ze chce mu sie poanienki wiec jedzie na wies. jedzie jedzie az wrescie widzi 70-cio letnia wiesniaczke wiec ja zignorowal i pojechal dalej. jedzie jedzie i widzi 60-cio letnia rownie nie ciekawa co pierwsza wiesniaczke wiec ja tez zignorowal i pojechal dalej. jedzie jedzie i widzi atrakcyjna mloda wiesniaczke wiec ja zignorowal dwa razy i pojechal dalej Na drzewie siedzą trzy leniwce i zaczynają opowiadać.. Pierwszy powiedział: - Ostatnio przechodziłem ulicą i widziałem worek pełen złota, ale nie chciało mi sie go podnieść.. Na to drugi: - Eee tam, to nic... Ja ostatnio przechadzałem się po plaży i widziałem nagą laske, która mówiła, że mam ją zabrać do siebie, ale mi sie nie chciało.. Trzeci powiedział: - A ja ostatnio byłem w kinie na komedii i cały czas płakałem.. Dwóch leniwców jednogłośnie: - Jak to można płakać na komedii ? - Usiadłem sobie na jajach i nie chciało mi sie ich poprawić..
|
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-21 12:04:10 Wielka Kamasutra wersja dla kobiet
A Agent ubezpieczeniowy - wciśnie wszystko każdej Animator - ożywi każdą postać Anioł - do upadłego Antyterrorysta - ma najlepsze zabezpieczenie Architekt - wie jak zagospodarować teren Artylerzyści - ładują szybko, strzelają celnie, utrzymują lufę działa w należytej czystości oraz gotowości bojowej Astronom - zna wszystkie czarne dziury B Bankier - bo ostrzega: "Jeśli wyjmie Pani za wcześnie, to nic Pani na tym nie zyska!" Bezrobotny - weźmie każdą Bociek - z tego zawsze wychodzą mu dzieci Bojownik - Lubi baty i umie dobrze wsadzić gwoździa Bokser - lubi walić ostro, do utraty sił Bombardier - prosto w cel Budzik - zawsze wali z rana C Chemik - lubi nowe doświadczenia Chirurg - precyzyjnie Chodziarz - bo zawsze dochodzi Ciekawski - zajrzy w każdą szparę Cieśla - bo świetnie potrafi rżnąć Correga Tabs - z impetem w głąb Cukrownik - pokaże, jak to jest "na pączka" Członek Greenpeace - kocha walenie Czołgista - zna się na wkładaniu wyciora D Dekorator wnętrz - mówi: "Jak tylko wejdę do środka, od razu się Pani zakocha!" Dentysta - bo mówi: "A teraz otwórz szeroko" Diagnostyk silnika - wie jak podkręcić obroty żeby odleciała Dobry haker - bo znajdzie każdą dziurę i zostawi wiadomość Dostawca węgla - pyta: "Załadować z przodu czy z tyłu?" Dres - tu trochę podp**rdoli tam podp**rdoli Drogowiec - kontroluje poślizg Drwal - bo wyrąbie wszystko w pień Dywersant - zawsze od tyłu Dziekan - jak mu się nie spodobasz, to Cię wyp**doli Dżokej - jakiegokolwiek ma konia, i tak dojdzie do mety... oczywiście "na jeźdźca" E Elektromonter - "Gdzie mam to Pani zamontować?" Elektryk - umie dawkować napięcie i może włożyć do oporu w każde gniazdo F Facet z nogami w gipsie - ma dwie kule i przez parę tygodni non stop sztywne członki Finansista - wie co i gdzie ulokować Fiskus - wydyma Cię do cna Fotograf - wiadomo: "Zaraz wyleci ptaszek!", do tego ma duży obiektyw i strzela flesze raz po razie Fryzjer - bo proponuje: "Zostawić mokre włoski czy mam też wyjąć swoją dmuchawę?" G Gazownik - zna każdy punkt "G" w mieście Geodeta - wie gdzie wbić tyczkę Gitarzysta - opanował palcówkę Golfista, pyta: "To do którego dołka teraz i za iloma zamachami?" Góral - zawsze doprowadzi na szczyt Górnik - bo fedruje przodek kilka godzin H Hazardzista - bo wszystko przej*bie Huligan - pałą posługuje się po mistrzowsku Hycel - na pieska Hydraulik - przetka każda dziurę do tego ma niezłą rurę I Informatyk - ma niezłą wtyczkę i powtarza póki się nie zawiesi Inspektor - każdą sprawę prowadzi "do końca" Introligator - z kawałka skóry zrobi twardy grzbiet K Kanalarz - bo żadna dziura mu niestraszna. Kawalerzysta - panuje nad swym koniem Kierowca karetki - bo przez każdy korek się przebije Kierowca malucha - bo mówi: "Znowu mi stanął" Kłusownik - wie, co w krzakach piszczy Kolejarz - wszystkich po kolei Kominiarz - może długo pracować wyciorem Konduktor - ma pociąg i kasuje dziurki Konserwator - zabierze się i za najstarsza Kosmita - porwie, włoży coś i odłoży z powrotem Koszykarz - chętnie wsadza i wytrzymuje 4 razy po 20 minut Kowal - bo kuje żelazo póki gorące Ksiądz- po Bożemu Księgowy - siedzi na VATcie i grzebie w PITcie Kucharz - bo jest i gorąco, i pikantnie, a do tego rozgrzeje każdego pieroga i ma długiego kluska lub zamarynuje korniszona L Laryngolog - bo zawsze mówi "otwórz szeroko buzię" Lekarz - bo mówi: "Proszę zdjąć ubranie" Leśnik - zna się na dziuplach i mchu Listonosz - zawsze puka dwa razy Logopeda- wie jak języczek układać M Magik - jak wyjmie swojego królika, to zacznie się zabawa Malarz- systematycznie, ruch za ruchem, długie pociągnięcia, choć czasem kapie z pędzla Malkontent - zawsze znajdzie dziurę w całym Maratończyk - bo niezły z niego długodystansowiec. Marketingowiec - wciśnie wszystko i to każdej Matematyk - zna najlepszy kat wejścia Mechanik - do szczęścia wystarczy mu francuz Mechanik samochodowy - wtrysk czy wydech, i tak da radę Metaloplastyk - wygnie drut w każdą stronę Młynarz- bo po same wory Murarz - wie co zrobić z kielnią Muzyk - po prostu śpiewająco Myśliwy, bo zakrada się w każde krzaki, strzela dwa razy i zawsze je to co ustrzeli! N Nawigator - nie pomyli drogi O Ogrodnik - bo wie jak zaopiekować się melonami i wszędzie zostawia sadzonki Operator filmowy - ma najlepsze zbliżenia Ornitolog - bo ma dużego ptaka P Palacz w ciepłowni - rozgrzeje każdą Paser - przyjmuje wszystkie i daje szybko Pediatra - "Nie będzie bolało..." Perkusista - co dwie pały, to nie jedna Pijak - za kielona każdą Pilot szybowca - jak dobrze dmuchnie to przeleci wszystko Pilot - szybko odpala, a potem długo i powoli opada. Pirotechnik - będzie odlotowo, będą fajerwerki Płetwonurek - bo głębokość nie stanowi dla niego problemu Poeta - połechta od środka Policjant - bo ma pałę po kolana zawsze na wierzchu, wprawnie zakłada kajdanki i krzyczy: "Szeroko nogi! A teraz dmuchamy!" Polityk - miele ozorem Pomocnik kasjera - zapakuje wszystko Poseł - bo tylko by p**rdolił i p**rdolił. Prawniczek - taki sam entuzjazm za każdym razem Prawnik - po prostu każdą wydyma Prywatny detektyw - w każdą dziurę zajrzy i znajdzie co trzeba Psycholog - "Proszę się przede mną otworzyć"... R Rehabilitant - rozrusza każdą Robotnik -dobrze wierci dziury Rolnik - przeora wzdłuż i wszerz Rolnik - umyje jaja (przed skupem) Rumun - "Pani daj..." Rzeźbiarz - ma zręczne ręce S Sadownik - wyciśnie wszystkie soki Sanitariusz z łódzkiego pogotowia - każdą rozluźni... Saper - bo wie, że nie może zawieść, do tego ma dwie duże bomby i długi lont Serwisant komputerowy - przeczyści każdą myszkę... Sędzia piłkarski - wie kiedy skończyć Sk8 - jakiś powód opuszczonych spodni musi być Skoczek bungee - martwi się żeby mu guma nie pękła Skoczek o tyczce - ma długiego kija Skrzypek- dobrze posługuje się smyczkiem Snajper - nie dość że ma długą lufę, to jeszcze zawsze trafia Spadochroniarz - atakuje od góry, opada bardzo powoli i jest podwójnie zabezpieczony Spawacz - bo jest delikatny i włada ciepłą elektrodą Sprzedawca w warzywniaku - zachwali każdego melona Stolarz - wali w dechę Strażak- nieźle operuje swoją sikawką więc ugasi wszystko co rozpalone Stróż - bo może całą noc Student - wszystko ściągnie, zawsze głodny i ma długi Szachista - powoli, powoli ale do celu Szef - wszystko zwala ci na głowę Szofer - jest na każde życzenie Sztafetowiec - jak przeleci to da koledze T Tampon - dopasowuje się do kształtu każdej kobiety Tapeciarz - bo precyzyjnie pokrywa powierzchnie Tapicer - wie co zrobić żeby się rozkładała Trenujący wspinaczkę - wie za co złapać Treser lwów - potrafi ujarzmić każdą bestię swoim długim batem. Trębacz - ah, jak on pięknie dmucha Trębacz/perkusista - dmucha/wali, że w całym domu słychać Tygrysek - lubi pobrykać czyli to co tygryski lubią najbardziej ... U Urwis - wszystkiego się musi dotknąć Urzędnik - zawsze musi coś spieprzyć W Wędkarz - zawsze zahaczy o pyszczek Więzień - jak wejdzie, to już nie wyjdzie Winiarz - im starsza tym lepsza Wirtuoz - tak samo dobry solo jak i w duecie Włamywacz - schowa się w każdą dziurę, a wytrychem posługuje się jak nikt Właściciel poloneza - bez ssania ani rusz Wolontariusz - zrobi to za darmo Woźnica - lubi zabawy z użyciem bata WueFista - bo mówi: "Dzisiaj zajęcia na koniu" Wydmuszka - robi to z jajcem Wykładowca - będzie pier***** nawet jak śpisz, 1,5h bez przerwy! Z Zając - lubi mieć dużą i twardą marchewkę Zapaśnik- często zmienia pozycję Zbrojarz - sprawnie operuje prętami Zdun - dmucha do czerwoności Zegarmistrz - szwajcarska precyzja Ż Żyd - bo ma niezły interes |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2005-02-21 23:52:54
[ wiadomość edytowana przez: troll dnia 2005-02-21 23:53:44 ] |
Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2005-02-22 10:03:58 |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-02-22 10:10:50 |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-02-22 11:37:01 gdybym napisał ze ping-pagi maja zdrowo najeb..ne to ktos by sie obraził??? e to nie bede pisał ze maja naprawde nasrane we łbach :| a moze maalucha zrobic na testarosse???? |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-22 11:45:57 Głupie to, jak widac po Polakach nie trzeba do takich celow psuc NSX'a, ktory sam w sobie jest rownie fajna furka. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-02-22 12:16:39
Hehehehe - oni raczej nie wystają pod budkami, a siedzą w tych swoich malutkich mieszkankach i łoja na PS2 w jakies nawalanki albo wyścigi |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-02-22 13:30:16 Student zdaje egzamin. Profesor chce odeslac go na inny termin z pala. Delikwent prosi o ostatnia szanse:
- Jesli przejde po scianie i suficie, dostane trojke? Profesor z niedowierzaniem zgadza się. Student przechodzi po scianie i suficie. Slowo się rzeklo, juz chce wpisywac 3 ale student dalej marudzi: - Jesli zaczne fruwac po pokoju, dostane 4? Profesor z zaciekawieniem zgadza się. Student zaczyna fruwac po pokoju. Profesor juz chce wpisywac 4 ale student wciaz nie daje mu spokoju: - Jesli nasikam na pana, a pan pozostanie suchy, dostane 5? Profesor z jescze wiekszym zaciekawieniem zgadza się. Student staje na biurku i sika na profesora. Ten krzyczy caly mokry: - Panie, co pan???!!! - Dobra, niech bedzie 4. Czym sie rozni blondynka od dzika? -niczym obydwoje ryjem suzkaja zoledzia. Po roku studiow przyjezdza do domu studentka i od progu wola: - Mamo, mam chlopaka! - Swietnie coreczko, a gdzie studiuje? - Alez mamo, on ma dopiero dwa miesiace! Podczas zajec laboratoryjnych studentka pyta pana profesora : - Panie profesorze, a dlaczego transformator buczy ? - Pan profesor po zastanowieniu odpowiada : - Jakby pani miala 50 okresow na sekunde to tez by pani buczala. Rozmawiaja dwie studentki: - Ktorego wolisz: Pawla, czy Karola ? - A ktory przyszedl? Na egzaminie zaliczeniowym na biologii zdaja student i studentka. Pytanie : - Jaki narzad u czlowieka moze powiekszyc swoja srednice dwukrotnie ? Student : - Zrenica Studentka : - Penis Profesor : - Panu gratuluje zdanego egzaminu, a pani wspanialego chlopaka . Nasz pierwszy raz ... On: No to zacznijmy kochanie. Najpierw usiądźmy sobie wygodnie. Ona: Dobrze. A teraz powiedz mi jak to się robi? Tyle o tym słyszałam od koleżanek. On: Najpierw weź go do ręki. Ona: ALE OBLEŚNE On: Zapewniam cię, nie ma w tym nic obleśnego. Chwyć go za główkę jedną ręką. Ona: Tak? I co dalej? On: Tak, a później pociągnij drugą ręką. Ona: Ach tak !? On: No właśnie, widzisz jak dobrze idzie? Ona: I co teraz? On: Teraz possij. Ona: NO Ty chyba żartujesz? On: Nie, nie żartuję. Zacznij ssać. Ona: Obleśne. Naprawdę ludzie tak robią? On: Tak. Ona: Jesteś pewny? On: Tak, mówiłem ci że jestem doświadczony. Dla mnie to nie pierwszy raz. Uwierz mi. Possij chwilę. Ona: (ssię) Hmmmmmmmm... On: No i co ? Ona: Słonawy w smaku. On: No, to chyba dobre nie? Ona: Nawet nie głupie. I co teraz? On: Teraz rozsuwasz nóżki. Ona: CO, co ty powiedziałeś On: Rozsuwasz nogi. Ona: Tak miałeś na myśli? On: Tak, tylko musisz bardziej odgiąć nogi bo będzie ciężko dojść. Pokażę ci. Ona: A, rozumiem. On: Właśnie. I znowu bierzesz go w rączkę. Ona: Hmmm... On: Jak go juz wyciągniesz to wsadzasz go do buzi. Ona: Taaak. On: Ooo, właśnie tak. Ona: A co zrobić z tym żółtawym? To też się połyka?. On: Zależy od upodobania. Można połknąć jak się chce. Ona: Spróbuję....Hmmmm.... PYCHAAA... Sam spróbuj On: Hmm, no nie głupie. Ona: --- On: Popatrz teraz na mnie. Spróbuję wyciągnąć to różowe palcami. Ona: Ooooo? On: Czasem są małe problemy. Można sobie wtedy pomóc ustami. Ona: Hmmmmmmmm On: Można też trochę possać, to czasami pomaga. Ona: (ssię) Hmmmmmmmmmmmm On: Aaa Teraz poszło Ona: Taaak, czułam. On: I jak? Smaczne było? Ona: Muszę się przyznać, że nie głupie. On: Chcesz więcej? Ona: Tak, chętnie. Powiedz mi tylko czy to musi być tak cholernie skomplikowane? On: No, kochanie, ja ci na to nic nie poradzę. Tak się je raki. hans oglosil w obozie ze zyd ktory pierwszy wespnie sie na komin dostanie obywatelstwo niemieckie wiec cala rzesza rzuciala sie szturmowac komin pierwszy oczywiscie gna icek z rodzina icek wdrapal sie na komin zaraz za nim wlecze sie jego zona i krzyczy: -icek icek podaj mi reke ja tez bede niemka!!! icek wycina jej glana w pysk -a poszla won zydowska swinio!!!! 1. Pacjent ma dwoje nastoletnich dzieci, lecz poza tym nie wykazuje objawów choroby psychicznej. 2. Pacjent uskarża się na ból w klatce piersiowej po ośmiu miesiącach leżenia na lewym boku. 3. Podczas badania kolano było zaczerwienione i obrzęknięte, a na drugi dzień zniknelo. 4. Pacjentka nieustannie szlocha i płacze, wygląda także nieco depresyjnie. 5. Pacjentka cierpi na depresję od czasu pierwszej wizyty u mnie w 1996. 6. Wyjątek z wypisu ze szpitala: Żywy, ale bez mojego zezwolenia. 7. Wygladąjacy zdrowo zgrzybiały 70-letni mężczyzna, wysoce sprawny umysłowo, zaawansowany Alzheimer. 8. Pacjent odmówił sekcji. 9. Denat twierdzi że nie miał poprzednich historii samobójstw. 10. Pacjent twierdzi, że białe krwinki zostawił do badania w innym szpitalu. 11. Historia medyczna pacjenta wygląda zdumiewająco dobrze, przybrał jedynie na wadze 20 kg w ciągu trzech ostatnich dni. 12. Pacjent miał na śniadanie kanapki, a po południu anoreksje. 13. Notatka z konsultacji: Tak miedzy nami mowiąc, powinno nam się udać zapłodnić te pacjentkę. 14. Ponieważ pacjentka nie może zajść w ciążę z mężem, powinniśmy za niego nad nią popracować. 15. Pacjent nie ma czucia od palców stóp w dól. 16. Przebywajac na intensywnej terapii pacjentka została przebadana, prześwietlona i wysłana do domu. 17. Skóra pacjenta pozostala sucha i wilgotna. 18. Pacjent uskarża się na okazjonalne, ciągłe i nieprzerwane bóle głowy. 19. Pacjent wykazywał pełną przytomność i współpracę i nie odpowiadał na pytania. 20. Pacjentka stwierdziła że na zatwardzenie cierpiała przez większość życia do momentu rozwodu. 21. Badanie rektalne (analne) ujawniło powiekszoną tarczycę. 22. Obie piersi są rowne i reagują na swiatło. 23. Badanie genitaliów wykazało że pacjent był pochodzenia żydowskiego, poniewaz był oberżn iety. 24. Skóra: nieco blada, ale obecna. 25. Badanie bioder wykonano pacjentce wieczorem w łóżku. 26. Pacjent byl skonsultowany także przez dr A., który stwierdził, że powinniśmy usiaść na tyłku i zgodzić się z jego diagnozą. 27. Pacjentka nie odczuwa sztywności ani dreszczy, choć jej mąż twierdzi, że ostatniej nocy była wyjątkowo gorąca w łóżku. czy wiecie że: Rosjanie wymyslili sedes a Japończycy wycięli w nim otwór pozdro Michał |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-23 14:04:45 ![]() |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2005-02-23 14:35:17 Ładne nazwisko Takie swojskie... |