MOTORYZACYJNE życie Krakowa... - Strona 78

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: sz4l0ny dnia 2007-01-28 20:45:42 ]

no chociaż jeden dał fotke. dzieki

pieprzone hamulce!!!!!
odsniezylem go, naladowam aku, napompowalem kolka, odpalilem....
a przednie prawe kolo zapieczone!
faken tarczowken!!!!!

tak to jest jak sie odpala auto raz na miesiac

Ja byłem dziś na maxi przed pracą czyli tak koło 12 i była lipa ale jak przymroziło teraz może być fajnie tylko jak to rozjeżdżone się zamrozi to będzie nie za wesoło!!jak by ktoś jechał jutro na maxi to się pisze ale tak ok 21,30

jedzie ktoś dzis na łyżwy??
Jak tak to o 17 na hali targowej

ja jade

heh to fajno jak coś to dzwoń na ten numer co pisała marta do Ciebie

no to będzie lux

Proponuję ekipowy wyjazd na gokarty. Ktoś kiedyś raz na pachońskiego organizował jakiś wypad chyba miałby ktoś ochotę? druga sprawa... wiecie może jakie to są koszty? (bo ja nie byłem jeszcze)

daytona tor kartingowy

jest ktoś chętny jutro spotkać się w krakowie w jakiejś knajpie i kulturalnie pogadać przy piwie?? mam wolne a niema co robić w Rybniku

piter kiedy ? dzwon to sie zgadamy chetni sie zawsze znajda jak wtedy co przyjechal chudy.... bylo pare osob

Gadałem z Batongiem, jest chętny wstępnie, nie wiem jak Chudy, ale myśle da się namówić no i szymonek i lukaszC
Ja ide do roboty teraz i dopiero rano zajrzę do tematu, ale myślę że pojawi się parę osób
kom. mój jest w profilu, ale najlepiej uzgadniać z tymi co na miejscu: czyli Szymon

hahah to rozumiem ze jutro jestescie ?
ok ja jutro jestem wolny od ok 19.30/pier** wpisy

to kto chetny?

EDIT: mowie odrazu zeby potem nie bylo! ja jutro jestem ten nie pijacy... (chory jestem)

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2007-02-22 17:58:10 ]

Cytat:
2007-02-22 17:34:22, SzymonX pisze:
EDIT: mowie odrazu zeby potem nie bylo! ja jutro jestem ten nie pijacy... (chory jestem)

choćby skały srały to w to nie uwierze .Zadługo Cie znam

uwierz uwierz bo tak bedzie ! zalatwilem sie pozadnie w zeszly weekend i tak sie ciagnie mi juz caly tydzien zastanawiam sie nawet czy do duktora nie isc

z tego co sie orientuje to ja bede ale z luakszem na zlocie cientomani o 19:30 w piatek

no ale nei bedziecie przeciez do pozna nie ? godzinka i do nas hehe tzn jeszcze nie wiem o ktrej w sumie ale ja mysle ze tak o 20.30-21 najlepiej by bylo !

sie zobaczy wrazie czego jestesmy pod telefonem nie