Ciekawostki z ALLEGRO - Strona 79

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-04-10 20:44:11, hansTRN pisze:
ktos chetny do kupienia ?:>

No już dwóch

piu12 (5) 31,00 zł wto 10 kwi 2007 17:12:45 CEST
Kamyl88 (2) 30,00 zł wto 10 kwi 2007 00:01:49 CEST

no tak ale zawsze mozna poza allegro kupic jak ktos bedzie zdecydowany brac od zaraz

Należysz do tych, którym szkoda kilkudziesięciu groszy na prowizję dla Allegro i uważających że regulamin to jest dla picu?

niee no skadże. ale mozna dac propozycje zawsze

Bo ja wiem?

Grill od Poloneza - jakoś nie bardzo sobie to wyobrażam na aucie... - Widzieliście może jak to wygląda zamontowane?

to jakaś dziwna nakładka w zyciu bym sobie czegoś takiego nie zamontował... A może ktoś chętny na tłumik dedykowany? :>

Były już markery do opon, to teraz można całę malować

Eee nie bardzo sobie wyobrażam "pokrycie" czarnej opony innym kolorem - myśle że sprzedający też nie wierzy w to co sprzedaje bo nie załączył żadnego przykładu

Pokrywa zaworów do klasyka z napisem "1300" - rarytasik.

Cholera, na tylnym pasie mam już znak "1300", to może jeszcze na deklu...

FIAT

zrobił dziadkowi zdjęcie jak jechał.... (pewnie ma stare blachy) zobaczy jak się cena będzie miała.... a dziadkowi odpali 500zł

[ wiadomość edytowana przez: PUTEKM dnia 2007-04-11 13:46:59 ]

Jeśli przyjąć orginalność tego Poloneza Caro to wypada podkreślić ciekawą tapicerkę na fotelach i drzwiach oraz zegary z MR93. Lakierowane zderzaki już mniej nietypowe, ale w tym okresie jednak rzadkie.

jednym słowem mamy, wysyp kochanych wnuczków z dziadkowymi autami...., a jak nie to z kobitkami które mało jeździły itd.... itp.....

Wiadomo.Genralnie FSO robiła samochody dla koniet i niedzielnych kierowców, którzy głównie je myli... Zapomniałbym jeszcze od partyjno-państwowych dygnitrzach. Szacuje się,że liczba samochodów dla dygnitarzy, wyprodukowanych w FSO pod nadzorem BOR, PZPR, ZSL, SD i KGB to ok 10 000 021...

Oczywiście to żart...

możę to jakaś wersja eksportowa ( mysle tak poniewaz ma lakierowane zderzaki , chyba ze to nieoryginał ) a tapicerla bardzo fajna , ładny polonez.

czy to nie jest fiat Jacka S ??

Jop, mój.

Trza to zgłosić chyba jednak, bo "sprzedający" cóś niebałdzo na maile odpowiada.

Autoreklama.

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2007-04-11 21:11:18 ]

a zgłaszałeś sprawę do ALLEDROGO??

jeśli tak to co odpowiedzieli??

Właśnie zgłosiłem. Wcześniej próbowałem nawiązać kontakt ze sprzedającym, żeby sobie trochę pożartować, ale mi się nie udało.
Kajtek zaś kontakt nawiązał, ale dowiedział się tylko, że ma dzwonić na numery podane w opisie.

[url=http://moto.allegro.pl/item182789875_nowosc_statuetki_roznych_marek_.html]WIEŚ TJUNING[/b] albo mieszczucho tjuning, bo mieszkam na wsi i czegoś takiego bym nie zamontował....

co też ludzie nie wymyślą,

a chyba w ogóle to takie wystające znaczki są u nas zabronione