MotoNews.pl
1 Lista Obecności - Coś mało nas ? (103504/99) - Strona 798

Lista Obecności - Coś mało nas ? - Strona 798

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka

cześć!

Elo

bry

Zalogowani na forum (1):
(tylko Toyota Forum Techniczne) madzia_83

"sama samotna w około się rozgląda ......"

Siema

Cytat:
2008-11-13 18:35:36, Suchy pisze:
Zalogowani na forum (1): (tylko Toyota Forum Techniczne) madzia_83 "sama samotna w około się rozgląda ......"

Sama tutaj to owszem ale żaby samotna?? Co to to nie

z archiwum X ciąg dalszy. ale mamy fajnie

Cytat:
Nad Mielcem pojawiało się UFO?

Dwa niezidentyfikowane obiekty latające przeleciały nad mostem na Wisłoce w 2005 roku? Czy to tylko ptaki?

Zdjęcia opublikowała w swoim serwisie internetowym Fundacja Nautilus, która aktualnie zajmuje się wyjaśnieniem zagadki ducha w Biesiadce. Na nautilus.org.pl znajdujemy fotografię wykonaną w 2005 roku przez mielczanina. Widać na niej rondo przy wjeździe no most na rzece Wisłoce.

Nad drzewami natomiast można dostrzec dwie plamki, które po powiększeniu przyjmują kształt dysku. Autor zdjęć nie wierzy, bo to było UFO. Innego zdania jest Fundacja. Co jest na zdjęciu? Oceńcie sami.

na początku myślałem że to brudny monitor ale umyć się nie chciało

Cześć

Proponuję, aby "Fundacja" wynajęła agentów Foxa Muldera i Danę Scully (chyba tak to się pisze) Bez nich, ani rusz

cześć

bly

witam wszystkich

bryyy zimno...
hej

Dzień doberek

Na mieście spotkałam E8 Lb od Wernera jechałam nią kiedyś

Kłaniam

Witam

EDIT:
Fragment tego tekstu:
Grzegorz Rybak, Zone Manager, Mazda Motor Poland, odpowiedzialny za wprowadzenie programu /Mazda Assistance/: "Nawet w przypadku samochodów tak niezawodnej marki jak Mazda konieczne jest zapewnienie klientom wsparcia na wypadek awarii lub unieruchomienia pojazdu. Nie sposób bowiem wykluczyć wystąpienia zdarzeń losowych: przebicia opony, zatrzaśnięcia kluczyków czy wyczerpania paliwa."

Ciekawi mnie czy Toyota znów kiedyś będzie budować takie auta

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2008-11-14 21:50:43 ]

Ja tam jeszcze na swoją nie narzekam

Cześć

Wczoraj bylem w knajpie i nad barem widniał taki oto napis:
"Jesteś w Melynie, nie spodziewaj się tu miłej obsługi"
Bardzo dobre niepasteryzowanie piwko mają z Namysłowa

Hejka