SKRADZIONO 3-DRZWIOWEGO POLONEZA!!! - Strona 9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od momentu ukazania sie tego watku monitoruje Slomczyn (ewentualne czesci czy nietypowe boczki do tracka cale drzwi...) roznie moze byc. Jednak mam podejrzenia ze ktos chcial miec 3D w latwy sposob i wyplynie za pare lat jako cale auto. Jesli ktos ma dobry kontakt z wlascicielem powinien razem z nim utworzyc dluga(im dluzsza tym lepsza) liste czesci i charakterystycznych detali dla konkretnie tego egzemplarza (nie wersji 3d jako takiej). Podejrzewam ze wlasciciel zna doskonale swoje auto a zlodziej przeciez wszystkiego nie wymieni. Lista powinna byc tajna i ksero powinno byc dolaczone do protokolu kradziezy- w ten sposob mimo przebitych nomerow nadwozia i silnika auto zostanie rozpoznane gdy tylko wyplynie... bo niestety teraz pozostaje nam jedynie czekac ale konieczna jest taka LISTA!!!!!!!

Dzisiaj we wrocławiu na ul Świdnickiej widziałem poloneza 3d.. kolor srebrny metallic w stanie idealnym , jakby po malowaniu, moze to ten buchniety tle ze po face liftingu... tablice stare czarne ale w podejrzanie dobrze widoczne ( wygladały jak nówki) , WOA****...

Czy jakbyć jeździł QPtą to miałbyć tablice z dykty czy super-nówex-psu-jajca?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

nie mam pojecia, mowie co widziałem, furak wygladał jakby z fabryki wyjechał,..

przeciez we wrocku jest srebrna 3D ,bylo juz o tym kiedys ,ma nawet endżin 2,0

Tak, ale jaka ten srebrny 3d w Wroclawiu ma tablica rejestracyna? I czy zostal ostatnio pomalowany?

Cytat:
przeciez we wrocku jest srebrna 3D ,bylo juz o tym kiedys ,ma nawet endżin 2,0

a no to przepraszam , ale 3d piękny...

Cytat:
Tak, ale jaka ten srebrny 3d w Wroclawiu ma tablica rejestracyna? I czy zostal ostatnio pomalowany?

tablice ma czarne WOA**** chyba , natomiast wyglada jak by był niedawno malowany , lakierek serbrny metalik błyszczy sie w słoneczku az miło

Cytat:
2005-08-18 21:49:45, berek33 pisze:
tablice ma czarne WOA**** chyba , natomiast wyglada jak by był niedawno malowany , lakierek serbrny metalik błyszczy sie w słoneczku az miło

ładnie wygląda z daleka ale po dokładnym obejrzeniu można zobaczyć, że ten samochód jest zapuszczony i tak naprawdę przydałby sie mały remoncik

ten poldek srebrny metalic jest we wrocku juz kupe lat i od 5 lat mijam go prawie codziennie . Nie musial byc malowany on jest poprostu taki sliczny a wlasciciela ma tego samego od tylulat co widuje tego poldka

Fakt tego "wrocławskiego" 3D można podziwiać już od dość dawna. Kiedy go widziałem ostatnio to wyglądał całkiem nieźle a tablice ma stare ale WARSZAWSKIE bo zaczynają się dokładnie od WAA **** !!!!!!!!!

No to wszelkie wątpliwości zostały rozwiane, a tak nawiasem mowiac to nie chce go gosc sprzedac????

UWAGA, UWAGA CZYŻBY ZNALAZŁ SIĘ SAMOCHÓD
O TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKOŚ TO TRZEBA SPRAWDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli to ... legalne...., ale mnie to nie przekonuje, fakt że jest w częściach może świadczyc że może to być ten skradziny

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2005-09-02 17:15:16 ]

Cytat:
2005-09-02 17:12:15, Jojo pisze:
UWAGA, UWAGA CZYŻBY ZNALAZŁ SIĘ SAMOCHÓD O TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKOŚ TO TRZEBA SPRAWDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przecztyłam ten tekst i doszedłem do wniosku że...to auto Stalkerxa.

Cytat:
2005-09-02 17:17:02, xyz1qwered pisze:
Przecztyłam ten tekst i doszedłem do wniosku że...to auto Stalkerxa.

no to jego login z allegro....
Ale chyba by nie zaryzykował - przecież czyta to forum i wie, ze kazdy zwracał uwagę....
gorzej jak sie mylę.....

Spokojnie to Stalkerx

Pozdrawiam
Adamus

Przeciez Stalkerx mial swojego 3d ktorego wlasnie sprzedaje, o co wiec chodzi??

Pozdrawiam
Adamus

Cytat:
2005-09-02 17:42:09, adamus pisze:
Przeciez Stalkerx mial swojego 3d ktorego wlasnie sprzedaje, o co wiec chodzi?? Pozdrawiam Adamus

dlatego piszę, ze to raczej nie ten skradziony....

Zresztą to co sprzedaje Stalkerx to nie samochówd ale dowód rejestracyjny, szyby i tylne błotniki ze słupkami