| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr0437 TOYOTA DRIVER ![]() Corolla E11 Liftback Warszawa | 2005-12-02 23:14:28 > > > Chłopak podchodzi do dziewczyny. > > > - Tańczysz? > > > - Tańczę, śpiewam, gram na gitarze. > > > - Co ty pleciesz? > > > - Plotę, wyszywam, lepię garnki... > > > > > > > > > W ZOO przed klatka z malpami synek pyta sie mamy: > > > - Mamusiu dlaczego w tej klatce zamkneli informatykow? > > > - Jak to informatykow? - pyta mama > > > - No tak, jak nasz tatus - nieogolone, brudne i maja odparzenia na > > > dupie... > > > > > > > > > > > > Jedzie facet autostrada i nagle widzi panienke lezaca na poboczu. > > > Zatrzymuje sie i pyta : > > > - Przepraszam, Pani ranna? > > > A Panienka odpowiada : > > > - Nie, calodobowa > > > > > > > > > > > > > > > Żona pyta męża: > > > - Jesz tę zupę? Bo jak nie, to dodam śmietany i dam psu. > > > > > > > > > Przychodzi gej do lekarza i mówi: > > > - Mam HIV panie doktorze. > > > - Dwa kilo grochu,pół litra soku ze śliwek , cztery banany i to > > > wszystko powtarzac przez tydzień po dwa razy dziennie. > > > - A to pomoże? - pyta gej > > > - NIe Ale nauczy pana do czego słuzy dupa. > > > > > > > > > Ufoludki dowiedzialy sie,że na Ziemi jest takie zwierze > > > ktore pije wodę i daje mleko. > > > Złapały więc krowę i zaprowadziły nad rzekę. Jeden trzymał łeb > > > krowy w > > > wodzie, a drugi doił. Nagle krowa się zesrała i ten ktory doił > > > wrzeszczy do drugiego : - Wyżej łeb! Wyżej! Bo muł bierze!!! > > > > > > > > > > > > Facet przychodzi do gazety zamówić ogłoszenie: > > > "Zaginął ukochany kotek mojej żony - czarny, białe skarpetki, > > > wesołe ślepka, figlarne usposobienie. Dla znalazcy nagroda 5000 > złotych!" > > > - Czy to aby nie za dużo? - zdziwił się redaktor. > > > - Nie ma obawy, sam skur...ela utopiłem. > > > > > > > > > Wchodzi blondynka do zatłoczonego tramwaju i po chwili wzdycha: - > > > Ale wielki tłok! Na co stojący obok facet odpowiada z dumą: > > > - To mój! > > > > |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2005-12-02 23:30:59
A co to kurde, Szczecin koniec świata?
Wogóle się uśmiałem
Pozdrawiam |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-03 07:26:06 Najlepsze w tym sezonie wyjście z progu
![]() |
Romlat TOYOTA DRIVER Mazda 323F Łódź | 2005-12-03 10:09:34 Wraca facet do domu i od progu krzyczy:
Yessss ! Wygrałem w lotto ! Jest, udało się ! SZEŚĆ, SZÓSTKAAA! - wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze. -Co sie stało ? - pyta. Na to żona: - Mama mi dziś umarła... Yessssss, k***a, KUMULACJA !!!! |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-12-03 11:02:08
Pigletto Cie uprzedzil o 4 dni ... bylo |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-12-03 11:26:13
Marcin - dobra fota |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-03 14:23:06 CzapCzap jeszcze czegoś takiego nie widziałem
Mistrz Yogi ![]() |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-12-03 14:51:17 O ja cie to dopiero ziomal , skarpety mu troche zgnily |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-03 18:39:42
Hehe
Ruskie na wakacjach
![]() |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-12-05 08:44:48 hahaha ruskie rulezzzz
Matka przełożona podczas wspólnego śniadania zwraca się do sióstr: drogie siostry w naszym klasztorze ktoś uprawia sex!! Siosrty: -ooooooooooooooooooo???!! A jedna z nich: hihihi Matka: co więcej jest to jedna z was! Siostry: -ooooooooooooooooooooooo??!! Jedna z nich: hi hi hi Matka: znaleziono prezerwatywę! Siostry: -ooooooooooooooooooooooooo??!! Jedna z nich: hi hi hi hi Matka: -prezerwatywa była pęknięta... Siostry: -hihihihihihihihih Jadna z nich: oooooooooooooooooooooooooo??!! |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-12-05 12:20:20 Kawal o pingwinach dobry a tutaj cos ciekawego:
![]() |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-05 19:43:22 A mówią, że w Polandzie trupy jeżdżą
Ciąg dalszy nietypowego leżakowania
![]() [ wiadomość edytowana przez: marcin032 dnia 2005-12-05 19:44:14 ] |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-12-05 19:51:48 Oj Ci ziomale z pod sklepow, jak tu ich nie lubic
Chyba nigdy trupa nie widziales Marcin , patrza na to: Klik. Kiedys juz bylo na forum ale odswieze . Pozdro |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-05 20:18:41
DOBRE!!! |
piotr0437 TOYOTA DRIVER ![]() Corolla E11 Liftback Warszawa | 2005-12-05 20:38:51 Uwaga to nie od mojej żony!!!
![]() |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-12-05 20:47:35 Piotr - masakra |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-12-05 21:01:33 Co ona napisała na końcu ......bo jakoś doczytać nie mogę |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-12-06 08:14:42
tego było więcej:
Po napoisie z tyły wnioskuje, ze to KE70 ale głowy nie dam |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2005-12-06 15:48:56 Wywiad z rzecznikiem wrocławskiego MPK:
Joanna Banas: - Dlaczego pasażer waszego tramwaju nie może przesiąść się z wagonu do wagonu? Janusz Rajces, rzecznik wrocławskiego MPK: - Może, tylko musi skasować drugi bilet. - Jak to? Przecież nadal jedzie tym samym tramwajem i ma bilet. - Regulamin przewozowy mówi wyraznie: bilet jest ważny w tym wagonie, w którym został skasowany. - Przepis przepisem, ale staram się zrozumieć jego sens. Tak naprawdę, dlaczego nie mogę zmienić wagonu? - Przebiec na czerwonym też pani może, tyle ze ryzykuje pani wypadkiem albo mandatem A tutaj ryzykuje pani, że złapie ją kontroler. - Ale przechodzenie na czerwonym jest niezgodne z prawem, a przesiadanie się z wagonu do wagonu nie. - Jakby się ludzie tak przesiadali, to kontrolerom byłoby trudno pracować. - Czyli wygoda kontrolerów ma być argumentem? - Argumentem jest przepis. A poza tym, jeśli kupuje pani bilet na pociąg, to, chociaż do Gdańska jedzie i o 15.30, i o 18.15, to pani ma bilet tylko na ten o 15.30. - Przepraszam, ale tylko jeśli to miejscówka, a u nas jakoś w tramwajach ich nie ma. - A po co w ogóle się przesiadać? - Przecież są sytuacje, kiedy trzeba się przesiąść, na przykład, gdy w naszym wagonie jadą pijani, agresywni ludzie. - O tak, uciec jest najprościej, a przecież trzeba zainterweniować. - Szczególnie, gdy się jedzie na przykład z małym dzieckiem? - Nie ma powodu, by zmieniać wagon. Można, podejść do motorniczego, a on już wie, co robić. - Ale przecież w drugim wagonie nie ma motorniczego.. - No właśnie, on przestrzega przepisu. Nie ma go w drugim wagonie, bo nie może przejść, gdyż też musiałby skasować bilet. - To jak interweniować, jeśli jest się w drugim wagonie,w ktorym nie ma motorniczego? - Przejść do pierwszego i skasować bilet... - Skasować bilet?! - Oczywiście. Przepis jest wyraźny. - Czy motorniczy przejdzie do drugiego wagonu i interweniuje? - Jeśli skasuje mu Pani bilet, to tak. - Ja mam kasować bilet za motorniczego?! - Oczywiście, przecież mówiłem Pani, że motorniczy nie przechodzi, bo musiałby kasować bilet. Jeśli chce Pani interwencji, to musi Pani mieć dodatkowy bilet dla motorniczego, a najlepiej dwa, żeby mogł wrocić do pierwszego wagonu. - A po co będzie jeszcze przechodził? - Jak to po co? Ktoś musi kierować tramwajem! - To nie może po prostu przejść jak człowiek?! - Proszę Pani, przecież przepis wyraźnie mówi, że bez skasowania dodatkowego biletu nie można przechodzić.. Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. To zasadnicza różnica! - Wie Pan, to ja wolę zostać w tym pierwszym wagonie i nie interweniować... - No widzi Pani, od razu mowiłem: po co przechodzić i robić zamieszanie... |