MotoNews.pl

Polonez Coupe i DF Long - Strona 9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lubię te posty z żyłką detektywistyczną .
Ciekaw nadal jestem co się stało z orginalnym Poldem jamnikiem.

Skandal

Cytat:
2004-04-03 22:30:49, -Wilu- pisze:
Skandal

Ciekawe jak przebiega remont tego coupe?
Adamus masz jakieś wieści?

Cytat:
2004-04-03 22:34:01, daniel pisze:
Ciekawe jak przebiega remont tego coupe?
Adamus masz jakieś wieści?

Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłeś. Nic nie wiedziałem o remoncie tego cuda !! Czekam na wszelkie wieści o tym

Swego czasu odwieżałem ten post,a auto zostało już chyba kupione w wakacje,Adamus znalazł jej kupca.
Czekamy na wieści.

co do przeróbki przód 125p i tył trucka, to w necie na www.auta.7b.pl jest foitka prototypów poloneza trucka:przód poloneza+tył 125 pick-up. dwa lata temu w Koszalinie widziałem takie coś zielonego ale w ruchu.nawet nawet

W dzisiejszym lokalnym dodatku do Gazety Wyborczej ukazal sie artykul o bydgoskim DF'ie kombi long Pana Rajmunda Wroblewskiego - tekst TU .
Wynika z niego, ze sytuacja samochodu jest nieciekawa. Mam nadzieje, ze nie zmarnieje

fajny artykulik ale mam jedną wątpliwość: w tekscie pada nazwa "kaczorek" jako nazwa df-a kombi long. sadzilem ze "kaczorek" to byla nazwa auta ktore w falenicy dla frajdy zlozono z "odpadkow", tj. z pozostalosci zwyklego kombi ktoremu wycieto srodek, wlasnie zeby zaaplikowac go jamnikowi. co wy na to?

Cytat:
2004-11-19 20:50:31, Lechu pisze:
fajny artykulik ale mam jedną wątpliwość: w tekscie pada nazwa "kaczorek" jako nazwa df-a kombi long. sadzilem ze "kaczorek" to byla nazwa auta ktore w falenicy dla frajdy zlozono z "odpadkow", tj. z pozostalosci zwyklego kombi ktoremu wycieto srodek, wlasnie zeby zaaplikowac go jamnikowi. co wy na to?

Tez mi sie wydaje, ze Kaczorek byl krotkim, trzydrzwiowym kombi.

Fiat pana Wróblewskiego wraca jak bumerang...
Jednak dorabianie ideologii do tego samochodu jest smieszne.Gdzie tam limuzyna,jacy politycy?Chyba martwi...
Przedłuzone kombi były wytwarzane z przeznaczeniem na KARAWANY,a z tego co mi sie wydaje ten Fiat był poprzednio w posiadaniu...szewca z mojego osiedla.
Kaczorek to dwudrzwiowy kombiak,kilka takich autek powstało w FSO z elementów pozostałych po "jamnikach".Służyły do uzytku wewnetrznego,na terenie fabryki.

Cytat:
2004-11-20 00:14:01, kaovietz pisze:
Fiat pana Wróblewskiego wraca jak bumerang... Jednak dorabianie ideologii do tego samochodu jest smieszne.Gdzie tam limuzyna,jacy politycy?Chyba martwi... Przedłuzone kombi były wytwarzane z przeznaczeniem na KARAWANY,a z tego co mi sie wydaje ten Fiat był poprzednio w posiadaniu...szewca z mojego osiedla. Kaczorek to dwudrzwiowy kombiak,kilka takich autek powstało w FSO z elementów pozostałych po "jamnikach".Służyły do uzytku wewnetrznego,na terenie fabryki.

Gość dorabia ideologię do auta, bo chce za niego 15000 pln-ów. Brakuje tylko tekstu, że jeździł nim dziadek do kościoła lub tylko kobieta do lekarza....

Cytat:
2004-04-03 22:30:49, Wilu pisze:
Skandal

Na tym linku są wirusy - Avast mi je zgłosił - radzę wykasować!

Cytat:
2004-11-20 12:24:28, t_kucyk pisze:
Na tym linku są wirusy - Avast mi je zgłosił - radzę wykasować!

Dobra, przyznąję się

Cytat:
2004-11-20 12:28:43, Wilu pisze:
Dobra, przyznąję się

Bo to zły człowiek

Jamnik jest do kupienia.