MotoNews.pl

The crims Evo 2 .... - Strona 9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no panowie to wamn powiem ze jesdzcze gra sie niezaczela

Widze ze Taz Ty tez siedzisz w pierdlu i nawet jeszcze dłuzej ode mnie!! Milej gry chlopaki ale juz bez Nas dwoch...

niom
skonczyly mi sie kredyty i kasa na komie to sobie posiedze

ja trafiłem do paki za dom bosa mafii ale napisałem na skwerze zeby ktos wysłał smsa i mam kredyty to sa ludzie napisac im ze jest bład w grze a oni w to wierza

Koza juz minal dzien 132....wiec chyba zaczniesz jakies napady wkoncu robic....a taz keidy wychodzi?

A mi juz niezle idzie...mam 500 respa 340 sily juz wykupilem wszytskie budynki do produkcji towaru 4 burdele mean machine...wszytsko co mozna miec juz mam...teraz sobie odkladam w banku hajsik...nie wiem na co ale odkladam a kase wydaje tylko na rzeczy bierzace takie jak dragi albo detoks

Pozdro

a tazik wychodzi 136 dnia o godicie 3
no ale jak juz mnie wypuszcza to napady na cala pare

No to chlopaki mala pomylka znow siedze Powiem wam tylko tyle ze lepiej nie napadajcie na Dom Bosa Mafii jak nie macie kolo 530 sily i wytrzymalosci bo ja mialem kolo 520 wszystkiego i 3 razy mi sie udalo a za czwartym poszlem siedziec. Siedze do 143 dnia do okolo 21.... POZDRO

[ wiadomość edytowana przez: Koz_aa dnia 2005-04-06 08:01:26 ]

no to ty siedzisz a ja na wolnosci

i znowu gra nie chodzi, a juz było tak dobrze

Dobra na wolnosci i ju z tak nie szaleje gra chodzi jak cosik !!

No a ja sie juz pieknie rozkrecilem..mam jzu po 2 z kazdej fabyki 5 burdeli... hajsu nie malo... teraz kazdy hajs inwestuje w sile i te inne rzeczy...

pozdro

cos z gra ktos porobił, ktos z mojego gangu proponuje skok, a u mnie automatycznie pojawia sie ze nie dołoczyłem do ekipy, i nie moge sie do zadnego skoku dołaczyc

mam pytanie do was ten ... tzn taz zacpal mnie ne smierc i co mam teraz zrobic nowego uzytkownika nie moge zrobic bo mam to samo ip i ciagle mam smiesc pod nikem
prosze o pomoc (wafelek w nagrobe jak podziala)a taza mozecie zabic

[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2005-04-14 19:11:30 ]

kaskader niemoja wina ze lsd ci zaszkodzilo
masz slaby leb i tyle

Cytat:
2005-04-14 19:10:43, kaskader pisze:
....... co mam teraz zrobic nowego uzytkownika nie moge zrobic bo mam to samo ip i ciagle mam smiesc pod nikem ...........[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2005-04-14 19:11:30 ]

Słuchja kaskader, mozesz miec drugiego kolesia tylko musisz miec 2 e-mail ja obecnie mam 2 a moj brat który tez w to gra ma swojego 1 czyli 3 z mojego IP.
a co do taza to jak bardzo chcesz moge go zlikwidowac, tylko musiałby mnie dodac do znajomych

Hmm strach sie bac

no to widze ze sobie przycinacie
ja zaczekam na next edition

No ja włanie przed chwila weszedłem i pisze ze jeszcze gra nie ropoczeta znow cosik im nie pasowało....

nooooo juz dziala ;] chwilowy jakis bład mieli.

dzieki bip ale probowalem

i nic z tego bo zapamietalo moje ip i tyle , ciagle mam smierc nawet na nowym niku i meilu
a co do taza to mezesz mu lomot spuscic

[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2005-04-16 13:49:03 ]