Tu się witamy ! Nowi klubowicze :) - Strona 82

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Od dłuższego czasu zabierałem się do pojawienia na tym forum.
Powód jest prosty - jestem posiadaczem Espero.

Moje auto posiada silnik 1.8, skrzynia manualna. Samochód (z pobieżnych oględzin dokumentacji) przywieziono z Niemiec.
Rok 1996.

Cytat:
2010-09-09 07:05:30, 1On pisze:
Witam Od dłuższego czasu zabierałem się do pojawienia na tym forum. Powód jest prosty - jestem posiadaczem Espero. Moje auto posiada silnik 1.8, skrzynia manualna. Samochód (z pobieżnych oględzin dokumentacji) przywieziono z Niemiec. Rok 1996.

witamy

Witam... Moje Espero ma silnik 1.5 benz, Zielone, jeździ na 4 kołach i jestem drugim właścicielem hah
przebieg to 36.8 tysiąca
Zamieszkuje tereny Podhala, a moje Daewoo pochodzi z kochanej Rudy Śląskiej.
PZDR

[ wiadomość edytowana przez: Pacyga30 dnia 2010-09-29 21:45:04 ]

Witam.
Mam na imię Krzysiek Espero posiadam dopiero od ponad miesiąca ale pomału już się w nim zakochuje
Pozdrawiam

Powitać

Cytat:
2010-10-12 20:46:32, kychu5 pisze:
Witam. Mam na imię Krzysiek Espero posiadam dopiero od ponad miesiąca ale pomału już się w nim zakochuje Pozdrawiam

Witaj
Być może dorwałeś Espero, którym ja jeździłem Poszło własnie do Chrzanowa ze 2 miesiace temu

[ wiadomość edytowana przez: waisss dnia 2010-10-25 11:43:48 ]

Witam serdecznie!
Ja jeżdżę pięknym wiśniowym Espero 1.8 PB+LPG 1999r.
Szerokości i bezproblemowej eksploatacji sobie i wszystkim życzę.

Witajcie

Cześć
Przez przypadek zostałem właścicielem Esprero 1.8 + LPG, który lepiej jeździ niż wygląda (poprzedni właściciel go trochę poobcierał).

Na razie podoba mi się wnętrze oraz niezła widoczność we wszyskich kierunkach.

Jestem wrocławiakiem, ale wyprowadziłem się do małej wsi pod Wrocławiem

no to zycze bezproblemowej jazdy... majac ten silniczek nie powinienes miec klopotów

Witam serdecznie.
Espero mam od 3 lat, od roku na gazie, silnik 1,8 CD.

witam,
mam espero od roku 1,5 16V

Witamy

witam wszystkich mam esperaka od kilku miesięcy,jest w nim troche do poprawienia ale z waszą pomocą dam rade pozdro dla wszystkich klubowiczów

Siema!! Posiadam Najlepsze autko Jakie może być jest nim daewoo espero 1.5 16v 97 r przez rok jazdy bezawaryjnie Teraz czekaja mnie tylko szyby,widziałem wiele tematów już na ten temat POZDR.Dla wszystkich

Witam wszystkich klubowiczy, jestem nowym posiadaczem bordowego Espero 1.8CD z końca 96 roku. Jak dotąd jestem zadowolony z auta. Przebieg udokumentowany 130tys., auto stało w garażu przez prawie 6lat - data ostatniego OC 2005 rok. Niedawno przejęte w rozliczeniu przez warsztat samochodowy. Zrobione zostało całe zawieszenie, nowy wydech, wyprana tapicerka i wyczyszczony środek, brak korozji. Zostało do zrobienia kilka drobnostek (związanych głównie z elektryką), ale mam nadzieję, że z odrobiną waszej pomocy uda mi się wszystko naprawić. Pozdrawiam

Cytat:
2011-02-05 09:21:59, MadMaks pisze:
Witam wszystkich klubowiczy, jestem nowym posiadaczem bordowego Espero 1.8CD z końca 96 roku. Jak dotąd jestem zadowolony z auta. Przebieg udokumentowany 130tys., auto stało w garażu przez prawie 6lat - data ostatniego OC 2005 rok. Niedawno przejęte w rozliczeniu przez warsztat samochodowy. Zrobione zostało całe zawieszenie, nowy wydech, wyprana tapicerka i wyczyszczony środek, brak korozji. Zostało do zrobienia kilka drobnostek (związanych głównie z elektryką), ale mam nadzieję, że z odrobiną waszej pomocy uda mi się wszystko naprawić. Pozdrawiam

Ono nie było przypadkiem jakiś czas temu na necie do sprzedania z uszkodzonymi drzwiami i pleśnią na kierownicy? A silnik nie ucierpiał na tylu latach przestoju?> Był odpalany?

Silnik był odpalany, przez 3 lata był "w użyciu" przez warsztat. Przez okres ok. 6 lat zrobiono trochę ponad 10tys. km. Jak zrobi się ciepło to porobię zdjęcia.

Cytat:
2011-02-05 09:21:59, MadMaks pisze:
brak korozji.

ZAMIEŃ SIĘ!!

Pozdr.

Witam wszystkich, mam na imię Maciej, Desperat w rodzinie jest od prawie 12 lat, stricte w moim posiadaniu od 2 lat. Liczę na to że znajdę na forum odpowiedzi na nurtujące mnie pytania natury technicznej. Jeżeli będę umiał pomóc to oczywiście służę poradą.

Pozdrawiam