[Bakster] Btt Bijacz... Reaktywacja - Strona 9.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powiem tak: dajesz mi nadzieje ze mkIV moze i wygladac (patrzac na lakier, ktory od dawna chcialem miec) i jezdzic (patrzac na to co SIE DZIEJE pod maska ) . sam zabieram sie chyba za swapa na RST, ale oczywiscie moj bedzie drobniutki w porownaniu do tego BYDLAKA
powodzenia

Oj Bakster ... czy to wszystko na przyszly sezon bedzie zlozone ? :>

Zaczyna to jakos wygladac ... ale jeszcze ogrom prac zostalo ...

tak czy siak 3mam kciuki za ten prodżekt

a w lewym słupku "A" widac 3 zegary????

dokladnie 3 zegary

Cytat:
2006-09-23 16:05:28, Bakster pisze:
dokladnie 3 zegary

godzinnik
minutnik
sekundnik

bakster efi z 91 roku mialo ciut mniejszy rozruszik - tzn mniejszej srednicy przynajmniej u mnie taki byl (obecnie wsadzilem z mk4 xr3i)
moge ewentualnie zmierzyc go jak chcesz bo lezy w piwnicy "na zapas"

[ wiadomość edytowana przez: PUNIU dnia 2006-09-23 19:52:09 ]

Puniu. Tak patrząc ile miejsca Baksiu tam ma to chyba tylko jakiś Japończyk go leczy.
BTW. Baksiu.. przyznam ze padlinka ma zajefajny kolorek

Baks to uparta bestryja

Cytat:
2006-09-23 20:37:03, Sinuspi pisze:
Baks to uparta bestryja

ciekawe kiedysie rozmysli i odpusci

Cytat:
2006-09-23 20:18:01, Irekcity pisze:
Puniu. Tak patrząc ile miejsca Baksiu tam ma to chyba tylko jakiś Japończyk go leczy. BTW. Baksiu.. przyznam ze padlinka ma zajefajny kolorek

czy ja wiem - jezeli obudowa turbiny jest na rowni ze skrzynia to ten waski faktycznie da rade

Puniu a zmierzyl bys srednice tego rozrusznika moze bysmy sie wymienili no mierzylem od mk4 1,4 i pasuje

Cytat:
2006-09-24 13:11:39, Bakster pisze:
Puniu a zmierzyl bys srednice tego rozrusznika moze bysmy sie wymienili no mierzylem od mk4 1,4 i pasuje

spoko zejde poziej do piwnicy - tylko zeby moj byl super to trzeba powalczyc z tulejkami

Hej Puniu I jak wiesz juz cos:>

Cytat:
2006-09-26 08:50:02, Bakster pisze:
Hej Puniu I jak wiesz juz cos:>

zapomnialem
przepraszam
dzis zmierze

projekt wypas, znalazlem na sr.pl i wrzucilem tutaj w innym temacie bo wczesniej jak patrzylem na tytuł myślałem, ze chodzi o bicie piany o jakis duperelach silniczek spoko, turbinka bedzie robić robote, ale jedno co mnie powala na kolana to KOLOR , poprostu zaczerpisty jest, śmiem stwierdzic ze WRX ma brzydszy

baksetr ten rozrusznik ma okolo 8,5cm srednicy (ten wiekszy walec)

a razem z mniejszym ile:>

Cytat:
2006-09-28 20:07:11, Bakster pisze:
a razem z mniejszym ile:>

to mniejsze jest takie samo jak w standardowym
a roznica jest taka ze jak zakladam go do siebie to wchodzi kazda strona w swoje miejsce a ten z mk4 xr'a tylko w jeden sposob

Nowy "ciut wiekszy " intercooler Ładnie spasowany a przed nim na pierwszym planie fabryczny

tak z ciekawosci ile kosztowal ciebie taki ladny nowiutki intercooler ??