MotoNews.pl
8 MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP (30048/28) - Strona 89

MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 89

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No Dungood fajnie by bylo jakbys wpadl.... my juz 4 spot a ciebie jescze niebylo nazadnym!!

aqua79 najlepiej to tak jak mowi Clerick ale mapke oczywiscie umieszczam tu dla ciebie... gdybys sie bala Clericka... bo ta fota po operacji nie wszystkich moze do niego zacheciac

Mapka średnio dokladna ale niestety tylko taka dysponuje!!

A wlasnie Gerrif_Newell mam nadzieje ze przyjedziesz i jakas ekipa ze slaska sie pojawi...!!

A wlasnie Lookalem na gokarty na Kazimierzy... koszt takiej zabawy tzn 8 minut kosztuje 20pare zlotych... i sa do wyboru gokarty 6,9 i 12 Konikow... na tym to juz moze byc niezla zbawa... wiec jak bedziecie chcieli to bedziemy mogli skoczyc na nie....

A wlasnie smazymy cos w sobote czy nie??
Cleric jaka pogoda bedzie??

Ile tak wstępnie nas będzie??

Czy ktos w Małopolsce jest zainteresowany smyczami... czy uwaza ze sa one przeznaczone wylacznie dla pieskow?? Jezlei ktos jest zainteresowany to prosze zglosic swa chec nabycia takiej zabawki

Hej Ho. Ja sie pojawie na spocie u was ale pod warunkiem ze moja Mania sie uruchomi bo dzisiaj umarla , albo jezeli aqua79 pozwoli mi sie poprowadzic na miejsce.

no ok... być może przybędziemy... w jakimś składzie .... tylko z tego co wiem to godzina rozpoczęcia ustalona jest na 14:00... powiedzcie proszę gdzie planujecie być około godziny 16: z minutami, czy jeszcze na lotnisku czy już może w innym miejscu... bo właśnei o tej porze planujemy być w okolicy...

pozdrawiam A&A

Witam Wszystkich
Jestem tutaj nowy,niedawno nabyłem asterke.Chciałbym się do was przylączyć(jeżeli oczywiście można) mieszkam w Nowym Targu więc do Krakowa mam niedaleko ale chyba nie zdąże na 14 w sobote 18.09 ponieważ pracuje na sławnym nowotarskim jarmarku.Może mi się uda podjechać troche później po zakończeniu pracy.
Pozdrawiam Bartek

jeżeli jest takie zainteresowanie osób które nie były na spocie, ewentualnie można przełożyć spot na godż. 16.00, mnie tam obojetne bo i tak mam wolny cały dzień, focuss co o tym myślisz?? niech się red wypowie jak dojdzie do siebie po baletach

przełożenie godziny byłoby uwarunkowane tym, czy aqua i PLBartek przybyliby napewno, bo jak nie to nie ma sensu przekładania godziny, takie jest moje zdanie.

Focuss misiek się do ciebie odzywał??

Cleric_Preston ja nie mogę powiedziec czy będe na 100% ponieważ na targu różnie to bywa i niewiadomo o której się skończy.Więc chyba niema potrzeby przekładania godziny(przynajmniej z mojego powodu).Jeżeli nie będzie mnie na tym spotkaniu to może uda mi się przybyć na inne,chociaż ja zawsze sobote i niedziele mam zajęta.

HEELLO Brothers & Sisters

Wróciłem do ŻYWYCH... (i to w moim wieku)...
(TAKA BYŁA IMPREZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Kurcze fajnie tak niezaglądać na forum parę dni
i teraz zobaczyć że znów wraca "stary duch" naszego
Regionu
Co do spotu to o cio Wam biega? Będziem o 14 - ja dam
Clericowi "popalić" zeby nie było, że jestem bez serca
przy nowych kolegach i koleżankach, których również
chętnie powitam!!!! a Focuss ty nie myśl, ze cię
puścimy o 15.30 ZAPOMNIJ!
Mamy już z Cleric'em plana...

Co do smyczy, to ja chcę dwie Focuss bo z tego
co czytałem niżej do ciebie z zamówieniami?

Wracając jeszcze do spotu, to chyba nie uda mi się
przyjechać z Kasią

Pozdrawiam WSZECH, Lerra - BUŹKA !

Red

Wiecie co?
No naprawdę się uśmiałem
Cleric zapodał mi przed momentem na gg
że ma 2.0 ....
TO JEMU CHYBA CHODZIŁO O WYNIK DWÓCH
WYŚCIGÓW, CZYLI 2 DO 0 DLA MNIE
Ma chłopak fantazję, ale cóż przepracowany jest...
normalnie nie da się go nie lubieć

Red

wydaje mi sie że rzeczywiście nie musicie zmieniać godziny... no chyba że spocik ma trwać 2 godziny... ( )

dokulamy się jakoś... znjadziemy... a Wy juz możecie zabawe rozkręcać...

tak mi się wydaje...
dzięki za chęci... aż chce się jechać...

Pozdrawiam A&A

[ wiadomość edytowana przez: aqua79 dnia 2004-09-14 21:50:54 ]

Heh Red az sie boje... ale z tym czasem nadal u mnie krucho... ehhh

Jak...to??!! Spot bez Kasi, to nie spot ;(

tzn. o 14.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spotykamy się, gra.
Zaczynam tańczyć, bo dzisiaj cos marna pogoda, mam wolne to balety uskutecznię niekiepskie, może najwyższy mnie zrozumie i zaswieci łysym nad lotniskiem, ale pieprzę, chyba się nie wyspałem Pytałes focuss o grilla, jeżeli będzie taka możliwość to jestem obiema ręcami za, przywiozę padlinę i może mojego szwagra bo chłopisko jush raz ze mną był na spocie, tylko w regionie sląskim, niech zobaczy jak jest u nas

Z przykroscia musze was zawiadomic, ze niestety w najblizszy weekend nie dam rady sie stawic na Czyzynach - milej zabawy mimo wszystko!

HEJ !

Cleric zapodał:"przywiozę padlinę i może mojego szwagra"
Tak, tak Cleric - szwagra też chętnie schrupiemy
(czy on też jest po operacji ?? )
Przy okazji po dzisiejszym dniu, to chyba obaj musicie
sie pogibać żeby sie nam słonko pokazało w sobotę...

Lerra nic sie nie martw, postaram sie godnie zastąpić moją
Małżonkę z reszta chyba sama coś za moment naskrobie
tylko mnie od kompa odgoni...

Focuss - trzecia ucieczka ze spotu ci nie ujdzie na sucho...
może jednak coś wykombinujesz z tym czasem ??
Może to ostatni spocik w tym sezonie gdzie będzie można
posiedzieć na lotnisku i pogrillować? Właśnie co z grillem?
Szefie jakie decyzje - wytyczne?

Red

Haj Misiaczki
Bardzo mi przykro, że nie będzie mnie w sobotke
ale równie miłe obowiązki wzywają mnie do Kóz
(miasteczko koło B-Białej), mamy spotkać się z laskami z naszej grupy ze studiów magisterskich no i oczywiście
wypijemy za Wasze zdrowie jakieś piwko
Tak, więc udanej pogody, no jak się Clerick postara
smaczenego grilla, o ile Focuss zwędzi jakieś drewno
i do następnego spotkania.
Lerra głowa w górę, napewno godnie bedziesz
reprezentować stronę damską na spocie.
Tylko znowu nie zmywajcie sie z Foccusem przed 16

Kasia od Red'a

Witam przyjaciol z Malopolski.
Niestety tym razem nie bede mogl pojawic sie na Waszym spocie (choc bardzo juz sie za Wami stesknilem ). Tak sie niefortunnie zlozylo, ze w sobote pracuje od 10 do 22.
Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie okazja zobaczyc sie z "ekipa" Malopolska. Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo - nikt spoza Waszego regionu nie skopie Wam tylkow w wyscigu na ...hmmm jakies 200m (zartowalem oczywiscie)

Bawcie sie dobrze. Mam nadzieje, ze jednak ktos z naszego regionu dojedzie i zda mi relacje z tego co sie wydazy.

Moje przybycie na spot pod znakiem zapytania?????
Tak to prawda... tzn przybyc przybede... ale moge miec problem z autem bo dzisiaj jedna astra padla... tzn cos sie zepsulo z chlodzeniem... i ojciec jutro bierze moja... no ale mam nadzieje ze wyrobi sie z naprawa do soboty... bo jak nie o albo pozostanie mi liczyc na to ze mnie ktos przygarnie albo na rowerku przylece

Claric ----> gibanie działa... słoneczko wyszło...
TYLKO NIE PRZESTAWAJ...

pozdrawiam