Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2004-09-13 21:22:16 No Dungood fajnie by bylo jakbys wpadl.... my juz 4 spot a ciebie jescze niebylo nazadnym!!
aqua79 najlepiej to tak jak mowi Clerick ale mapke oczywiscie umieszczam tu dla ciebie... gdybys sie bala Clericka... bo ta fota po operacji nie wszystkich moze do niego zacheciac ![]() ![]() Mapka średnio dokladna ale niestety tylko taka dysponuje!! A wlasnie Gerrif_Newell mam nadzieje ze przyjedziesz i jakas ekipa ze slaska sie pojawi...!! A wlasnie Lookalem na gokarty na Kazimierzy... koszt takiej zabawy tzn 8 minut kosztuje 20pare zlotych... i sa do wyboru gokarty 6,9 i 12 ![]() A wlasnie smazymy cos w sobote czy nie?? Cleric jaka pogoda bedzie?? |
![]() Lerra Lady in OKP Golf IV/ Kraków | 2004-09-13 21:32:25 Ile tak wstępnie nas będzie?? ![]() |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2004-09-13 22:29:38 Czy ktos w Małopolsce jest zainteresowany smyczami... czy uwaza ze sa one przeznaczone wylacznie dla pieskow?? ![]() ![]() |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-09-13 23:53:52 Hej Ho. Ja sie pojawie na spocie u was ale pod warunkiem ze moja Mania sie uruchomi bo dzisiaj umarla , albo jezeli aqua79 pozwoli mi sie poprowadzic na miejsce. |
![]() aqua79 OPEL Ascona katowice | 2004-09-14 08:25:36 no ok... być może przybędziemy... w jakimś składzie ![]() ![]() pozdrawiam A&A |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2004-09-14 20:41:41 HEELLO Brothers & Sisters ![]() Wróciłem do ŻYWYCH... (i to w moim wieku)... ![]() (TAKA BYŁA IMPREZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Kurcze fajnie tak niezaglądać na forum parę dni i teraz zobaczyć że znów wraca "stary duch" naszego Regionu ![]() ![]() ![]() Co do spotu to o cio Wam biega? Będziem o 14 - ja dam Clericowi "popalić" zeby nie było, że jestem bez serca przy nowych kolegach i koleżankach, których również chętnie powitam!!!! ![]() puścimy o 15.30 ![]() ![]() Mamy już z Cleric'em plana... ![]() Co do smyczy, to ja chcę dwie Focuss bo z tego co czytałem niżej do ciebie z zamówieniami? Wracając jeszcze do spotu, to chyba nie uda mi się przyjechać z Kasią ![]() ![]() Pozdrawiam WSZECH, Lerra - BUŹKA ! Red ![]() |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2004-09-14 20:49:33 Wiecie co?
No naprawdę się uśmiałem ![]() ![]() ![]() Cleric zapodał mi przed momentem na gg ![]() ![]() że ma 2.0 .... ![]() ![]() TO JEMU CHYBA CHODZIŁO O WYNIK DWÓCH WYŚCIGÓW, CZYLI 2 DO 0 DLA MNIE ![]() ![]() Ma chłopak fantazję, ale cóż przepracowany jest... normalnie nie da się go nie lubieć ![]() ![]() Red |
![]() aqua79 OPEL Ascona katowice | 2004-09-14 21:49:50 wydaje mi sie że rzeczywiście nie musicie zmieniać godziny... no chyba że spocik ma trwać 2 godziny... ( ![]() dokulamy się jakoś... znjadziemy... a Wy juz możecie zabawe rozkręcać... tak mi się wydaje... dzięki za chęci... aż chce się jechać... Pozdrawiam A&A [ wiadomość edytowana przez: aqua79 dnia 2004-09-14 21:50:54 ] |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2004-09-14 22:05:05 Heh Red az sie boje... ale z tym czasem nadal u mnie krucho... ehhh |
![]() Lerra Lady in OKP Golf IV/ Kraków | 2004-09-14 22:33:40 Jak...to??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2004-09-15 17:03:45 Z przykroscia musze was zawiadomic, ze niestety w najblizszy weekend nie dam rady sie stawic na Czyzynach - milej zabawy mimo wszystko! |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2004-09-15 20:53:29 ![]() Cleric zapodał: ![]() Tak, tak Cleric - szwagra też chętnie schrupiemy ![]() ![]() (czy on też jest po operacji ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji po dzisiejszym dniu, to chyba obaj musicie sie pogibać żeby sie nam słonko pokazało w sobotę... Lerra nic sie nie martw, postaram sie godnie zastąpić moją Małżonkę z reszta chyba sama coś za moment naskrobie tylko mnie od kompa odgoni... ![]() Focuss - trzecia ucieczka ze spotu ci nie ujdzie na sucho... może jednak coś wykombinujesz z tym czasem ?? Może to ostatni spocik w tym sezonie gdzie będzie można posiedzieć na lotnisku i pogrillować? Właśnie co z grillem? Szefie jakie decyzje - wytyczne? Red |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2004-09-15 21:07:48 Haj Misiaczki ![]() Bardzo mi przykro, że nie będzie mnie w sobotke ale równie miłe obowiązki wzywają mnie do Kóz (miasteczko koło B-Białej), mamy spotkać się z laskami z naszej grupy ze studiów magisterskich no i oczywiście wypijemy za Wasze zdrowie jakieś piwko ![]() Tak, więc udanej pogody, no jak się Clerick postara ![]() smaczenego grilla, o ile Focuss zwędzi jakieś drewno i do następnego spotkania. Lerra głowa w górę, napewno godnie bedziesz reprezentować stronę damską na spocie. Tylko znowu nie zmywajcie sie z Foccusem przed 16 ![]() ![]() Kasia od Red'a |
![]() GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-09-15 21:45:50 Witam przyjaciol z Malopolski.
Niestety tym razem nie bede mogl pojawic sie na Waszym spocie (choc bardzo juz sie za Wami stesknilem ![]() Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie okazja zobaczyc sie z "ekipa" Malopolska. Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo - nikt spoza Waszego regionu nie skopie Wam tylkow w wyscigu na ...hmmm jakies 200m ![]() Bawcie sie dobrze. Mam nadzieje, ze jednak ktos z naszego regionu dojedzie i zda mi relacje z tego co sie wydazy. |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2004-09-15 22:30:50 Moje przybycie na spot pod znakiem zapytania?????
Tak to prawda... tzn przybyc przybede... ale moge miec problem z autem bo dzisiaj jedna astra padla... tzn cos sie zepsulo z chlodzeniem... i ojciec jutro bierze moja... no ale mam nadzieje ze wyrobi sie z naprawa do soboty... bo jak nie o albo pozostanie mi liczyc na to ze mnie ktos przygarnie albo na rowerku przylece ![]() |
![]() aqua79 OPEL Ascona katowice | 2004-09-16 11:38:42 Claric ----> gibanie działa... słoneczko wyszło...
TYLKO NIE PRZESTAWAJ... ![]() ![]() pozdrawiam |