MotoNews.pl

ZACH.POMORSKIE --------- SPOTKANIA OKP - Strona 89

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no dobra na dzis wstarczy
milych snow

oooo pomysł śwwietny na parking.. ja wchodze i będe mógł przyjechać... chyba !

można ustalać np co 2 tygodnie wtorek albo pierwsze, czy kktóreś wtorki miesiąca to do ustalenia jest
aby termin był stały

Witam wszystich Ja sie chcialam zapytac co z kolejnym spotem?? Gdzie, kiedy (28.03.??) i czy cos szykujemy fajnego, np ognisko

noo na ognisko to zrobimy cos ekstra, a mianowicie mikaa z rożna

ja bede na pewno

Grooha mialem ciemne szybki z przodu 20% przepuszczalnosci swiatla (na atescie wpisane jako 20% zaciemnienia czyli 80% przepuszczalnosci, taki maly przekrecik). co do przepisow unii to nie macie na co liczyc bo to wlasnie jest wziete z rozporzadzenia EWG gdzie jest powiedziane dokladnie to co powiedzial Vincent. mam jeszcze tej folii, ze starczy na cele oklejenie samochodu 2 razy wiec na lato jeszcze raz sobie przykleje

Bono Ty to sie najpierw pojaw na tym spocie, bo ostatnio cos Cie nie widac

Witam
Ależ Bono działa tylko w głębokiej konspiracji ...snuje teoretyczne rozważania na temat rozwoju Klubu i Regionu
Co do Spotów w najbliższym czasie to...
We Wtorek 23 marca o 19.00 tak jak już wspomniał Sławek mini spocik na najwyższym poziomie parkingu Galaxy, no chyba że będzie padało to ciut niżej - idea jest taka by zrobić z tego cykliczne mini spotkania dla bliższego poznania się.
Natomiast w niedzielę 28 marca o godzinie 13.00 Spot Regionalny z udziałem gości z Wielkopolski...miejsce Głębokie jesli pogoda dopisze należy nastawić się na grilla lub ognisko więc należy zabrać prowiant i wszystko to co każdy z WAS zamierza zjeść lub wypić
Jeśli będą jakieś pytania proszę albo w wątku albo na priv albo na GG lub też w ostateczności na kom (w profilu)

Szpieg nie spi szpieg pracuje. Znacie ta pania??? Jak widac na zalaczonym obrazku nasza kolezanka bardzo aktywnie sie udziela w regionie zach-pom
Ciekawe kiedy Opelki tak beda odprawiane na 1/4 Mili???

Cos nie wyszlo,

Moze teraz

He he jakis szpieg z krainy deszczowcow nas odwiedzil

hehe a gdzie baltazar gąbka

hmm... no troche sie udzielam... hmm kiedy opelki?? opelki tez tam przyjezdzaja... jakos z tutejszego klubu nie moge namowic na te spotkania... jesli znalezliby sie chetni to 4 kwietnia o godz 12 na Kluczewie jest spotkanie. wiecej na gryf tuning club beda wyscigi na 1/4 mili, palenie gumy itp... jesli znajda se chetni to bardzo zapraszam

Cytat:
2004-03-22 09:02:46, Bono pisze:
hehe a gdzie baltazar gąbka

Baltazar Gabka wsiakl

Przypominam - jutro o 19:00 na parkingu Galaxy... Kto chce sie spotkac i pogadac - zapraszam

Monica, jak tam Cali, pomalowałaś już zderzaki ?

Witam
Dziś odbył się pierwszy "cykliczny" mini Spot w Szczecinie, może to Spot miejski na wzór Wa-wy czy Trójmiasta?
Pojawiło się 10 samochodów
Bono - Ascona
Grooha - Astra
Josh/Rafał - Astra Caravan
Kacper - Monza
Mock - Micra (Ascona B)
Mach - Polonez
Sławek - Manta
Sławek - Astra Caravan
Vincent - Omega
Yarcoom - Kadett
plus Monica bez autka, kolega Kacpra i moja rodzinka
Jak na inauguracyjny Spocik miejski bardzo ładnie zwłaszcza że poznaliśmy kilku nowych kolegów, których serdecznie zapraszam do Klubu, nawet jeśli mają wstręt do kompa
Zdjęcie naszych mordek wkrótce..
Przypominam że już w niedzielę o 13.00 na Głębokim Spot Regonalny a na nim grill i ognisko

Musze powiedziec, ze jestem milo zaskoczony wynikiem spotkania
Sporo osob jak na taka spontaniczna "inicjatywe oddolna" no i czasu w sumie
tez sporo tam spedzilismy, mimo ziabu I nawet Bono nas uraczyl swoja obecnoscia,
co sie ostatnio rzadko zdarza

To co? W niedziele zapowiadany juz 13 Spot Regionalny, o godzinie 13 na Glebokim
A za tydzien zapraszam znowu o 19 w Galaxy

Moze nas stamtad tym razem jeszcze ni wyrzuca, mimo moich i Kacpra wyscigow
"Kto pierwszy na szczycie" Co lepsze, udalo mi sie go wyprzedzic
gdzies miedzy 1 a 2 poziomem

no to widze ladnie, ladnie ale wy to macie dobrze bo ja z Dąbia to troszke daleko mam jednak potrzebuje jakies namiary na sklepy tuningowe u nas w szczecinie dj .tuning znam ccf znam zna ktos jescze cos ?????

Uee tam zaraz daleko - 15 minut drogi

A jaki sklep jest na Szerokiej, blisko Modrej? Cos tam jest z tuningiem...
I jeszcze na Szafera w garazach bylo cos...

na Szerokiej juz nic nie ma.to tam czekalem 7 miesiecy na dokladke tylnego zderzaka.

na Gdanskiej 10 HorsePower Tuning. zaopatruje sie u nich juz od 3 lat.nie moge powiedziec o nich zlego slowa.