MotoNews.pl
7 WIELKOPOLSKA ------------ SPOTKANIA OKP (33642/28) - Strona 89

WIELKOPOLSKA ------------ SPOTKANIA OKP - Strona 89

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no - choć jeden pozytyw - tak się można wyszaleć!!!
polecam - wkręcają na maxa

no i co ??
kto chętny ??
ruszamy czy nie

chyba narazie nici... formalnie to ja mam co weekend jakiś zlot w lipcu, także z czasem i sianem (tak jak pisałem) już krucho..

ja w ten weekend mam egzaminy 13-14 jestem pod Krakowem 15 a potem tydzień nad morzem a potem moge gdzies wyskoczyć z kolegami z OKP

ale nuuuudyyyy... w robocie kicha - nikogo nie ma - wszyscy na urlopach, pracy brak... wszyscy siedzą i czekają na koniec dnia, mnie do tego czeka jeszcze dziś trasa - Szczecinek - musze donieśc na jednego surówkarza z Poznania że sprzedaje na lewo marchewke , potem Kołobrzeg.. ych.. nie chce mi sie...

to jak? w przyszłym tygodniu małe spotkanko??

[ wiadomość edytowana przez: Forest dnia 2007-07-20 11:33:23 ]

ABW podała Ci złe info - wszak kolor podobny ale nie taki sam - sprawa tyczy się BURAKÓW
pozdro dla Szczecinka

wypijemy RUDĄ z tej okazji

moze byc przyszyły tydzien, a ja dzis tez bede przejezdzal przez szczecinek
PS, kto dzis koło 13:30 smigal pomaranczowa astra F z logo klubowym na wiadukcie na obornickiej ???

czy WLKP jeszcze istnieje????

a co, prezydent, tudzież premier odwołali??

ja osobiście jestem zabiegany, Luz ma też troche na głowie - nasza wspólna znajoma zginęła wczoraj w wypadku...

My narazie odpadamy.

Hello
z racji tego ze przebywam wlasnie na urlopie, na Campingu kolo Kluczborka dowiedzialem sie ze:odbywa sie tam spot Garbusow z loterjami itp. na cele charytatywne
bedzie wesolo ,wiec jak ktos bedzie w poblizu niech wpadnie (bede biegal w koszulce OKP)
jest to na trasie Gliwice-Poznan -obwodnica Kluczborka miejscowosc Bąków

loterie fantowe,konkursy,licytacje glinianych garbuskow wykonanych rekami dzieci,browar,muza ,ogniska,grille i wszystko na szczytny cel
jakby sie ktos zdecydowal przybyc niech da mi cynk na kom. SMS albo tel -00491725708833

ZAPRASZAM

żyjemy i mamy się OKI
ale zabiegani jak zwykle
pozdro

w przyszłym tygodniu w piątek???? może piwko??

czaki donosi, że w lajfie stypa, wywalili "naszych" barmanów, są jakieś nowe ciule, piwo zjełczałe bo latem mają pustki

no to trzeba miejscówe ustalić jeszcze.... no chyba że pasuje tylko mi, Luzowi i Soczewie, wtedy sie stykniemy gdzieś tam ... albo, może chce się Wam przyjechać na grila, np do Biedruska, do mnie na działkę ... czekamy na info

Pozdrowionka

jestem zainteresowany i czy to na grill czy piwko

pysznie a co z resztą?

piątek, jakieś duże zainteresowanie, gdzie znajdziemy tak duzy pub

oki - to czekam na propozycję - od 14 w piątek zaczynam urlop

Ja zwarty i gotowy jak zawsze