Co dziś ciekawego robiłam (-em) :) - Strona 90

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszedlem do domu tym okienkiem , bo sie drzwi zatrzasly jak zmienialem lozysko, a klucza do domu nie mialem, bo mam od wczoraj scyzoryk i dobrze ze kabel mialem puszczony do lampki tym okienkiem

Oglądałem do 2 godz. rano filmy,a potem do świtu nie spałem,bo takiej wichury to jeszcze nie było.

Właśnie przez ten wiatr nie chce mi się z domu wychodzić więc pomyślałem że posprzatam dokładnie w pokoju I tak już sprzątam normalnie od dwóch godzin

przywieźli do nas TIRA cegieł i to dopiero połowa zamówienia

Serwis starej astry, chwila nie uwagi i glowa znalazla sie w kaluzy oleju hehe, fajnie sie potem mylo

odwiedziłem piwiarnie warki

POLECAM

Kolejna noc zarwana przez wyjazd na Ukrainę... ale opłacało się

Cytat:
2008-02-23 23:23:09, CzapCzap pisze:
Serwis starej astry, chwila nie uwagi i glowa znalazla sie w kaluzy oleju hehe, fajnie sie potem mylo

Miałem kiedyś to samo,jak gościowi robiłem głowicę i też przy spuszczaniu gorącego oleju siknęło mi po głowie.Odżywka na porost włosów.

Cytat:
2008-02-24 13:25:58, mireko pisze:
Miałem kiedyś to samo,jak gościowi robiłem głowicę i też przy spuszczaniu gorącego oleju siknęło mi po głowie.Odżywka na porost włosów.

naszczescie to byl bardziej kisiel niz olej, ze skrzyni biegow

W weekend byłam w Krakowie
a dzis pracuje... a że mamy nowego pracownika to troche zamętu było

ja wyciagam silnik ze 100NX-a - na szczescie nie z wlasnego

terowanie silnikiem lewo prawo na stycznikach

i nawet działa

8:30 bo budy,zajecia do 1 potem przejazdzka, zarcie i do 6 zajecia (znaczy do 5 , bo nie wysiedzilismy juz i poszlismy w pi* ) , dom obiad, sasiady cos chcialy , a teraz tu siedze

Wrocilem caly w blocie , na trawie lezalem z 10 razy heh, rugby . Zasada jest prosta zlap tego co ma pilke i wywal na ziemie, jeden plus gra z dziewczynami, nigdy nie wiadomo za co sie zlapie

Cytat:
2008-02-26 19:23:02, CzapCzap pisze:
Wrocilem caly w blocie , na trawie lezalem z 10 razy heh, rugby . Zasada jest prosta zlap tego co ma pilke i wywal na ziemie, jeden plus gra z dziewczynami, nigdy nie wiadomo za co sie zlapie

o kurde ja tez chce

Cytat:
2008-02-26 20:00:36, Suchy pisze:
o kurde ja tez chce

Ale jak dziewczyna jest ciezsza od ciebie to tak kolorowo nie ma

Pracowałem "po godzinach" za pieniądze-czyżby sezon się już u nas zaczynał?

ganiałem quadem

ostra fazka

odnośnie postu poniżej

mieliście pozwolenie od leśników na oranie lasu ?