Sprzedam/Kupie/Zamienie - Strona 10

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SPRZEDAM do 126p - wałek 385, stan bdb + szklanki
cena 150 zł

fotki na maila
dtm-mike@tlen.pl

Kupie zdecydowanie pasy i fotel kubełkowy z homologacja do min 2009roku. Kolor i firma nie ważne tylko żeby miały homologacje!!!

stan jak na foto, oddam calosc za 20 zl

sprzedam wentylatrory ( nówki ) do chłodnicy sc, cena do uzgodnienia

80 zeta sztuka

Kupie Forda Fieste XR2i 1,6 mk3

KONTAKT: tel 605 473 321 GG 1032256 email: adi08@poczta.onet.pl

ROZPATRZE KAŻDĄ OFERTE

kupie wiazke elektryczna z caro + musi byc cala

gg: 1469485

KUPIE katalizatory

Sprzedam: Fiacik 126p, 1983 rok produkcji. Stan jak na ten rocznik bardzo dobry. Wybitnie zdrowa karoseria, klasyczne detale. 500 kilometrów temu wymienione przednie drążki (wszystkie), posiada prawie nowe Dębice Navigatory. Kolor zielony.
Cena: do uzgodnienia
tel. 661 940 700

Sprzedam calego swifta GTI rok 94 na czesci. Lacznie z przygotowana buda i nowym zawiasem koni zoltym regulowanym

Swift sie sprzedal, prosze moda o usuniecie moich wypocin

SPRZEDAM OD RĘKI:

1) boczki drzwiowe do 126 z laminatu, kolor biały, z wycięciem na korbkę i klamke lub bez.
Cena za oba: 180zł.

(jeden z boczków można było zobaczyć na wystawie w Krakowie na targach w aucie u freezera)

2) wloty boczne do maluszka std/el (mniejsze otwory) w podkładzie i z siatką ALU
Cena za oba: 70zł

3) wlot dedykowany do Lancera EVO 6 (z prawej strony w zderzaku z boku)

można go zabudowac w miejsce wlotu bocznego, lub na maske jako wylot. zastosowanie uniwersalne
już w czarnym podkładzie,
Cena: 35zł

4) wlot dachowy- prototyp, wiec jest cięższy od serii, cena też jest nieco niższa. Już w czarnym podkładzie bez zalanych szpilek do przykrecenia do karoserii.
Cena: 40pln

5) klapa tylnia prawie nie używana, z siatką ALU w miejsce seryjnych wlotów i dodatkowy wlot z siatką ALU nad tablica rejestracyjna. 1,5kg
OKAZJA- wraz z gumowymi zapinkami i czarnym podk ładem a także zawiasami- a w cenie nowej klapy bez zawiasów, bez siatki, bez podkładu
Cena- 140pln

6) klapa tylnia używana, 2,5kg płaska, w białym lakierze, trapezowe, duże wyloty z siatką ALU, zawiasy
Cena: 90pln
(za dopłatą 30-40pln moge zmienic wyloty na prostokątne- potrzebna nowa siatka Alu. Jesli bez siatki, to tylko 10pln wiecej za wyciecie prostokatów )

WSZYSTKIE TE ELEMENTY BYŁY NA TARGACH TUNINGOWYCH W KRAKOWIE.

Sprzedam cc 700 uszkodzony rocznik 95 cena 600zł dowod zabrala policja

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5

Szukam silnika do cc899 spi. Może być bez osprzętu. Warunek konieczny - BARDZO DOBRY STAN TECHNICZNY. Nie interesuje mnie złom do remontu.

Mam do sprzedania zimowki Good Year Ultra Grip 400, ktore zostaly mi po swifcie
4-5mm bieznika
Cena - powiedzmy, ze 80zl z racji tego, ze sezon mocno niezimowy
Fotki:
IMG_5576.jpg
IMG_5577.jpg
IMG_5578.jpg

Witam sprzedam Sc 1.1 około 65 koni 4 nowe opony letnie, sportowy układ wydechowy Ulter nie bity dokładam 4 opony zimowe z felgami auto od kobiety wiecej wiadomości pod tel po godz 16 664 058 172 a foty na e-maila. Pozdro

!!!!!....GRATY DO CC,SC itp.....!!!!

- roczne PZM-1 super do kjs,supersprint, ulice.. cena za komplet 550 pln.. (neg)
- eibach (czarny) progress dwuletni- o ile obniza -nie wiem (na pewno nie za nisko)- foto podesłac moge na @ - cena 380 pln
- felgi rekiny 4 szt. cena 170 pln
- dwie alufelgi z poldka (gwiazdy-mocne), proste + dwie potenzy - cena 170 pln
- dwie stalówki z poldka (czarne) - 50 pln(obie)
- silnik seria ccs 1.1 spi + komp. z chipem do 7600mph - 500 pln
- silnik gr.N 64ps(uszkodzony na dolnym kole pasowym - koszt naprawy kolo 200pln) do tego komp gr.N z chipem gr.N - na paliwo PB 98 - cena 800pln
- dwa łożyska mocujące amortyzator (górne- nie zgnite, dwu miesięczne)- 70 pln za oba
- skrzynia sporting kompletna bdb - 5oo pln
- rozrusznik ccs- 180pln
- alternator - po regeneracji na nowych łożyskach- 180pln
- oryginalna homologacja do ccs do gr.N - 120pln
- pasy Schrot (sztywne) - nie dzwonione - 150pln (neg)
pozdrawiam null

[ wiadomość edytowana przez: STT dnia 2007-06-12 11:14:37 ]

Ogloszenie mojego kumpla:
jest do sprzedania elektrownia na maske w kolorze bialym z halogenami i z jakimis kabelkami... oczywiscie dzialajaca, standardowa.
cena kolo 300zl kontakt 514908588

Sprzedam mojego Swifta GTI

Więcej informacji na:
www.swift-gti.prv.pl

Świst sprzedany
Trafił w bardzo dobre ręce i będzie startował na Śląsku.