Spot północnej Polski - Wałcz 15-16 Listopad - Strona 10

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie opanujcie się trochę z tym spamem bo wątek dużo już stracił na przejrzystości

Trochę poczyściłem Wasze offtopy i proszę, nie dokładajcie mi znów pracy

Oki, sorry Kalor!

Panowie musimy zrobić jakieś ustalenia.
Kto co zabiera na spota? dzielimy się jakimiś obowiązkami ?

Ja zabieram:
Wietrarkę, lutownicę, ulotki dla Witexa, 0.5l i coś tam jeszcze...
Kto zabiera grilla ?

Cytat:
2008-11-12 18:03:46, ArekCLX pisze:
Oki, sorry Kalor! Panowie musimy zrobić jakieś ustalenia. Kto co zabiera na spota? dzielimy się jakimiś obowiązkami ? Ja zabieram: Wietrarkę, lutownicę, ulotki dla Witexa, 0.5l i coś tam jeszcze... Kto zabiera grilla ?

A na co ci wiertarka i lutownica ?? Jakieś mody pójdą ?

Alkohol rzecz oczywista

Cytat:
2008-11-12 18:06:02, BogdanROX pisze:
A na co ci wiertarka i lutownica ?? Jakieś mody pójdą ? Alkohol rzecz oczywista

Tak Bogdan mody pójdą, biorę jeszcze młotek i przecinak!

Kol. Jojompf przyjedzie na spota wyposażony w falszeczkę i jakiś dobry browar! bedzie miał jeszcze ....... ale to mało ważne...
Jakby kto chciał wyżyć się na lotnisku to mam zbędnę 2 koła z oponami które nadają się tylko do spalenia więc mogę je zabrać

Taki OT troszku, ktoś z jadących na spota chciałby może zakupić oryginalne radio "Ford 2006 RDS" ?? Stan bdb

Cytat:
2008-11-12 19:05:14, BogdanROX pisze:
Taki OT troszku, ktoś z jadących na spota chciałby może zakupić oryginalne radio "Ford 2006 RDS" ?? Stan bdb

Podobno ArekCLX chciałby zakupić PILNIE komplet zamków do essa

Jakby imprezka była 2 tyg. później to mógłbym skołować absynt. a tak to ja wezmę 0.5 i browary. chyba, że złożymy się na miejscu na alkohol

Cytat:
2008-11-12 19:19:12, Witex88 pisze:
Jakby imprezka była 2 tyg. później to mógłbym skołować absynt. a tak to ja wezmę 0.5 i browary. chyba, że złożymy się na miejscu na alkohol

Ten absynt Witex to nie najlepszy pomysł... My musimy wrócić do domów a ja nie chcę łąpać nikogo jak bedzie skakał przez okno

Cytat:
2008-11-12 19:23:49, ArekCLX pisze:
Ten absynt Witex to nie najlepszy pomysł... My musimy wrócić do domów a ja nie chcę łąpać nikogo jak bedzie skakał przez okno

Ale było by co wspominać

Hotel nie jest wysoki. U nas regularnie jedna rodzina skacze z takiej wysokości przez okno i żyją. Ludzie pod spodem musieli anteny pościągac i pozawieszać z innej strony. A Absynt dostałbym dopiero za jakieś 1,5 tyg.

[ wiadomość edytowana przez: Witex88 dnia 2008-11-12 19:29:34 ]

dobra to ja rozumiem ze zaopatrzenie w % to kazdy sobie wezmie hehe a co z tym grillem? bierze ktos? robimy wogole? bo do procentow przydalo by sie cos zjesc

Cytat:
2008-11-12 22:17:40, jojompf pisze:
dobra to ja rozumiem ze zaopatrzenie w % to kazdy sobie wezmie hehe a co z tym grillem? bierze ktos? robimy wogole? bo do procentow przydalo by sie cos zjesc

Chyba te Arka opony zjaramy

kurde ktos pisal do mnie na gg ze moze wziasc grilla a teraz nikt nie ma?mozna sie zabrac i zrobic ognisko wtedy....kielbachy,ziemniaki itp oraz alko kazdy wg potrzeb

no mysle ze to trzeba by bylo tez ustalic zeby pozniej nie bylo czegos takiego ze ktos nie wiedzial ze bedzie cos i nie kupi np kielbasy albo kupi a ogniska czy grilla nie bedzie...

to może ja się tez zjawię

Cytat:
2008-11-12 23:27:39, trance pisze:
to może ja się tez zjawię

Zapraszamy !

Może na kiełbaski albo cosik innego się złożymy na miejscu, żeby nie wozić ze sobą kiełbasy. Nad Alko tez się zastanawiałem czy nie kupic na miejscu, bo sam nie wiem ile dam radę.

dobra to kielbase kupujemy na miejscu a procenty we wlasnym zakresie i tak bedzie najlepiej hehe

Cytat:
2008-11-12 22:31:18, JarcioFordzik pisze:
kurde ktos pisal do mnie na gg ze moze wziasc grilla a teraz nikt nie ma?mozna sie zabrac i zrobic ognisko wtedy....kielbachy,ziemniaki itp oraz alko kazdy wg potrzeb

o grillu pisalem ja ale pare dni mnie nie bylo a jak jezdze po kraju to na naszych pieknych stacjach nie ma hotspotów dzisiaj zjechalem i czytam sobie i czytam i ciekawie sie zapowiada.biore grilla jakby co

Ekhm Przepraszam. Wiem, o tym że ja i Sakorius śpimy w jednym pokoju ale mam nadzieje, że maja też inne łózka niż te:

Cytat:
2008-11-13 21:51:12, Witex88 pisze:
Ekhm Przepraszam. Wiem, o tym że ja i Sakorius śpimy w jednym pokoju ale mam nadzieje, że maja też inne łózka niż te:

to lozko to chyba z apartamentu co?tak mi sie wydaje a jak nie to bedzie wam wesolo hehe

Cytat:
2008-11-13 22:04:54, jojompf pisze:
a jak nie to bedzie wam wesolo hehe

ewentualnie prosiłbym o zabranie jakiś koleżanek ze sobą