MotoNews.pl

Polecane warsztaty montujące instalacje LPG - Strona 10

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam Auto-Gaz. Montaż i mechanika samochodowa. Komorowski Robert

0 61 282 07 79
63-111 Manieczki, os. Słowiańskie 20
pow.śremski, woj.wielkopolskie POLECAM SZCZEGOLNIE URZYTKOWNIKOM MERCEDESOW CHLOPAKI WIEDZA JAK USTAWIC MERCA BY CHODZIL BEZPROBLEMOWO JA MA 124 COUPE Z SILNIKIEM 2,3 LITRA CHODZI BEZPROBLEMOWO NIE POLECAM ZATO AUTO GAZU Z WRZESNI FIRMA AUTO RYBKA GAZ POPROSTY PATERACTWO TANIO ALE BEZNADZIEJNIE TYLKO ZALORZYC I WYPCHNAC AUTO ZA BRAME TO ICH MOTTO

POL - CAR Poznań ul.Gorzysława 9
serwis fiata ale robia wszystkie samochody. zagazowali mi Fiata Siene 1.6 16v. auto przejechalo juz prawie 15 tysiecy a w serwisie bylem tylko raz na przegladzie po 1500km, poprawili mi wolne obroty bo przygasal i od tej pory auto smiga az milo. spadek mocy akceptowalny (jak na II gen.) pod maska porzadeczek. wszystkie kable ladnie pooukladane. szczerze polecam

Polecam AUTOGAZ ul Beskidzka 7-KRAKÓW tel.12 4255304.Miła i szybka obsługa nie szukająca za wszelką cene kasy i bez zdzierstwa.Usunięto mi usterke nie przełączania się na lpg przy gorącym silniku za jedyne słowo dziękuje.Na dodatek na okres próbny zamontowano register w miejsce krokowego na czas poszukania programu Romano,a którego w Krakowie nikt nie posiada.Jak widać nie wszedzie patrzą na klienta tylko poprzez wypchaną kieszeń.

Polecam warsztat w Poznaniu RODAN na ul.Tymienieckiego 65, rozmawiajcie z nimi jak najduzej a wybiora dla was najlepsza instalacje do waszego auta.
serwis wysmienity...polecam

Serdecznie polecam fakltycznie uczciwego gaziarza po trasie Kraków -Oświęcim w Alwerni tel. 122833124.Bezinteresownie chciał usunąć usterke ale z braku programu odstąpił od zamiaru ale dał mi pewne wskazówki gdzie tu jeszcze zajrzeć no i sprawdziło się.W miemożności wyregulowania wolnych obrotów w parowniku Romano winić należy sprężynke ,która spadła z dzwigienki napinającą mębrane.Teraz tylko BINGO

witam a gdzie jest sprawdzony warsztat koło bogatyni albo koszalina, pozdrawiam

Jako ,że tych gaziarzy zwiedziłerm do cholery by się uporali z moim problemem to polecam też dobrych fachmanów w OŚWIĘCIMIU ul. Kolbego 9 tel.500127031.Mówiąc krótko,robota zrobiona jest kasa do zapłaty,nie- grzecznie dziękuje się i dowidzenia a i wiedzą i fachowością też nie grzeszą.POLECAM.

a ja polecam Auto-gaz na ul. Dobrego Pasterza 120
młode fajne chłopaki , zamontowałem sekwencję do
Peugota 306 i jest OK , ładnie popraowadzona instalacja ,
wszystko równo ułożone , ceny umiarkowane .

witam
polecam firme z Radomia ,,GREG-MAR,,sp.j Bielicha 106 A
tel.048 385 17 17,mail greg.mar@interia.pl www.greg-mar.com
zajzyjcie na strone w ciekaostkach jest galeria zrobionych samochow-sami ocenicie.Dobre ceny firma prowadzi tez hurtownie z elementami instalacji gazowch.

Witam,
Przeczytałem cały topic, i ni udało mi sie znalesc zadnych polecanych zakładow w Trójmiescie i oklicach?
Czy jest ktoś godny polecenia co moze sie zajać załozęniem gazy w moim Galancie?
POzdrawiam

chciałbym polecić firmę

AUTO-GAZ
inż. Dariusz Maź
Mały Wiśnicz k/Bochni

więcej :

http://www.mechanika-pojazdowa.com/

w ekspresowym tempie wymienili mi reduktor na odpowiedni do mocy i pojemności auta, wykonanie czyste, solidne, staranne.
dobra cena, i bardzo miła i konkretna obsługa...

jestem w fazie testów, zobaczymy jak będzie dalej

pzdr

Witam,
Poniżej namiary na warsztat:
"AUTO NA GAZ" J.J. Krasińscy
Al. Krakowska 33a
02-183 Warszawa
tel: 797-39-00
kom. 0 603-350-272

Przerobili i wyregulowali mi sekwencję LANDI. Zanim trafiłem do nich w kilku warsztatach nie pomogli.

MAŁOPOLSKA
KRAKÓW 30-864
GARDOWSKIEGO 39
TEL. 012 658-79-18
608616169
603520714

"Odszczekuję" warsztat POLGAS z Warszawy ul. Księcia Bolesława. Polecałem go ponad 2 lata temu i przez ten okres miałem z nimi tylko złe przejścia. Tak jak wspomniał sjakubiuk, próbują wymienić pół samochodu "bo trzeba" a efekt żaden. Na szczęscie ja znam to tylko z tego co "podsłyszałem" jak wciskali kit innym klientom. Mi wymienili parownik i było w sumie ok, tylko tak podłączyli chłodzenie że po 5 km wylał się płyn chłodniczy. Na szczęcie mieszkam bardzo blisko więc zaraz do nich wróciłem. Gorzej było jak robiłem u nich coroczny przegląd. Urwali mi przy reflektorze regulator kąta świecenia i oczywiście mieli to w dupie, dlatego teraz ja mam ich głęboko w dupie i polecam to innym jeżdżącym kuchenkami.

Małopolska
GAZ-HURT Patoła Jan
31-553 KRAKÓW, ul. Cystersów 21
tel. (0-12) 410-60-45, (0-12) 413-88-21, fax (0-12) 413-88-21
tel. komórkowy (605) 46-39-65

wiedzą co robią

INTERAUTO Skrzeczyński Krzysztof
Katowice ul. Brygadzistów 82A

Naprawde solidnie!!!

Cytat:
2006-09-27 00:13:44, marcinm pisze:
chciałbym polecić firmę AUTO-GAZ inż. Dariusz Maź Mały Wiśnicz k/Bochni więcej : http://www.mechanika-pojazdowa.com/ w ekspresowym tempie wymienili mi reduktor na odpowiedni do mocy i pojemności auta, wykonanie czyste, solidne, staranne. dobra cena, i bardzo miła i konkretna obsługa... jestem w fazie testów, zobaczymy jak będzie dalej pzdr

dalej jest tylko dobrze. minęły 3 miesiące i 16 kkm, z autem nie mam problemów.

w międzyczasie udało się człowiekowi zdiagnozować dlaczego auto zamiast palić 12-15 litrów pali 14-20 - lambda, ale tylko w momencie puszczonego pedału gazu ( ECU dostawał sygnał jakbym cały czas trzymał wduszony pedał )

tydzień temu byłem na serwisie instalki na 60kkm, wymienione 2 filtry, i rurka między elektrozaworem a reduktorem, do tego regulacja, bo cośtam się na zimno kiepsko przełączał na LPG...

fakt, zapłaciłem swoje, ale nie za nic i robienie w balona, tylko za konkretną usługę, której efekty są widoczne...

przez 300km było super ( teraz nie wiem, bo auto stoi u blacharza )

jeszcze raz polecam

pzdr

MT AUTO-GAZ

ul. Perkuna 85
04-164 Warszawa
tel. (22) 672 3999
e-mail: biuro@auto-gaz.waw.pl
http://www.auto-gaz.waw.pl
czynne: poniedziałek-piątek 8.00 - 18.00

POLECAM, bardzo dobrze i fachowo montują, miła atmosfera itp. Jeżdzę juz 3 lata bez dotykania do mojej instalacji, nawet filterka nie wymienialem i jest ok)

Jakiś dobry warsztcik co by STAG'a dobrze skonfigurował w Warszawie najlepiej w okolicach Bemowa

Z góry dzięki

KRZYWY 16.
HELLO. POPIERAM TWOJEGO EMAILA. ZNAM TEN WARSZTAT I LUDZI KTÓRZY W NIM PRACUJĄ. ALE W JEDNYM SIĘ NIE ZGODZĘ. TO JEST WINA TYLKO JEDNEGO OSOBNIKA KTÓRY TAM PRACUJE. TAKIEGO MAŁEGO. WILLY GO ZWĄ. POIZDROWIONKA.