MotoNews.pl
11 Ciekawostki z ALLEGRO (167440/5) - Strona 93

Ciekawostki z ALLEGRO - Strona 93

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Strach pomyśleć jak według tego pana wygląda auto, które się świetnie nie prezentuje...

"Poszycia drzwi". ROTFL

Zrobił pewnie "wystaw podobną" i nie zmienił tytułu.

Jak widać proponowane ceny klasyków na stałe zaczęły przekraczać 10kzł

To jest cena z dopłatą za pozłacane felgi.

kiedys było o nim głosno... ale teraz cena OK

I niech kolega Dreamzzzzzz powtórzy jeszce raz, że nie handluje Borewiczami. Hihihi.

Co do tych opon oryginalnych, to zgroza jeździć na nich. Jak kolega kupił od Dreamzzzz'a ze trzy tyg. temu Poloneza (też 80'), to 10 km nie zrobiliśmy na oryginalnych oponach. Oni normalnie się rozpuchli i szwy im puścili.

Ale tak wogóle, to kolega Dreamzzz (allegrowy Tuned) ma spoko Borewicze.

[ wiadomość edytowana przez: autowidol dnia 2007-06-03 20:59:21 ]

Cytat:
2007-06-03 20:58:48, autowidol pisze:
Jak kolega kupił od Dreamzzzz'a

A podobno to nie był jego polonez... Tak mi przynajmniej wypisywał na priva, dosyć po chamsku zresztą...
Cytat:
Ale tak wogóle, to kolega Dreamzzz (allegrowy Tuned) ma spoko Borewicze.

Borewicze może tak...

Znak FSO na atrapę do kanta ME między innymi.
Lewy kierun do borewicza.

czy to oryginał? rok 92, przednie zawieszenie wygląda na szerokie, plastikowe podszybie, wąski (chyba) most z tyłu.

Zmota. Może miał nadwozie wymienione na gwarancji na nowsze - wtedy mocowania górnych wahaczy byłyby jak w szerokim zawiasie, co pewnie pociąga za sobą konieczność zmiany belki na szeroką, a reszta gratów których zmieniać nie trzeba było została ze starego nadwozia.

Cytat:
2007-06-03 22:48:12, jacekes pisze:
Zmota. Może miał nadwozie wymienione na gwarancji na nowsze - wtedy mocowania górnych wahaczy byłyby jak w szerokim zawiasie, co pewnie pociąga za sobą konieczność zmiany belki na szeroką, a reszta gratów których zmieniać nie trzeba było została ze starego nadwozia.

też mis ie tak wydawało, ale wolałem sie zapytać profesjonalistów

Między nami "handlowcami"...

Zmiany na Allegro

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-05 18:30:53 ]

Cytat:
2007-06-05 13:50:22, Koot pisze:
Między nami "handlowcami"...

nie rozumiem przesłania

Nie ma tu żadnego przesłania. Po prostu rozbawiła mnie sytuacja, w której jeden z dwóch znanych mi "handlowców" kupuje od drugiego - tak w kontekście "polowania na okazje".

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-06 05:49:17 ]

Cytat:
2007-06-03 20:58:48, autowidol pisze:
I niech kolega Dreamzzzzzz powtórzy jeszce raz, że nie handluje Borewiczami. Hihihi. Co do tych opon oryginalnych, to zgroza jeździć na nich. Jak kolega kupił od Dreamzzzz'a ze trzy tyg. temu Poloneza (też 80'), to 10 km nie zrobiliśmy na oryginalnych oponach. Oni normalnie się rozpuchli i szwy im puścili. Ale tak wogóle, to kolega Dreamzzz (allegrowy Tuned) ma spoko Borewicze. [ wiadomość edytowana przez: autowidol dnia 2007-06-03 20:59:21 ]

Fajny ten Borewicz, byl na sprzedaz pare dni temu za 1000zl na allegro; Dreamzzz kupil zanim widzialem aukcja.

Cytat:
2007-06-06 08:33:07, hetman pisze:
Fajny ten Borewicz, byl na sprzedaz pare dni temu za 1000zl na allegro; Dreamzzz kupil zanim widzialem aukcja.

Taaa... Nie handluje Borewiczami, jasne.
A teraz zainkasuje na czysto min. 2000 PLN...
Nikt tego nie broni, sposób zarobkowania jak każdy inny (przecież to nie kradzież) - ale nie wypada wciskac innym bajek, że tak nie jest. Nawet teraz pisze, że "...PODAM NUMER DO WŁAŚCICIELA PONIEWAŻ SAMOCHÓD NIE NALEŻY DO MNIE ( AUKCJA GRZECZNOŚCIOWA )..." - a Hetman mówi, że to jednak Dreamzzz go kupił, chociaż ja osobiście nie wiem jak jest faktycznie - wie to chyba tylko Pan Dreamzzz, hehe.
C*uj mi do tego, nie mam zamiaru nikogo umoralniac, jednak biorąc pod uwagę jego wcześniejsze przygody na Allegro, wywody i deklaracje na forum, zbiera człowieka na ironiczny śmiech i tyle w tym temacie.

[ wiadomość edytowana przez: Janusz_K dnia 2007-06-06 09:50:05 ]

Cytat:
2007-06-05 13:50:22, Koot pisze: (...) Zmiany na Allegro

Ale nonsens...

borek c-klasa z krakowa

TANIA KLAPA KOMBI - 3 godziny do końca aukcji.