Co dziś ciekawego robiłam (-em) :) - Strona 94

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-04-12 18:53:00, Suchy pisze:
inaczej byś napisał że ojciec

nie-napisałbym tak samo

Tynkowanie balkonu,jutro tynk ozdobny potem terakota i pogipsowanie dużego pokoju-zleci do końca tygodnia i liczenie "monety"

Cytat:
2008-04-15 20:22:10, mireko pisze:
Tynkowanie balkonu,jutro tynk ozdobny potem terakota i pogipsowanie dużego pokoju-zleci do końca tygodnia i liczenie "monety"

Do soboty może będzie fajrant

zakadałem alarm w aucie , tzn kończyłem zakładac bo wsumie załozyłem go w piatek a dziś tylko czujniki do drzwi bocznych i pod maske dokładałem

Ciężko pracowałem na popołudnie i była zapłata za fuchę(remont)

[ wiadomość edytowana przez: mireko dnia 2008-04-22 21:55:48 ]

Ja też napiszę że ciężko pracowałem. Może nie tak ciężko jak mireko ale też tunel pod pomidory drugi postawiłem z bratem a od czwartku pikowanie

Cytat:
2008-04-22 22:44:51, davidos88 pisze:
Ja też napiszę że ciężko pracowałem. Może nie tak ciężko jak mireko ale też tunel pod pomidory drugi postawiłem z bratem a od czwartku pikowanie

To szykuj "lancę"

Myślałem że jak napiszę co robiłem to nikt nie będzie za bardzo kojarzył

Przedchwila umylem

Cytat:
2008-04-23 23:22:39, CzapCzap pisze:
Przedchwila umylem

Ale co?

Cytat:
2008-04-23 23:29:50, mireko pisze:
Ale co?

jajka

Cytat:
2008-04-24 12:46:25, Suchy pisze:
jajka

A o jajka trzeba dbać

Ja dziś samochody umyłem a z rańca trochę spraw załatwiłem które wymagały ode mnie ciagłego chodzenia gdzieś i jeżdżenia tam i z powrotem... Ech gdzie te beztroskie czasy...

Ooo , masakra, pomylilem tematy , myslalem ze jestem na TFT w temacie Co dzisiaj zrobilem w samochodzie .

Troche pozniej zajrzalem na TFT i zdziwilem sie gdzie wcielo mojego posta wiec znowu napisalem

A wy tu brechty juz

Pracowałem,potem z żoneczką posieliśmy kwiatki koło domu,małe porządki i teraz piwko i pestki.

pomalowałem płot

Wróciłem od ruskich ok 9.00. Cała noc w samochodzie, ale pozytywnie wszystko się potoczyło. Później jakieś porządki wokół domu, sianie i sadzenie kwiatków, parę krzewów i naciągniecie folii na jeden tunel A teraz jedno pifko i spać

wczoraj korzystalismy z ladnej pogody, potem imieniny szwagra i w wyniku tego niedawno wstalam

Naginałem w robótce 8h+2 nadliczbowe wpadły i niedawno wróciłem od lekarza,bo mam "podniecający" głos... Oprócz tego boli mnie gardło-wynikiem czego został mi przypisany antybiotyk.

roboty ogrodowe

a wczoraj wieczorem tak se siane ubrudziłem w pokoju
że wyszedł niespodziewany remont