MotoNews.pl
7 Ciekawostki z ALLEGRO (167440/5) - Strona 94

Ciekawostki z ALLEGRO - Strona 94

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypasiony Polonez
Ciekawe czy to sterowanie czterema szybami wyszło z fabryki ... Wie ktoś do czego ten przełącznik nad włącznikiem podgrzewania siedzeń ?

[ wiadomość edytowana przez: pablo_fso dnia 2007-06-06 17:49:53 ]

Cytat:
2007-06-06 17:44:50, pablo_fso pisze:
Wypasiony Polonez Ciekawe czy to sterowanie czterema szybami wyszło z fabryki ... Wie ktoś do czego ten przełącznik nad włącznikiem podgrzewania siedzeń ? [ wiadomość edytowana przez: pablo_fso dnia 2007-06-06 17:49:53 ]

Chyba ktoś wpisał jedno zero za dużo w cenie

Cytat:
2007-06-06 19:28:40, Makaveli pisze:
Chyba ktoś wpisał jedno zero za dużo w cenie

nie to taka "śmieszna" akcja ptk

A czemu ona taka jest?

Cytat:
2007-06-06 21:04:23, Koot pisze:
A czemu ona taka jest?

to to tylko oni wiedza

Faktycznie jakiś heppening

Nikt nie wie o co chodzi - palma odbija.
Tutaj LINK do PTK

Kto założy nowe konto i kupi te wszystkie auta? Mógłby coś wposminać o kolekcjonowaniu Polonezów w korenspondencji

Cytat:
2007-06-06 21:36:18, Koot pisze:
Kto założy nowe konto i kupi te wszystkie auta? Mógłby coś wposminać o kolekcjonowaniu Polonezów w korenspondencji

To grozi psychiatrykiem. Jeśli takie rzeczy napiszesz, to wlecą ci na chatę. To pewne

Ja wam powiem tak - chyba chłopaki odnieśli sukces... Ja nie załapałem że to dowcip. Pomyślałem że naprawdę ktoś jest na tyle głupi, żeby wystawiać takie auto za 12000zł.

Na swoje usprawiedliwienie dodam, że prawdopodobnie jest to przyczyną wielu aukcji DF'ów wartych c.a. 2000-3000K PLN wystawianych po > 10000K PLN.

Już dawno to twierdzę, że tego typu nieodpowiedzialne zabawy, tudzież takie jak licytowanie dla zabawy np borka do 4999zł doprowadziły do powstania u wielu ludzi mylnego przekonania, że ich samochody są warte jakąś fortunę. Powoduje to, że (jak to Polacy) prędzej oddadzą auto na złom niż sprzedadzą "za tanio". W ten sposób właśnie wkrótce rozsypie się na atomy (jeśli już to nie nastąpiło) jedyny bodaj w Polsce FIAT 133, bo auto wrasta w chodnik, a właściciel z ceny nie zejdzie i koniec.

Cytat:
2007-06-07 00:36:48, Koot pisze:
Już dawno to twierdzę, że tego typu nieodpowiedzialne zabawy, tudzież takie jak licytowanie dla zabawy np borka do 4999zł doprowadziły do powstania u wielu ludzi mylnego przekonania, że ich samochody są warte jakąś fortunę. Powoduje to, że (jak to Polacy) prędzej oddadzą auto na złom niż sprzedadzą "za tanio". W ten sposób właśnie wkrótce rozsypie się na atomy (jeśli już to nie nastąpiło) jedyny bodaj w Polsce FIAT 133, bo auto wrasta w chodnik, a właściciel z ceny nie zejdzie i koniec.

nie jedyny, tutaj jest drugi.

No dobra - to jeden z dwu. Nadal rzadkość.

Szczerość sprzedawcy bije aż po oczach... Click! ale i tak mi sie podoba

Cytat:
2007-06-06 21:21:18, Lajka pisze:
Nikt nie wie o co chodzi - palma odbija. Tutaj LINK do PTK

Ale sobie sport wymyślili...
No comment...

"arapa ladna niepolamana" (to z opisu) - oczywiście to, że w błocku i pogięta to drobiazg.

Głośnik z PRLu - dla "kumatego" (tak jest w opisie).

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-08 11:38:42 ]

Cytat:
2007-06-07 12:29:26, Janusz_K pisze:
Ale sobie sport wymyślili... No comment...

No troche przesadzili... Ale gdyby wszyscy podniesli ceny moze byloby jak przed 1.05.04

Tak na marginesie - ja za swojego (calkiem serio) ponizej 10k bym nie wolal. Po prostu wiem ze warte jest takiej ceny (patrzac nawet od strony kupujacego)... No chyba ze ktos sam lubi sie bawic w renowacje i bardzo umiarkowany acz kosztowny "tuning"

Mozecie to zwac jak chcecie ale gdybyscie wiedzili ile takie rzeczy wynosza pod koniec okresu rozliczeniowego i ile z tym zabawy...

[ wiadomość edytowana przez: adamdn dnia 2007-06-08 18:44:39 ]

Cytat:
2007-05-28 18:42:21, Lechu pisze:
hej rys moze odkupisz zwloki. przynajmniej blacha juz zrobiona...

ale oddał najlepszy silnik...

Silniczek tylnej wycieraczki na tył - hmmm... Ciekawe czy ma taką samą na przód?

Plakietka "PL" z PRLu