Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-09-05 09:33:27 hmm:] ale przecież jest napisane "wolnossący diesel Me-sa charakteryzuje się wysoką trwałością" ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-09-05 10:16:24
Dlaczego warto sie upić? No, bo Arsen przyjedzie ![]() a potem? Mysle, ze najlepszym sposobem na porannego kaca bedzie ujrzenie usmiechnietego Arsena polerującego moją brykę ![]() ![]() ![]() |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-09-05 10:20:54
![]() |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-09-05 10:29:47 Tatko rano wybieral sie do pracy. W lazience mamcia go dopadla, gdyz chcialo jej sie bardzo seksu.
Zaczeli uprawiac milosc fizyczna w pozycji "na pieska", a wtedy nagle w drzwiach stanal Jasio. "Kurde, musze wybrnac z tej niezrecznej sytuacji" - pomyslal tatko. - A ty, niedobra! Ty... ! - ryknal tatko i zaczal walic mamcie w dupe. - Nie bedziesz juz Jasia wiecej bila... A masz... ! A Jasio krzyczy: - Super tatko, super!!! Wyr...chaj jeszcze kota, zeby mnie nie drapal! |
![]() adam2106 SYMPATYCZNY GOŚĆ Volvo 480 turbo mysłowice | 2005-09-06 09:08:45 A wojskowy widelec?
-Z trzymadełka i przestrzeni międzyzębnej ![]() |
dyku SYMPATYCZNY GOŚĆ gdynia | 2005-09-06 09:45:15 http://piw.internetdsl.pl/wiersz/monk_www_giertych_stop_kom_pl.swf
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-09-06 22:53:56 ] [ powód edycji: klik, kliki :) ] |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-09-06 14:45:46 Facet przychodzi do sklepu z bronią i chce kupić karabin snajperski. Sprzedawca podaje mu strzelbę z lunetą.
- A dobre to? - Człowieku! To ma taką lunetę, że stąd zobaczysz, co się dzieje u mnie w domu, tam, na wzgórzu! Gość patrzy przez lunetę i zaczyna się śmiać. Sprzedawca pyta "co jest?!", a facet: - To twój dom? No to twoja żona właśnie pieprzy się z jakimś kolesiem. - O k..., a to [przekleństwo]! Słuchaj, dam ci tą spluwę za darmo, tylko masz tu dwie kulki, jedną odstrzel mojej żonie głowę, a drugą fiuta kolesiowi. Facet przez chwilę patrzy przez lunetę i mówi: - To się da zrobić jedną kulką... Wchodzi kierowca tira do baru, siada zamawia setkę wódki, wypija i mówi - tfu, p******* matiz! - następnie znowu zamawia setke, wypija i znowu mówi - tfu, p******* matiz!- I gdzieś tak po 5 setce barman niewytrzymuje i się pyta - Panie co pan tego matiza tak przeklinasz? - na co kierowca odpowiada -Chcesz pan wiedzieć? to słuchaj pan, zakopałem się swoim tirem w zaspie i nie mogłem wyjechać, nagle podjeżdża do mnie jakiś frajer matizem, wysiada i z uśmiechem na twarzy mówi, że mnie wyciągnie, na to ja mu mówię: Panie jak pan mnie wyciągnie to ja panu ze szczęścia laskę zrobię, tfu,p******* matiz! Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mowi: Panie, mam taki numer, że ludzie oszaleją! Będzie pan milionerem! Dyraktor na to: Spadaj mi pan! Mam dobry program i nie potrzebuję żadnych nowych numerów. Facet: Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam. Dyrektor: No dobrze, mów pan, ale szybko. Facet: Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami. Balonami z gównem. A na arenę wjeżdzają konie. Na każdym koniu amazonka. Z łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą łuki. Zaczynają strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe gówno spada na dół. Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte. Widzowie w gównie, arena w gównie, orkiestra w gównie, konie w gównie, amazonki w gównie........... I wtedy wchodzę ja... Cały na biało. Pewna pani wybrała się do Afryki na safari i zabrała ze sobą swojego pupila - pudelka. W trakcie wyprawy piesek wypadł z jeepa, czego nikt nie zauważył. Biegł za samochodem, biegł, biegł... ale nie dogonił. Nagle słyszy gdzieś za soba szelest i kątem oka dostrzega zbliżającego sie lamparta. Zadrżał ze strachu, przed oczami przeleciało mu całe życie. Wtem jednak patrzy, a kawałek dalej w trawie leżą jakieś poobgryzane szczątki. "Może nie wszystko stracone" - myśli pudelek i dopada do padliny. Lampart wyłazi z krzaków, patrzy - a tam jakiś dziwaczny mały stwór coś zajada, ciamka, mlaska. Lampart już - już ma na niego skoczyć, ale słyszy jak stwór mruczy do siebie: "Mmmm... jaki smaczny ten lampart... rarytas... mięsko palce lizać... a kosteczki - co za rozkosz...". Lampart przeraził się i dał nura w krzaki. "Całe szczęście, że mnie nie widział ten mały diabeł, bo zeżarłby mnie jak dwa razy dwa" - myśli uciekając. Pudelek odetchnął, ale zauważył, że na drzewie siedzi małpa, która najwyraźniej obserwowała całą sytuację, bo minę ma zdziwioną. Nagle małpa puszcza się biegiem za lampartem i wrzeszczy. "Oj, niedobrze" - myśli pudelek. "Ta cholerna małpa wszystko mu wygada. Co robić?" Małpa faktycznie dopada lamparta i opowiada mu, jak to został wystrychnięty na dudka. Lampart wnerwił się strasznie. Kazał małpie wsiąśc mu na grzbiet i wrócić ze sobą na polankę, żeby była świadkiem tego, jak rozprawi się z tym stworem. Wracają, patrzą, a tam pudelek rozwalony na grzbiecie, dłubie w zębach pazurem i gada do siebie: "Gdzie do cholery ta małpa ? Wysłałem ją po kolejnego lamparta, a ta cholera, nie wraca i nie wraca..." |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-09-06 16:11:06 Zgłaszamy szkodę ubezpieczeniową
Nikomu nie życzymy aby kiedykolwiek musiał wypełniać powypadkowe dokumenty ubezpieczeniowe. Ale, że wypadki chodzą po ludziach, to dzisiaj poznamy jak prawidłowo wypełnić takie zgłoszenie szkody, a w szczególności rubrykę: "Szkic sytuacyjny wypadku" "Szkic sytuacyjny wypadku" to taka rubryczka, w której starający się uzyskać odszkodowanie musi, po prostu, narysować jak wyglądał wypadek czyli wiernie odzwierciedlić sytuację, w której do niego doszło, uwzględniając położenie pojazdów, sytuację na drodze, znaki drogowe i kierunek jazdy pojazdów. A, że nie jest to proste, to dzisiaj w celach edukacyjnych zobaczymy wzorcowo wykonany taki właśnie "Szkic sytuacyjny wypadku". Poniższe zgłoszenie dotyczy szkody spowodowanej podczas uderzenia w sarnę: Tak wygląda "czysty" druczek: ![]() A tak wygląda wzorcowy szkic: ![]() Pamiętaj! Tylko prawidłowo wykonany "Szkic sytuacyjny wypadku" zaoszczędzi Ci czasu i problemów przy staraniu się o wypłacenie odszkodowania. A, że przy okazji rozbawi wielu pracowników firmy ubezpieczeniowej... Cóż... Niech im będzie na zdrowie... ![]() stąd |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-09-06 16:26:57 "hyc hyc -> bum"
ooooooooooo kierwa ![]() ![]() ![]() |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-09-06 21:19:13 Moje rysuneczki wyglądały podobnie - ja takie 2 druczki musiałem wypełnić w ciagu miesiąca ![]() ![]() |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-09-08 14:39:31
jeszcze dobrze sie mezem nie stał juz na tesciowa nazeka ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2005-09-12 17:54:45 Spojrzcie na promocje !! PROMOCJA ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-09-12 19:00:39 10 tys. za ....... hmmm to jakis wysoki standard musi byc ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2005-09-12 19:24:20 Nic tylko sie budowac ![]() |