Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 10.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2010-04-07 17:28:22, supra pisze:
Znalazłem też to

To jest od razu pierwszy rzadek srodkowe auto

Cytat:
2010-04-07 18:50:57, patlan pisze:
Znalazłem ten model oto on: [ wiadomość edytowana przez: patlan dnia 2010-04-07 18:51:20 ]

Tak wyglada w innym wydawnictwie w Amercomie wyglada to troche inaczej.

pierwszy rządek środkowe auto to citroen 11ta w wersji odkrytej

Co za głąb cały czas pisze że w pierwszym rzędzie na zdjęciu jest Jaguar??!!
Przyjrzyjcie się dokładnie przecież tam na kilometr widać znaczek Citroena na grilu!!
Ludzie, miejcie litość!

Sorki moj blad nie zauwazylem tego znaczka.

ten Jaguar... bez komentarza.

Cytat:
2010-04-06 21:20:15, patlan pisze:
[...] PS. Ktoś na allegro wystawił na sprzedaż nr. 5 "Legendarne samochody" z Fordem Crown Victoria Oto link do tego numeru

To już takie znane najczęściej z czasów Poloneza w KAPie wystawianie niekupionego produktu. Aukcja kończy się wtedy w dniu wydania modelu/gazetki. Wystawiający idzie wtedy do sklepu i kupuje dany model w odpowiedniej ilości egzemplarzy. Aż dziwne, że jeszcze Allegro nie pociągnęło nikogo do odpowiedzialności...

Napisałem do Amercomu kiedy będzie piąty numer. Czekam na odpowiedź. Jak dostanę to napiszę wszystkim

Wczoraj moja znajoma sprzedawczyni z kiosku powiedziała że dzisiaj będzie kolejny numer. Więc zaraz wybieram się po "rzekomo" mojego Jaguara

Cytat:
2010-04-07 19:12:58, Slejt pisze:
Tak wyglada w innym wydawnictwie w Amercomie wyglada to troche inaczej.

To jest ten model który wkrótce będzie w sprzedaży. Te modele są produkowane przez firmę del Prado. Modele dołączone wcześniej identycznie wygladają jak te ze strony producenta.

ta firma jest totalnie zjebana i o chuja rozbic auta sa tragicznej jakosci w porownaniu chociazby z innymi dostepnymi w tym klimacie nie fatyguja sie nawet na zrobienie swiateł czy kół sprychowanych ,numery wychodza tak jak chca tak jak i kolejnosc wydawania samochodow.Jak dla mnie w tej cenie zdecydowanie lepsze rzeczy mozna kupic na allegro i to nieporownywalnie lepsze

Byłem w kiosku a sprzedawczyni powiedziala ze nie ma nastepnego nr . Wtedy sie wkurzylem i powiedzialem jej ze musi byc. Gosciowka zadzwonila do dostawcy a ten jej powiedzial niby cos takiego Ze nie wiem kiedy wyjdzie on nie patrzy co wozi .LOL

ja od razu was ostrzegałem. Wszystko krzywe, niedokładne. Ot, takie Super Samochody, tyle, że bez otwieranych drzwi.

Dziwi mnie to, bo ich Samoloty Świata są świetnie wykonane i ukazują się w terminie.

Byłem wczoraj i dzisiaj w kiosku i NIC!! Jedynie to tylko wozy strażackie przyjechały hehe. Będzie trzeba pomyśleć czy warto kupować jeszcze te samochody...

Dostałem odpowiedź z Amercomu

Cytat:
Amercom napisało:

Uprzejmie informujemy, że numer 5 ukaże się 14 kwietnia.

Myślę, że to przez święta jest opóźnienie i dlatego musimy czekać nie 2 tygodnie tylko 3.

I nawet raczyli już na stronie Amercomu napisać

Ciekawe dlaczego zamienili kolejność numerów. Jestem tylko ciekaw jakie numerki będą na gazetach, jeżeli na Allegro był Ford Crown Victoria z numerem 5, a teraz z numerem 5 jest Jaguar SS-100.

Z zapowiedzi widzę, że model do niczego. Zdjęcia zamieszczone powyżej były zachęcające. Ten z gazety ma zabawkowe koła(odlew cały srebrny), podobnie jak triumph

Nr 6 to Ford Crown a 5 Jaguar SS-100

Cytat:
2010-04-09 18:35:08, -maniek- pisze:
Z zapowiedzi widzę, że model do niczego. Zdjęcia zamieszczone powyżej były zachęcające. Ten z gazety ma zabawkowe koła(odlew cały srebrny), podobnie jak triumph

Albo popatrzcie na szybę!!! Żaden model nie ma chodź jednej wycieraczki - przecież to jest tylko KAWAŁEK PLASTIKU i trochę FARBY!!!
...

Wiedzałem że będzie opuźnienie