3-MIASTO ------------------- SPOTKANIA OKP - Strona 100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-11-03 07:38:51, emil pisze:
powiem tak... znalazlem cos pieknego... 3,0 pojemności ok 220KM 2 drzwi, elektryka w dobrej cenie ale do sprzedazy na wiosne ... czyli tak jak bede mojego sprzedawal, jest tylko jedno ale ... to jest automat ale coz damy rade, zawsze pozaostaje ta szybka opcja prelude Bartek, powiedz mi jedno ... co robimy nie tak ze klubowiczow zamiast przybywac, to ubywa... nawet jak termin dajemy z miesiecznym wyprzedzeniem to kazdy ma nagle na 2 dni przed spotkaniem wazniejsze rzeczy ...nie rozumiem tego. czy raz w miesiacu nie mozna wykombinowac 2 godzinek ??? jestem zalamany... pozdrawiam wszystkich... PS. Co ty na to zeby pojsc na piwo z klubowiczami ? tak bez furek bez stresu. normalna studencka imprezka. Pozdrawiam

Ech, szkoda gadać, ludzie wolą w necie pstrykać w klawisze, a na spotkania im się nie chce przybywać, moze część z ludzi ma "Virtualne auto wraz z prawkiem" a zdjęcia auta w profilu zapodane od sąsiada, no i pewnie część z ludzi nie osiągneła pełtoletności. Pisze to zerkając na wszystkie regiony a nie tylko na nasz, bo wszędzie coraz mniej ludzi pojawia się na spotach, a na forum ich przybywa co jest dla mnie przynajmniej dziwne.

Jeśli chodzi o spotkanie bez autek to kiedyś to przerabialiśmy i nie wypaliło, bo zawsze ktoś się gdzieś spieszył i musiał przyjechać autkiem!!!.

Mozemy ustalić na stałe daty spotkań, ale zawsze komuś to nie będzie pasowało więc moźna zrobić tak ze raz spotkanie będzie w Sobote a raz w Niedziele, ale czy to by zdało egzamin i ludzie by przyjechali ? WĄTPIE!!!

Termin następnego spotkania ustale z Bartkiem i podamy to do publicznej wiadomości, postaram się ustalić z nim moze jakieś małe śmieszne zawody , ale to wszystko jak się z nim spotkam.
Więc Bartku kiedy masz czas aby pogadać o sprawach klubowych ? Daj znać!

Ja chetnie bym przybyl ale moje autko jeszcze stoi i czeka na na moje zlote dloniea czy czegos niekombinujecie na week 18-20??moja dziewczyna chyba do mnie przyjedzie opelkiem naturalnie to bym sie zjawilbo jeszczewszystkich nie poznalem bo jak byl ztot to przyjechal tylko emil!!!

Witam
Ja bym z checią przyjechał na spocik ale moja Asconka niestety jeszcze nie jest polakierowana - ale pracuje nad tym (codziennie nad nią siedze w wolnym czasie). Mam nadziedje ze w tym roku wyjadę juz nia z garażu i wtedy odrazu pojawiam sie na spocie
pozdrawiam

miło ze sie ktos odezwał ale jak dlawmnie to wszystko mało ... może to te ceny paliw tak ludzi dołują że aż nie chce się jeździć. w sumie nie dziwie się ale raz na miesiac mozna sie poswiecic. moze sprobujmy cos innego ... impreza , pub itp ... co wy na to ... nie trzeba miec autek. pomyslcie nad tym. pozdrawiam

ja tam wiem ze tez zawsze zamulam z tymi spotami,w sumie to bylem tylko raz,i nie zaluje,owsem jak pomysle sobie ze mam jechac do gdyni a tam "nikogo" nie bedzie to sobie odpuszczam te wycieczke i wole gdzies luba pojechac...fajnie by bylo znow spotkac sie w towarzystwie naszych autek i pogadac o pierdolach tylko kiedy?

Teraz jo....
To ja jade specjalnie na spot z Ilawy??!! 150km zeby z Wami pogadac a Wam sie nie chce jechac np 20km?? Wtedy z jezdzeniem Sopot, Gdansk i Sopot a potem jeszcze Gdynia wyszlo mi jakies 230km ale i tak przyjechalem.
Powiem Wam tak ze jak ktos chce to przyjedzie i nie pierdzieli.
Ja nie wiedzialem ile bedzie aut. Bylo powiedziane ze spotkanie w sopocie to jechalem. Fakt ze pojechalismy potem gdzie indziej ale tez bylo zajebiscie! Ludzie ktorzy byli wtedy na spocie naprawde mi zaimponowali bo poczekali na spozniajaca sie troche marchewke choc padal wtedy deszcz...
Naprawde szacunek dla Was za to!
Fajni ludzie jestescie i mam nadzieje ze uda nam sie czesciej spotykac.
Pozdroo z Ilawy... Slawek i Aga.

Witam
oto czemu nie pojawiam sie juz dłuższy czas na spotach:
-prace blacharskie i lakiernicze

-zmiana zawieszenia

-odlanie nowych dokładek (makieta zderzaka z gipsu i odlew progów)

coś tam zwalczyłem ale linki były tak poknocone, że tylko tak mi się udało
Luz

[ wiadomość edytowana przez: Luz dnia 2005-11-08 11:00:42 ]

i nadal nie wiem jak umieścić zdjecia na forum

muszą być gdzieś w net wrzucone. Adam jutro zadzonię.

[ wiadomość edytowana przez: Bartek dnia 2005-11-07 17:13:32 ]

No to jak szykuje się wam jakiś spocik albo nawet zlot???
Pozdro!

Gepsi>>postaraj sie chcem zobaczyc co tam nabroiles

Ascona,hmm mile wspominam to autko,duze,lecz lekkie,duza komora silnika,duzy potencjal tworczy dla szybkich i wscieklych. Wszechpotezny bagaznik.Mile wspominam swoja asie

To prawdatakie fajne 2.0 stalona przeciwko ciebie na Gdynskim gosirze a nawet nie zerkneles pod maske hihihihMasz jeszcze te pieknie grajace kolorowe audio w bagazniku??Pozdro

Jest i gra nadal dobrze,chociaz juz sa plany nad nowym sprzetem,tym razem gorna polka jesli chodzi o stopnie konca mocy,procesor dzwieku,glosniki oczywiscie,engine cd zostaje ten sam,dzisiaj juz klasyk,ale pod wzgledem dzwieku wzorzec.Na wiosne zmiana fury i dzwieku.Nie zlinczujcie mnie,ale nie bedzie to juz chyba opel,chyba ze dostane w dobrej cenie ome C.

Co kupujesz BMW??!!!bo tylko to chyba przerasta opla hihihih OPEL IS THE BEST

ok, mialem nie mowic ze wzgledu na ryzyko. chetni na zabawe w 400m , pomierzenie g-techem itp proszeni sa o przybycie na stacje benzynowa lotosu (pierwsza jagac od obwodnicy w kierunku kolbud) w sobote o godz 10:30. bedzie mila zabawa. pozdrawiam i zapraszam

panowie jesli ustalicie jakis termin spotu to dajcie mi zna sms na kom

Mario nie kombinuj,ja moge jezdzic to Ty tez,zmiane zrobimy razem ale oczywiscie na C,troche rdzy i juz mi tu wymiekasz.

Bierzcie na kolege poprawke bo czasem ma dziwne przeblyski ale szybko mu przechodzi

Hihi,moze i masz racje,potrzebuje czasu aby ochlonac. Ostatnio ogladalem taka jedna C 3,2 Benzyna,kremowa skora,caravan oczywiscie,fele 17stki. Silnik juz w pelni poprawiony,wolny od wad jak slawny 3.0 v6 z omyB. Tylko ta cena:| Za te kase bujam sie audi a6 okraglym,bejca 5 lub 7 z silnikiem v12) Ale jak Kirstein zarazil omega choroba,tak zostalo i chyba zostanie.Tak wowole,to
doslownie 5 minut temu wrocilem bezpiecznie z drogi,lacznie z 1200km. Calo i bezpiecznie,drzace hamulce jakby sie uglaskaly po trasie,ale i tak bede dalej drazyl ten watek na kanale. Srednia predkosc na calym odcinku na kompie to 112km/h spalanie srednio 13,6,czas w jedna strone 5,50.Predkosc max tylko 230km/h. Popelnilem blad zakladajac juz zimowki,opony nie na trase,jak sie rozgrzeja jest nie wesolo.Psiarni na drodze i fotoradarow za duzo,czekam na poczte

Mario tylko znowu gdzieś nie znikaj bo trzeba się wreszcie spotkać! Nawet w środku tygodnia wieczorem gdzieś np. w Gdyni. Znasz tu jakiś ludzi z Oplami bo ja cieńko, a przydałoby się pare osób.
Pozdrawiam

"Co tam bejca czy audiana; nie ma to jak Opel!!!"