| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2008-05-07 15:41:02 Jeszcze jest warsztat P. Wernera w sumie to stare Toyoty to jest to co lubi najbardziej ![]() |
darpa Bielsko-Biała | 2009-06-04 21:11:13 Bielsko-Biała
Od 6 lat servisuję swoją Cari u Pana Józefa Pydych, który ma warsztat w Straconce koło Hurtowni Axiom. Jeszcze nigdy nie miałem reklamacji, czy też jakiś uwag. Solidnie i konkretnie. Specjalizuje się właśnie w Toyotkach. Właśnie dziś odstawiłem tam swój nowy nabytek, oczywiście Toyotkę. [ wiadomość edytowana przez: darpa dnia 2009-06-04 21:12:10 ] |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-06-05 10:03:53 Ja oddaje auto do naprawy jesli albo nie mam narzedzie potrzenych do porzadnej naprawy albo miejsca albo pomprostu brakuje pewnej wiedzy i wtedy jade do osoby ktora zajmuje sie toyotami od kilkunastu lat i ma porzadny zasob wiedzy i doswiadczen i przynajmniej mam pewnosc ze nikt nie bedzie sie uczyl na moim samochodzie.
Jamoge jedynie podac namiary w Krakowie. Moge jedynie dodac ze czesto juz na niejednym forum ktos podaje jakies namiary po 1 albo 2 postach na jakies super firmy, specjalistów a jak sie pozniej okazuje to albo rodzina, albo kolega albo jeszcze cos tak ze ...reklama dzwignia handlu. Ja podaje zainteresowanym namiary na prv albo mailem bo przynajmniej ludziska nie wydzwaniaja i nie zawracaja glowy czlowiekowi przez caly dzien |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2009-06-09 22:56:22
O, a tego serwisu nie znałem. Może przy następnej okazji tam uderzę. |
mastar Warszawa | 2011-04-01 18:47:29 chciałem odświeżyć temat...
poszukuję dobrego warsztatu Toyoty w okolicach Warszawy. kupiłem właśnie leciwą toyotę starlet, i potrzebuję zrobić parę rzeczy i ogólny przegląd... |