Oceńcie mój nowy nabytek :) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja tez jestem na nie. Spojler z tyłu, brak klamek i progi zupełnie nie pasują do kanta podobnie jak plastikowy zderzak. Te lampy z poloneza (?) też nie bardzo. Ale koncepcja rajdówki jest słuszna...klatka, czarna maska, zapinki, halogeny i kiera zostaje a resztą sie zajmij. No chyba że ci wygląd pasuje to niestety tu na forum chyba nikomu nie podpasi.

klasyczny tjunimk spod miasta.

Nie no ludzie jakie padło Trzeba być skrzywdzonym zeby taki tjuning robic Ten wlot na masce to skrzydlo na klapie Ciekawe czy z tym szpojlerem sie otwiera bagaznik

Wielki brat się powiesił z wrażenia.
Twórac tego wozu zachował się jak Dżepetto wtorząc Pinokia. Czyli mówiąc krótko, spierdolił kawał porządnego materiału.

Cytat:
Twórac tego wozu zachował się jak Dżepetto wtorząc Pinokia. Czyli mówiąc krótko, spierdolił kawał porządnego materiału.

hahahahahahahahahaha

Panowie twórca tego pojzdu poprostu kierował sie skrótem HCMB czyli Hardcore Musi Być hahahahah
ściągaj cały ten syf z tego auta i może go jeszcze odrtatujesz bo teraz masz maszyne nie z TEJ ZIEMI hahahaha

Nie martwcie się! jak tylko ten fiacior się rozpędzi do magicznej prędkości 100kmh to te wszystkie zbędne dodatki odpadną i wtedy będzie super fiacik!
Mam pytanie co do tych felg: Z jakiego auta one mogą pochodzić? Bo sam choruję na takie a nie mam pojęcia gdzie mógłbym je znaleźć.

[ wiadomość edytowana przez: Podkrecony_Ziutek dnia 2005-08-22 09:32:40 ]

Fanem tuningu nie jestem ale powiem ci tylko tyle ze najlepiej o opinie dotyczaca wygladu nie pytaj sie na forum tylko poprostu rob tak jak ci sie podoba i sciagnij z auta tylko to co tobie przeszkadza bo w tym watku to juz chyba przeczytalem ze wszystko do zdjecia albo do wymiany . Zrob klamki w tyle zrob w przodzie zdejmij to zdejmij tamto odklej to urwij tamto i wkolo to samo wszystko wszystkim nie pasuje.

Jesli auto w tym stanie co jest pooba ci sie to poprostu nim jezdzij i nic nie zmieniaj a jak ci sie nie podoba to poprostu zmien to co sam uwazasz za nieoddpowiednie w tym samochodzie.

p.s szczerze mowiac mi tam na przodzie te tylne lampki bardzo pasuja

Koła, maska(bez wlotu), klatka, kolor, kierownica na duży plus.

Ale jak dla mnie, to do wywalenia są:
- przedni zderzak i reflektory - zastąp to orginałem
- wstaw normalne progi, lub zdejmij z nich ten plastik...
- załóż orginalne chromowane klamki
- zdrap folię z szyb

następnie sprzedaj te świństwa na allegro i za zdobyte fundusze wsadź bandycie 2.0 DOHC

To tyleode mnie