| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-08-22 08:05:20 Ja tez jestem na nie. Spojler z tyłu, brak klamek i progi zupełnie nie pasują do kanta podobnie jak plastikowy zderzak. Te lampy z poloneza (?) też nie bardzo. Ale koncepcja rajdówki jest słuszna...klatka, czarna maska, zapinki, halogeny i kiera zostaje a resztą sie zajmij. No chyba że ci wygląd pasuje to niestety tu na forum chyba nikomu nie podpasi. |
mufaz Cifilis IV,V,seat 850 POznań,Munchen | 2005-08-22 08:29:03 klasyczny tjunimk spod miasta. |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2005-08-22 08:37:58 Wielki brat się powiesił z wrażenia.
Twórac tego wozu zachował się jak Dżepetto wtorząc Pinokia. Czyli mówiąc krótko, spierdolił kawał porządnego materiału. |
Podkrecony_Ziutek Głubczyce | 2005-08-22 09:30:45 Nie martwcie się! jak tylko ten fiacior się rozpędzi do magicznej prędkości 100kmh to te wszystkie zbędne dodatki odpadną i wtedy będzie super fiacik!
Mam pytanie co do tych felg: Z jakiego auta one mogą pochodzić? Bo sam choruję na takie a nie mam pojęcia gdzie mógłbym je znaleźć. [ wiadomość edytowana przez: Podkrecony_Ziutek dnia 2005-08-22 09:32:40 ] |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-08-22 10:00:04 Fanem tuningu nie jestem ale powiem ci tylko tyle ze najlepiej o opinie dotyczaca wygladu nie pytaj sie na forum tylko poprostu rob tak jak ci sie podoba i sciagnij z auta tylko to co tobie przeszkadza bo w tym watku to juz chyba przeczytalem ze wszystko do zdjecia albo do wymiany . Zrob klamki w tyle zrob w przodzie zdejmij to zdejmij tamto odklej to urwij tamto i wkolo to samo wszystko wszystkim nie pasuje.
Jesli auto w tym stanie co jest pooba ci sie to poprostu nim jezdzij i nic nie zmieniaj a jak ci sie nie podoba to poprostu zmien to co sam uwazasz za nieoddpowiednie w tym samochodzie. p.s szczerze mowiac mi tam na przodzie te tylne lampki bardzo pasuja |
Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2005-08-22 10:17:42 Koła, maska(bez wlotu), klatka, kolor, kierownica na duży plus.
Ale jak dla mnie, to do wywalenia są: - przedni zderzak i reflektory - zastąp to orginałem
- wstaw normalne progi, lub zdejmij z nich ten plastik... - załóż orginalne chromowane klamki - zdrap folię z szyb następnie sprzedaj te świństwa na allegro i za zdobyte fundusze wsadź bandycie 2.0 DOHC
To tyleode mnie ![]() |