| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cioska V6 Tychy | 2005-08-23 17:50:49 Ja u siebie bym zrobił zwykły czarny pasek z folii takiej jaką się szyby przyciemnia. W profesjonalnym zakładzie zrobią Ci takie coś za ok 50-60zł. Oczywiście odcień folii masz do wyboru |
![]() Darek Ford Mondeo Ghia, au ... Turek | 2005-08-23 20:08:55 bardzo ładne to kombi Master zresztą kombi są najładniejsze jaki masz rozmiar felg i opon ???? |
rogos green MK7 Płońsk | 2005-08-23 21:22:59 ja to bym wogole nie malował tych elementów szczegolnie bebnow - czerwone beda lipne ze hej, lepiej na czarny mat coby sie nie rzucały w oczy jesli ci skorodowały, jak juz to bym zmienil kolor wycieraczek szyb i ten zderzak wyglada na kiepsko umalowany chyba ze to plastik taka dziwna barwe przybrał...
a pozatym ciekawy kolorek auta |
MasterCheat Sympatyk FEFK MONDEO 2,0 KOMBI, BY ... Blachownia k/Częstochowy | 2005-08-23 21:49:08 Dzięki
Felgi 15x7" oponki standard 195/15/50 A co do pasa to myślę że powinno to być coś prostszego. Np. w tym stylu:
od góry i od dołu jest biały paseczek który widac na poniższej fotce: ![]() |
MasterCheat Sympatyk FEFK MONDEO 2,0 KOMBI, BY ... Blachownia k/Częstochowy | 2005-08-23 21:58:14
no tez się zastanawiam nad bębnami, ale już na kilku autach widziałem i nie wyglądało tak znowu źle... A moje pomalować i tak muszę bo strasznie przyrdzewaiły
kolor wycieraczek jest alu (z Reala, typowy wsio tjuning ) Też mnie na początku jak założyłe trochę raziło. Ale się przyzwyczaiłem, no i teraz do felg tak jakby troszkę pasuje
a zderzaj nie jest malowany. niestety to jest plastik zabarwiony
nie maluje go narazie bo szkoda kasy, a może kiedys od RS-a się trafi to wtedy sie pomaluje ![]() |
![]() hans7 Opel Astra 2 kalisz | 2005-08-23 22:00:17 myśle że na pasku jeszcze coś prostszego (jak zawiera za dużo informacji, znaków i kolorów wygląda nieciekawie) pozatym myśle że powinno być czarne tło i białuy napis (pasuje wtedy do każdego koloru auta) |
rogos green MK7 Płońsk | 2005-08-23 22:30:19
skoro jest mocno pordzewialy to jak go pomalujesz na czerwono wszystkie ubytki beda sie mocno rzucały w oczy... a co do zderzaka tez bym poczekal na RS |