Jaki kolor do niebieskiego? - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja u siebie bym zrobił zwykły czarny pasek z folii takiej jaką się szyby przyciemnia. W profesjonalnym zakładzie zrobią Ci takie coś za ok 50-60zł. Oczywiście odcień folii masz do wyboru

bardzo ładne to kombi Master zresztą kombi są najładniejsze jaki masz rozmiar felg i opon ????

ja to bym wogole nie malował tych elementów szczegolnie bebnow - czerwone beda lipne ze hej, lepiej na czarny mat coby sie nie rzucały w oczy jesli ci skorodowały, jak juz to bym zmienil kolor wycieraczek szyb i ten zderzak wyglada na kiepsko umalowany chyba ze to plastik taka dziwna barwe przybrał...
a pozatym ciekawy kolorek auta

Dzięki

Felgi 15x7"
oponki standard 195/15/50

A co do pasa to myślę że powinno to być coś prostszego. Np. w tym stylu:

od góry i od dołu jest biały paseczek który widac na poniższej fotce:

Cytat:
2005-08-23 21:22:59, rogos pisze:
ja to bym wogole nie malował tych elementów szczegolnie bebnow - czerwone beda lipne ze hej, lepiej na czarny mat coby sie nie rzucały w oczy jesli ci skorodowały, jak juz to bym zmienil kolor wycieraczek szyb i ten zderzak wyglada na kiepsko umalowany chyba ze to plastik taka dziwna barwe przybrał... a pozatym ciekawy kolorek auta

no tez się zastanawiam nad bębnami, ale już na kilku autach widziałem i nie wyglądało tak znowu źle... A moje pomalować i tak muszę bo strasznie przyrdzewaiły

kolor wycieraczek jest alu (z Reala, typowy wsio tjuning ) Też mnie na początku jak założyłe trochę raziło. Ale się przyzwyczaiłem, no i teraz do felg tak jakby troszkę pasuje
a zderzaj nie jest malowany. niestety to jest plastik zabarwiony
nie maluje go narazie bo szkoda kasy, a może kiedys od RS-a się trafi to wtedy sie pomaluje

myśle że na pasku jeszcze coś prostszego (jak zawiera za dużo informacji, znaków i kolorów wygląda nieciekawie) pozatym myśle że powinno być czarne tło i białuy napis (pasuje wtedy do każdego koloru auta)

Cytat:
2005-08-23 21:58:14, MasterCheat pisze:
no tez się zastanawiam nad bębnami, ale już na kilku autach widziałem i nie wyglądało tak znowu źle... A moje pomalować i tak muszę bo strasznie przyrdzewaiły kolor wycieraczek jest alu (z Reala, typowy wsio tjuning ) Też mnie na początku jak założyłe trochę raziło. Ale się przyzwyczaiłem, no i teraz do felg tak jakby troszkę pasuje a zderzaj nie jest malowany. niestety to jest plastik zabarwiony nie maluje go narazie bo szkoda kasy, a może kiedys od RS-a się trafi to wtedy sie pomaluje

skoro jest mocno pordzewialy to jak go pomalujesz na czerwono wszystkie ubytki beda sie mocno rzucały w oczy...
a co do zderzaka tez bym poczekal na RS