| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Arek-Espes Niva '99 Potęgowo | 2003-03-24 01:57:11 witam
mam na imię Arek i mam 21 lat mieszkam w małej miejscowosci pomiędzy Słupskiem a Lęborkiem, studiuje obecnie na Politechnice Koszalinskiej kierunek: Mechanika i Budwa Maszyn specjalnosc: Eksploatacja i Marketing Pojazdow Samochodowych po szkole średniej został mi zawód: Technik Technologii Żywienia zainteresowania to przedewszystkim motocykl Kawasaki, Lada 2105 oraz Niva, a tak poza tym komputery, muzyka, imprezki itp. |
Darek_Krakow Lada 21072 Kraków | 2003-03-24 07:40:15 No i ja chętnie coś powiem.
Darek, lat 23. Urodziłem się i mieszkam w Krakowie. Jeżdżę Ładą 21072 brązową. Kocham swoją dziewczynę, tą na czterech kółkach również |
scorpio Biały scorpion 2107 Bytom | 2003-03-24 10:17:35 SCORPIO
lat 33, absolwent Politechniki Śląskiej, od 7 lat w prywatnej firmie informatyczno - geodezyjnej, od 7 lat żonaty, 5 letnia córa. zainteresowania różne (sport, samochody, bukmacherka - zakłady sportowe) |
jacekkoz Łada Samara Warszawa | 2003-03-24 10:22:48 no tak, w końcu przyszła kolej na mnie.
26 lat, żonaty, bezdzietny, niekarany. Zajmuję się szerkoko rouzmany marketingirm internetowym, wprowadzaniem produktów internetowych na rynek. Obecnie stała praca w adminiestacaji rządowej gdzie zajmuje się promocja funduszy europejskich. Jacek |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-03-24 11:30:33 Zawód wyuczony:
- Techn. instalacji i urządzeń gazowych - technikum; - Pedagog - studia; Zawód wykonywany: Inspektor w Wydziale Zarządzania Kryzysowego (na czasie Specjalizacja: Planowanie Reagowania Kryzysowego w woj. małopolskim (plany, procedury, inne) Żonaty (5 lat), bezdzietny, lat 31 (skończę 04.04). Zainteresowania: Żeglarstwo i wszystko co z wodą związane, turystyka rowerowa, Samara |
![]() Ziw Łada Samara Łódź | 2003-03-24 13:36:49 Jak wszyscy to wszyscy ja też :
Ziw Lat 20. uczen liceum, maturka w tym roku Zainteresowania: motoryzacja kompy i dziewczyny aktualnie rozbijam sie samarką |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-24 15:31:47 No nieee.... ja myślałem, że uda się tak jakoś incognito, a tu CV każą pisać... A mogło być tak fajnie...
* nazwisko: Mariusz Jakiśtam, * wiek: prezesowski (taki od Prezesów Łada Klubu), * wykształcenie, zawód: politechnika + akademia ekonom., pracownik najemny w sympatycznej firmie, * status rodzinny: "niewolny", ma potomstwo w liczbie 1, * zamiłowania: paralotniarstwo, windsurfing, kitesurfing, narty, snowboard, łucznictwo tradycyjne, badminton, lenistwo na łonie przyrody, astronomia, forum Łady, no i oczywiście... wiadomo co wszyscy lubią * aha: niekarany (mama tylko trochę w dzieciństwie, ale to już przedawnione). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-24 15:43:50
Eeeee... qrczę, bardzo interesująco/intrygujące... Z czym sie toto je? Znalazłem psychologię asocjacyjną, analityczną, behawiorystyczną, etnopsycholgię (to z psychologia wulkanów), pracy, szkolną, rozwojową, pedagogiczną... Słyszałem o dywergencji ewolucyjnej Darwina, ale... żeby takie cóś... Egon, ale klawo, żes to wymyślił No więc -> podziel się trochę swoją wiedzą, uświadom kolegę/ów... Czuje się taki niedouczony... Mario, proszę nie pisać of topic... [ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2003-03-24 19:10:26 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-03-24 22:56:31 Jak wszyscy to wszyscy , babcia tez Mirek Jankowski, vel Sheriff, Sheriffnt Gdynia 40 lat z zawodu technik mechanik okrętowy, wiedza o sinikach trochę wiekszych przydaje sie czasem przy aucie serwis komputerów, instr. zeglarski, aktualnie szuka stałej pracy rozdarty pomiedzy Gdynia i Warszawą zainteresowania: żeglarstwo, samochody, kobiety, szczególnie jedna Warszawianka fan Łady od chyba 1986, kiedy zobaczyłem 2107 kolegi, Toscanę, która kupiłem kilka lat później... Pozdr, Mirek Jankowski |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-25 11:41:42 Góral -> kiedy ja nie mogę się opanować, żeby cały czas trzymać się uparcie tematu... Miś się podobają takie przeewoluowane wątki niczym wąż przewijające się przez różnorodność tematyczną forum, choć czasami faktycznie trzeba założyć nowy wątek. ale w tym naszym przypadku to wszystko składa się na "poznanie się bliżej". To właśnie mógłby być najdłuższy wątek nowoczesnej Europy wygrywający z "top speed w..." itd. Mirku Szeryfie -> znam to uczucie rozdarcia z autopsji, ja też jestem obecny w 2 miastach... A Trójmiasto jest pięknym miejscem; kiedyś chciałem mieszkać w Gdyni, latac na paralotni na klifie, spacerowac wieczorem po plaży i takietam... Może kiedyś... W Wawie usycha się z braku wody (tej dużej, prawdziwej, "żywej", nie z kranu). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-26 12:53:19
A gdzie latasz? Jaką masz licencję, skrzydełko? Bo ja też troszkę się bawię paralotnią (lic. L+H, Elf 27A), ale głównie za holem. Może by tak kiedyś wspólnie... (w sumie, to nawet chętnie nawiązałbym kontakt z kimś "bliżej gór", szczególnie, jesli też lubi Łady No tak... ale... piwa nie lubię (gorzkie jakies takie) Ale... o! ... na desce (rozumiem winddesce) to ja też trochę |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-26 17:45:31 Miły -> do tej pory nie trzeba było żadnych badań lekarskich (teraz niestety zgodnie z nowym prawem lotn. ma się to zmienić ... podobno). Płaciłeś kilkaset złotych za kurs podstawowy i frrrrrrr Niestety - po kursie dobrze jest zaopatrzyc się we własny sprzęt (a to już jest wydatek kilku tysięcy... Ale wartoooooo! [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2003-03-26 17:47:04 ] |