| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2005-11-10 18:39:32 Eee lipne te zdjęcie.... to podpucha |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-10 22:52:58 Taaa, przychodze z trzema kilofami, owijam numery rejestracyjne gazeta , zeby wlasciciel w pierwszej chwili nie poznal ze to jego auto i potem wbijam kolejno kilofy w dach, tylny slupek i klape bagaznika....
Bez sensu. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-11 00:05:20
No faktycznie, ale nie sa one dodane w programie graficznym (albo robil to super grafik ).
Zrobic atrape zawsze mozna, zastanawia mnie tylko jak trzyma sie kilof siedzacy w slupku, czy szybie - ten co go najgorzej widac |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2005-11-11 02:10:47 Jak dla mnie to zdjęcie autentyczne (widać właściwe cienie trzonka kilofa uwzględniające obłości pojazdu).
Trzeci kilof siedzi raczej w masce silnika, bo przednia szyba jest cała. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-11 10:30:09 Ooo, nie zauwazylem tych 2 z przodu
W kazdym badz razie tanszym i bardziej efektywnym rozwiazaniem bylby kij baseballowy. No i to owijanie gazeta blach... A co do tych kilofow w masce, przez silnik chyba sie nie przebily, a silnik powinien byc dosc duzy w A8 |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-11-11 13:45:26 Ten Audik to autentyk. Słyszałem o tym. Ale nie pytajcie mnie o tzw kontekst nie pamietam. Chodziło o jakies sprawy biznesowe.
A co do pierwszego zdjęcia to mam mieszane uczucia. Tylko dupek mści sie na samochodzie - ten w końcu nie może oddać. Jak ma pretensje do innego samca o samicę to powinien sprawe załatwić po męsku - pięścią nożem albo giwerą. A tak, na tchórza wyszedł. |
FAFA Member Klubu Espero Espero Międzyrzec Podlaski | 2005-11-11 15:37:11 1 |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-11-11 23:14:44
Słusznie, nie popieram bezsensownej przemocy, ale akurat w tej sprawie spokojnie mógłbym komuś wyjechać w japę |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2005-11-12 14:17:19
Zdjęcie moża prawdziwe, ale kilofy jakoś tak nie bardzo : 1. wszystkie trzy widoczne są "wbite" prawie na tą samą głębokość 2. ten wbity w dach nie zostawił nawet w nim wgłębienia (blacha pod nim idealnie prosta), w bagażniku podobnie 3. ten trzeci wg. mnie 'siedzi' w szybie a szyba cała, nawet gdyby nie było widać pęknięć to wątpię że prawdziwy kilof utrzymał by się pod tym kątem Wg mnie to lekkie imitacje kilofów przyklejone do maski, ale nie zmienia to faktu że wyglądają bardzo realnie ps. oczywiście mogę się mylić ![]() |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-12 15:00:38
nie prawda... popatrz na jaką głębokość wbity jest kilof w maskę nad silnikiem... ledwo-ledwo... bo silnik mu w tym przeszkodził... zresztą... troszeczkę inaczej jest wbity kilof w dach a inaczej w maskę bagażnika - pod innym kątem wchodzi kilof w karoserię... i przy bardzo szybkim wbiciu kilofa w blachę wcale nie musi się zrobić żadne wgłębienie obok jeśli kilof był dobrze zaostrzony... aha... a gazetą te tablice rejestracyjną owinoł fotograf, aby móc zrobić zdjęcie i bez żadnych reperkusji umieścić je przykładowo w necie czy prasie.... |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-11-12 15:37:26 to jeszcze kilka zdięć A8 |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2005-11-12 15:43:39 Ooo to zwracam honor
Faktycznie reszta zdjęć mnie przekonuje... ps. mówiłem że mogę się mylić |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2005-11-14 09:12:30 Widze że Wiktor mnie wyreczył, ja nie zamiescilem dalszych zdjęć bo chciałem się najpier nauczyć je zamieszczać (co było widac ) i tamto pierwsze puścilem na próbę Widząć zagorzałą dyskusje o ich autentyczności chciałem zamieścić kolejne ale wyręczył mnie właśnie Wiktor, no i poza nim chyba tylko Łukasz uwierzył w ich autentycznośc![]() |