Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-11-21 17:25:36 To oszustwo, po pierwsze Espero się nie psuje... tak często a po drugie dziwię się, że na miejsce awarii pierwsi nie przybyli koledzy klubowi tylko laweta ![]() ![]() ![]() Właśnie udało mi się trafić tą reklamę ![]() |
![]() Chojnak79 C-klasa W202 Kombi S ... Żyrardów | 2005-11-22 09:50:26 W ramach obywatelskiego protestu ŻĄDAM USUNIĘCIA ESPERO Z REKLAMY I ZASTĄPIENIA GO IDIOTENWAGENEM GOLFEM II ![]() ![]() ![]() |
![]() kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-11-29 14:34:59 Reklama? Niech robią co chcą. Ja i tak wiem swoje. Jeżdżę Esperem od kwietnia 1997r. i nie zdarzyło się nigdy, żebym go nie odpalił(nawet na silnym mrozie). W sumie Espero 1,5 którym przejechałem 140kkm,
stanęło raz - padła cewka Halla-wracałem z Poznania. Autko stanęło w pobliżu Moto Transusa, więc nie było problemu z naprawą. Teraz mam 2,0, którym przejechałem 42kkm i ani razu nie odmówił mi posłuszeństwa. Mimo głupawych reklam jest to solidny samochód, oczym prawie wszyscy Klubowicze wiedzą. Pozdrawiam Kobar |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-11-29 22:14:54
![]() ![]() |
![]() ekimm Espero Warszawa | 2005-12-28 10:59:34 niestety ja doświadcyłem już dwa razy podobnej sytuacji raz musiałem nocować w Ostrowcu Świętokrzyskim - pasek rożrządu posypał się - co prawda wina pompy wodnej bo okazało sie z miał ina podziałkę zębów niż powinna mieć. Drugi raz allternator mi padł pod radomiem i to w nocy i w zime - ciezko było ujechałem na pozycyjnych bez ogrzewania 60 km aż zgasło mi całe podwiatlenie i stanołem:/ a no i był jeszcze 3 raz ale to wachy mi zabrakło i tak pewnie było na tej reklamiwe baba nie zatankowała i staneła ![]() |