Zaczyna się... - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No a dzis jak tydzien temu... półoś znowu nie wytrzymała treningu pod kjs.. czy na prawde przy 1.1 trzeba półosie co tydzien wymieniać??
Bo jak tak to ja pierdole taka zabawe

gdynia przysypana juz od wczoraj ale drogi sa czarne
za to parkingi bardzo bialutkie i sliskie

krzych00 ty nie wygiales wachacza czasem??

-----------------
Franky Garage

fuso...dokladnie o to samo chcialem zapytac ;] wyglada jakbys za bardzo ze zbieznoscia przesadzil ale na serio...wspolczuje taka ladna felunia...pochalastalbym sie a u mnie jak sniegu nie bylo tak nie ma...w e30 ciagle jezdze na zimowkach...wiec jak troszke popada desczyk to tez mozna poboczyc troche ;] ale i tak czekam na real snow ;] pozdro!

no wahacz poszedl na smietnik, najgorsze ze mam wahacze od bisa i trzeba bylo przespawac mocowanie amora do seryjnego z tego. do tego polos krotka na smieci poszla bo tez sie pokrzywila i chyba polos dluga tez sie skrzywila ale na razie mam wyjebane wyciagac skrzynie jeszcze. jak zabieraki nie beda padac jeden po drugim to bedzie dobrze w kazdym razie juz auto zreanimowane stoi na zimowkach i czeka na nastepne opady

ps. nie ma ktos zalatwic jednego takiego ATSa? albo dwoch w ostatecznosci...

Cytat:
2005-11-19 18:23:30, Krzyh00 pisze:
no wahacz poszedl na smietnik, najgorsze ze mam wahacze od bisa i trzeba bylo przespawac mocowanie amora do seryjnego z tego. do tego polos krotka na smieci poszla bo tez sie pokrzywila i chyba polos dluga tez sie skrzywila ale na razie mam wyjebane wyciagac skrzynie jeszcze. jak zabieraki nie beda padac jeden po drugim to bedzie dobrze w kazdym razie juz auto zreanimowane stoi na zimowkach i czeka na nastepne opady ps. nie ma ktos zalatwic jednego takiego ATSa? albo dwoch w ostatecznosci...

no no,
ciekawe co na to Elvis

no u mnie teraz pada i rano pewnie bedzie chu..wo a ja niedość ze na letnich to jeszcze kazda inna i w dodatku łysa i w dodatku z baniami (grozi wybychem) a i zapomniałem o zbieznosci... generalnie sytuacja nie napawa optymizmem

a w poznaniu to śnieg sobie popadał ale zanim spadł na ziemie to w sum już go nie było ale może zdąże zrobić przedni zawias do tego czasu bo teraz to raczej kangurowato troszke jest

a ja to wbijam i sie slizgammm i slizgammm i slizgammmm na 6mm letnich
zimowki dopiero na minimaxie odbiore od race'a

No tak, wszyscy siuę ślizgają, a mam oczy dookoła głowy, bo isę boje zeby jakiś palan mi w osiem nie przydzwonił. Wczoraj wieczorem wyjechałem jak spadł pierwszy śnieg, po trzecim skrzyzowaniu juz mi policja pogroziła palcem to sobie odpuściłem. A swoją przelot w 128 jest troche zagłosny, sąsiedzi przestali mi mówić dzień dobry

Cytat:
ps. nie ma ktos zalatwic jednego takiego ATSa? albo dwoch w ostatecznosci...

to ci teraz podkręce bo ja mam takie 2, 6 cali szerokie

ale nie sprzedam

Slizganie ??

Dzisiaj w kumpla takim slizgem pani wpadła miała 80 na blacie i skrecała w lewo, tylko ze auto nie pojechało tam gdzie chciała...
W bagazniku miała komplet zimówek ale nie zmieniła bo kolejka była ....
Kumpel wstrzas mózgu , pasazerka potłuczona itp..
Stali prawidłowo doskretu a pani sie spieszyło...
500 zł i zabranie prawka do wyjasnienia bo kumpel w szpitalu ...

Oto fotka wykonana dziś jak wracałem do Wrocka. Guzik było widać na 10 metrów Jak włączyłem długie to gówno było widać

Cytat:
2005-11-19 22:24:52, adasco01 pisze:
Slizganie ?? Dzisiaj w kumpla takim slizgem pani wpadła miała 80 na blacie i skrecała w lewo, tylko ze auto nie pojechało tam gdzie chciała... W bagazniku miała komplet zimówek ale nie zmieniła bo kolejka była .... Kumpel wstrzas mózgu , pasazerka potłuczona itp.. Stali prawidłowo doskretu a pani sie spieszyło... 500 zł i zabranie prawka do wyjasnienia bo kumpel w szpitalu ...

bo jezdzic to trzeba umiec i slizgac sie tez.

Ok ale kurde zima przyszła i co chwile karetka zap@ na sygnale bo komus nie wyszło.
21 wiek - nasciagali ludziska milion aut z zagranicy ale na zimówki juz szkoda kasy ...
Wypadke za wypadkiem ..
codo slizgania sie to poczekam z 2 dni bo policja zawsze na pocztaku szuka chetnych do posniesienia statystyk a potem olewaja robote...

To dziwną macie policje, u mnie jak sobie na parkingu trenowałem tak przez dobre 30min to podjechali pogadaliśmy przez otwarte okna sprawdzili papiery, pojechali sie troszke poobracać i dalej plac był mój

powiem wam ze zdradliwie sie jeździ swapem 1.1 na łysych vivo

Cytat:
2005-11-19 22:22:59, bizer_trikolor pisze:
to ci teraz podkręce bo ja mam takie 2, 6 cali szerokie ale nie sprzedam

a ja na to... WYJEBANE

tylko bez takich!
Przyjechałbys na szutry do Toronto zamiast rozbijać felgi po krawężnikach

krakow bialy zobaczymy na jak dlugo

Cytat:
2005-11-20 09:57:24, PG pisze:
krakow bialy zobaczymy na jak dlugo

oby tylko dzis