MotoNews.pl
8 Ceramizery (134654/132) - Strona 2

Ceramizery - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napisz do czego chcesz stosować, po co i jakich efektów się spodziewasz.

nie no zastanawialem sie nad zastosowaniem w malcu chcialem tak zapobiegawczo zastosowac a czego sie spodziewam... hmmm moze tego ze mi sie nie rozsypie wszystko tak szybko moze nieco kompresje podniesie... zeby podczas katowania tak sie nie zurzywal i dluzej mi posluzyl.jest dosyc mocno dlubniety wiec zeby wytrzymal wiecej zastanawialem sie czy tego nie kupic ale sadze ze chyba lepiej bedzie jak za 50 zeta zatankuje chociaz jesli ktos to stosowal i naprawde roznica jest odczowalna to moze bym sie skusil...

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-02-15 18:37:44 ]

ja narazie też sie nie określiłem za/przeciw, kurde warto to wla np. do kanta z przebiegiem 175 000 km, po remoncie jakieś 50 000 km temu?

Nie chce sie specjalnie wypowiadać w tym temacie ale chyba warto aby choć jedna osoba nabyła i zdawała relacje z działania preparatu, toć majątek to nie kosztuje.

Tu jest troche komentarzy ludzików z allegro klik

kurcze, coś mi sie wydaje że na wiosne sie zdecyduje... wtedy mógłbym napisa co i jak

Odgrzebuje bo jestem ciekaw efektów. Ktoś zalewał ten wynalazek do silnika ?

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2006-04-21 00:57:56 ]

za czasó OBR uzywano Panther P52, podobno działał, wiele testów widziałem i działł dobrze ale kosztuje ponad 150zł

ja narazie nie mam funduszy na zakup tego cudeńka zwanego ceramizerem, ale napewno to kiedyś zakupię

Stosował ktoś to cudo - ceramizer.pl?
..albo jakieś inne.

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2011-03-11 21:24:51 ]

Kolega stosuje z powodzeniem od lat Militec. Powtarzam: Militec, nie Motor-Life

Z jakim efektem?

Skoro od lat to chyba z dobrym

Powrot z mazur do warszawy bez miski olejowej, auto po uzupełnieniu oleju jezdzilo normalnie około dwóch lat. Inny przykład: peugeot 406 diesel po zassaniu wody do silnika. Po rozbiorce i osuszeniu, wymianie rozrządu, aplikacji militeca (kilkukrotnej) hula i to konkretnie
Ja zastosowałem to raz w 480T i stwierdziłem, ze temperatura oleju w trasie jest nieco niższa.

Może to? Testy w automobiliście lub Classic auto. Opinie całkiem pozytywne.

A wiecie moze gdzie mozna zamowic oryginalny militec? Bo Akson z pabianic juz nie jest importerem...