MotoNews.pl

Chora Polska przez chory PIS i spolke - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a ja cos czuje ze oni szykują to co nie udalo im sie przed laty.... niebawem nastanie noc, a księżyc juz nie zaswieci

Cytat:
2006-02-17 19:52:34, dr_krzysiek pisze:
A księża jak się panoszą. Mnie ostatnio jeden straszył jak był na kolędzie. Zostawiłem odpalonego kompa i miałem tapetkę - parodię Heyah na której był ksiądz i bereciara. Ksiądz mówił "Kłopociki to będą jak tacunia nie będzie pełniusia". No i na koniec kolędy kapłan wychodząc spojrzał na mojego kompa powiedział, że Bóg upomni się jeszcze o moją grzeszną duszę...

Krzysiek ty grzeszniku.........

a swoja drogą szkoda ze radio Maryja nie ma swojego forum, pewnie mielibysmy tam takie gana jak Stasiek na terytorium

Cytat:
2006-02-17 15:41:29, Bart128 pisze:
zmienic w tej wypowiedzi tylko"rydzyk" na "masoneria" i mamy sztampowy tekst bereta z czestochowskiej pielgrzymki.... ludzie to nie "czarni" rzadza w kraju to nie "czerwoni" rzadzili kilka poprzednich lat... rzadza uklady i ciemnota na ktore sie godza i jedni i drudzy i nie chodzi mi wcale o uklady koalicyjne niestety, rydzyk i jego swita za pare lat poumieraja, to sa stare grzyby do piachu im blisko... wazne zeby nastepne{w tym nasze} pokolenia nie przesiakaly ich glupota nienawiscia i ksenofobia

Popieram w 100 %

Buahahaha

Cytat:
Buahahaha

Niektórym to marzenia się spełniają

parodia jednym słowem cały świat sie z nas śmieje mamy prezydenta sklonowanego kurdupla co ma żone wyglądajacą jak świnia,do tego ksiadz dyrektor ma wiekrzą armie mocherowych beretów niż armia amerykańska takie żeczy to tylko w polsce możliwe.
OT ja nawet byłem na wyborach a raczej zanieśli mnie zalanego w trupa i dałek głosa na Donalda a ten przegral a teraz będziemy cierpieć za oddane na inncy kandydatów głosy a nie na kaczora tak jak ludzie cierpili w iraku jak byłyy wybory u sadama tam 100% łosów na niego było a jak nie to delikwent do piachu

autentyki rm

jakies forum rm

Rączka do góry, kto na nich głosował - a potem tą rączką dajcie sobie w PYSK!!! DEBILE!!

ps.1 tym optymistycznym akcentem, proponuje każdemu napić sie jakiegoś wysoko procentowego alkocholu

Cytat:
2006-02-17 19:35:52, mauzer64 pisze:
Trzeba byc ostroznym, podobno niekture odbiorniki potrafia nadawac te stacje nawet po wyrwaniu kabli!!!! To tak na wszelki wypadek

ty nic nie mow, jakis czas mieszkalem doslownie 150 metrow od radia ojca dyrektora. kolo ma tak odkrecony nadajnik ze radio maryja bylo sluchac w domofonach

Marysia Klamczynska

wydaje sie to nieprawdopodobne zwazywszy na aparycje naszego wspanialego prezydenta ,ale w tym zwiazku malzenskim to lech jest ladniejszy

Cytat:
2006-02-17 16:41:48, Poramancza pisze:
a teraz przyznac sie ktory z was był na wyborach bo ja nie... a popierałem donalda

bylem glosowalem na donalda i po. choc nie jest on ani PO moim idolem ale czasem trzeba wybrac mniejsze zlo.

A ja miałem dość wybierania któryś raz z kolei mniejszego zła, bo ono zawsze potem rośnie Dlatego w dniu wyborów najebałem się jak świnia i olałem sprawę. Chłopaki, wrzućcie na loooz, za młodzi jesteśmy, żeby się przejmować takimi pierdołami. Włączajcie rzadziej telewizor, a dłużej pożyjecie

Cytryn. Z calym szacunkiem ale walsnie przez takich jak Ciebie Polska wyglada jak wyglada. EOT.

Lapek

ja tam oddalem swoj glos - oczywiscie na PO i tuska

najlatwiej jest olac wybory , a pozniej narzekac ze polacy to idioci , bo wybrali kaczki , bardzo ambitnie , chyba sie z tad wyprowadzam

A ja wam wszystkim nie wierzę. Skoro mówicie, że głosowaliście na PO i Tuska, to twierdzicie to samo co wszyscy moi znajomi. Więc dlaczego wygrały kaczki? No chyba, że komuś się pomyliło i głosował odwrotnie, bo myślał, że ma zaznaczać kto ma przegrać.

PS. Ja na wyborach nie byłem, bo byłem pijany, po wyborach zresztą też byłem. Zresztą coś za coś, za 10zł, to może bym poszedł.

Bo za dużo jest elektoratu który był grupą docelową PIS, czyli socjalu itd.
Jezeli nie chodzicie na wybory to miejcie pretensje do siebie

otóż to sondarze przedwyborsze po 1 turze wslazywały na to ze Tusk wygra także w drugiej turze wiec wiekszość sobie odpuściła i stwierdziła ze nie muszą iśc skoro i tak wynik jest w kieszeni. Nie wzieli jednak pod uwage ze Kaczuński w tym czasie skumał sie z rydzykiem, lepperem i giertychem co dalo mu przewage, wiec osoby które nie były na głosowaniu albo głosowały na pis niech teraz maja pretensje tylko i wyłącznie do siebie a nie narzekaja jak to teraz jest źle. Ja byłem mimo ze od rana na uczelni siedziałem i mi sie nie chciało, byłem i jak juz napisałem w poście który był na forum w czasie wyborów oddałem głos na Tuska. Czy była to dobra decyzja pewnie okazałoby się dopiero gdyby Tusk został prezydentem, jednak w tamtej chwili i teraz także wydaje mi sie ze byłoby to korzystniejsze przynajmniej dla wizerunku naszego kraju za granicą, bo odnosze takie wrażenie ze "świat" się z nas śmieje tak jak kiedyś się śmiał z Jelcyna gdy nawalony paradował przed kamerami...

Ja akurat nie narzekam. Zmieniają się rządy, prezydenci, a ja mam takie szczęscie, że nie dostaję po du... Mi zawsze jest dobrze, po prostu się tym nie przejmuję

a co sie chlopaki bedziemy martwic...sluzba zdrowia cieniutka te frajerskie babki i spolka beda ladowaly cala kase w rydzyka, wyplukaja sie...panstwo im kasy nie zwroci, emeryturki zamrozi szlag je trafi i nikt nie zaplacze!! a najbardziej to ciesza mnie historyki frajerow co jakies ogromne majatki przeznaczyli na RM...np. jakis dziadek niezla kase na RM przelal potem jakos ciezko zachorowal kasa byla potrzebna poprosil rydzyka o pomoc a ten sie na niego wypial i z pelna odpowiedzialnoscia pisze ze mnie to smieszy i dobrze tak frajerowi!!! i niech tak w chuja robi wszystkie dziadki i inne mochery!! przeciez rzad wchodzi w dupe rydzykowi..a rydzyk ma w dupie swoich "wyznawcow" wiec predzej czy pozniej szlag ich trafi..a rydzyk niech tam sobie ma dziadki w koncu tez to odczuja bo panstwo nie robi nic dla nas..ale dla nih tez nie!! bo co im da jakas tam swiatynia nakarmi ich? wyleczy? dobrze jest nie trza psuc..poki jest zadyma mozemy robic swoje aczkolwiek nie ukrywam wkurwienia zaistniala sytuacja i pluje sobie w brode ze nie poszedlem zaglosowac..aczkolwiek obawiam sie ze za PO nie byloby lepiej..wiec nie czarujmy sie..Ci co glosowali wybrali jeszcze mniejsze zlo niz mniejsze zlo pozdro i glowy do gory!!