Impreza Klubowa Rally-Kraków 26.02.2006 - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z cyklu gadzio w akcji

i maciek również w akcji

impreza pozytywna oby więcej takich tylko straszanie zimno

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-02-26 21:29:54 ]

Niestety nie wszystkich uwiecznilem na zdjeciach, bo przeciez tez startowalem, a nie da sie robic 2 rzeczy na raz

a więc kilka słów odemnie
wielkie dzięki Konradzie za "0" , jestem Ci dźwięczna za to
imprezka poprostu super ale ja tam się ciesze że stopniał lód ..... przynajmniej aż tak tego nie zcieniłam haha chociarz mogło być lepiej

umieszczam tu fotki z imprezki
>>>zajezdnia<<<

miłego oglądania ..... no i jak coś to mogę podesłać większe formaty tych zdjęć ......

[ wiadomość edytowana przez: SoszkA dnia 2006-02-27 20:07:19 ]

witam wszystkich...

imprezka super...! szkoda tylko że nie mogłem być do końca...;/

fotki na mojej stronie...

www.rajdyfoto.republika.pl miłego oglądania...!

Imprezka super. Wielkie ukłony w strone organizatorów jak również wszystkich tych którzy przyszli oglądać, robić zdjęcia mimo tak nieprzyjemnej pogody.
p.s. ......... ja w przeciwieństwie do kolegów z 126 cieszyłem się jak topniało

cześć ALL
załoga rajdowa nr 45 dziekuje wszystkim za przefajne spotkanie nadal nie mogąc wyjść z podziwu dla wytrzymałości radzieckiej myśli technicznej
Już zapowiadamy się na następnej imprezie ale już Gniotsą wersja ładniejsza
Pozdrawiam

no cóż, impreza udała sie znakomicie, warunki fajne i fajna frekwencja, niestety musielismy ograniczyc w końcu liczbę załóg do 45 bo skończylibysmy inaczej imprezę w poniedziałek

co do mojej jazdy to jestem w miarę zadowolony, jechało mi się dobrze, a najlepiej pierwszy przejazd po śniegu...myślę że jak na debiut uczącego się jeździć 20 w generalce i 7 w klasie to całkiem dobry wynik

Daniel prawie dogonił lancera

Dla niecierpliwych zdjęcia wyników poniżej bo nie wiem kiedy w końcu wklepie do excela:

Generalka - cyfry w kółeczku oznaczają numer startowy zawodnika, w środku suma dwóch najlepszych przejazdów i na końcu klasa
Pierwsza strona czasów przejazdów
Druga strona...

Dzięki wszystkim za fajne fotki, tylko że ja chcę więcej !!!!

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-02-27 14:41:30 ]

... i wreszcie odbyła się pierwsza impreza klubowa.
Wszystko pięknie, super impreza, frekfencja itd.
ale to co pojechałem to porażka............
nie chce mi się gadać

podpisy pod tabelka na pierwszej stronie wynikow rządzą

Dzięki za super imprezkę. To był mój drugi start i cieszę się że mogę się wprawiać. Wyniki jak to wyniki, zawsze mogą być lepsze, zwłaszcza u początkujących...

Jeszcze raz dzięki i POZDRAWIAM!

to kiedy kolejna impreza panie prezesie??

mam takie jedno pytanie, dlaczego trabant mający pojemność 600ccm jest w klasie drugiej??przecież to ma mniejszą pojemność niż maluch

Bo klasa 1 to klasa "Maluch", a Trabant nalezy do klasy do 903ccm

Gadziu myślę że jak sie zaraz za to zabierzesz to moze byc całkiem niedługo

pozdrawiam

no a wyniki

normalnie jestem w szoku!!!!
nie byłem ostatni szkoda że musiałem uciekać do pracy bo moze cos bym podreperował ale pierwsze koty za płoty a wiec trening i do roboty

jeszcze raz dzieki za to że mogłem pojeździć i pomóc przy tym naszym szaleństwie

do zobaczyska

Mój on-boardzik

ps. Buła, Twój długopisik kazał Cię pozdrowić

no ja mam nadzieje że Ci słuzył do końca a ta Twoja "armia" chyba całkiem padła
jest w dobrych rekach ale nie długo
Tylko go nie zgub bo na krzesło elektryczne Cie posadze

Wrzuciłem conieco do *.xls.
Nie podjąłem się przepisywania nazwisk z tego foto, sorry
Z góry przepraszam za wszelkie błędy, jakie mogły się wkraść, choć mam nadzieję że jest OK. Odczytywanie z fotki i przepisywanie i tak spowodowało że gałki oczne mam już poza czaszką

Pozdrawiam!

TU MOŻNA ZASSAĆ

szczegółowe wyniki do pobrania TUTAJ

Witam wszytkich
Byłem pierwszy raz na waszej imprezie i muszę powiedziec, że była naprawde extra. Najlepsze były malce udało mi się zrobić kilka fotek jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam www.rally.pckom.pl

[ wiadomość edytowana przez: T4D3k dnia 2006-03-02 00:28:57 ]