Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() GUCZII Miłośnik FSO Polonez 1500/Caro W-wa | 2006-03-01 00:04:50 -czy jestem jeszcze poczebna?
-nie nie, maluj maluj -ty, kto to? -a lakiernika przyjąłem, a to jego nażeczona, numery maluje, -ty, a dobrze maluje te numery? -daj spokój, facet strasznie narwany -ale każdy jest narwany, kochany ![]() |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2006-03-01 00:15:33
Jurku uspokój się. |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-03-01 00:16:45 |
![]() GUCZII Miłośnik FSO Polonez 1500/Caro W-wa | 2006-03-01 00:18:26 -ojcieć mówi że z babą jak z trąbą, złapać mocno i dmuchać
-patrz, naszemu Julisiowi nawet kurew nie daje rady -daj spokuj, pani Kazia to żadna kurew -a kto? -a bo ja wiem, jawnogrzesznica darmozjad polski |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2006-03-01 00:21:06
Nikt tak nie posuwa jak towarzysz pierwszy sekretarz... Darmozjad ![]() |
![]() GUCZII Miłośnik FSO Polonez 1500/Caro W-wa | 2006-03-01 00:23:24 zapamiętaj kuzyn, każdą babe należy podlać przed użyciem, o w morde ale siara, jak w Tarnobrzegu
darmozjad |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2006-03-01 00:24:17 SKLEP - stój klieńcie lub ewentualnie poproś
I wiele innych tekstów laskowika i smolenia |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-03-01 00:26:22 Aaaale pierd**noł.. ![]() ![]() |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2006-03-01 00:28:52 Olo się wku..wi ![]() |
![]() Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2006-03-01 00:28:58 Alternatywy 4:
"fachowiec powiedział chwileczkę, więc chwileczkę!" "mogę panu znaleźć murzyna" " Tato a co to jest ta alternatywa?? Cicho bądź gówiarzu za mały jesteś aby o to pytać (..) Jak dorośnie to mu dziewuchy wytłumaczą" "Chciałem tu się wykomponować do wody." "Warcholstwo przez pana przemawia." "-Czy Pani zauważyła jakie ja zasłony powiesiłem -No zielone -Pani powiesiła brązowe . Ja powiesiłem zielone to jak to teraz wygląda ? -No. Jak gówno w lesie . -To wie Pan co ? Niech Pan powiesi też brązowe. -To jest Chamstwo ! ! !" "- Co to za obraz Panie profesorze -Przedstawia bitwe pod Grunwaldem -Taka bitwa to u nas jest na Targówku, jak balerony rzucą w piątek,tylko troche więcej bab jest..." "bedziemy sie rozumiec, bedzie dobrze, nie bedziemy sie rozumiec, nie bedzie dobrze, rozumiemy sie?" Miś: "Pani kierowniczko, ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno. Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury. Czy ja palę? Pani kierowniczko ja palę przez cały czas." "parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" "Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu." "Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam!" "To jest tak, że jeżeliby nam ktoś, na przykład, rozumiesz, porwał naszą furę i by go złapały to nam muszą oddać samolot, rozumiesz? To jest właśnie tradycja. Że nam muszą oddać!" "-Nie ma takiego miasta Londyn,jest Lądek,Lądek Zdrój,taak... -Ale LONDYN-miasto w Anglii -To co mi pan nic nie mówi!ja muszę poszukać,gdzie to jest!cholera jasna!" "Szybko, szybko! Ustawcie ich tu w kolejce! Musi być jakieś życie na osiedlu!" "Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się" "Jedna! Wozem jestem!" "-Bardzo porządna dziewczyna. -Trudno, co robić?" "Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów !" "Czy konie mnie słyszą ???!" Sexmisja: -cały film ![]() "Nie wstanę! Tak będę leżał!" "Jutro też wam uciekniemy!" "Replay, replay NO, NO nie dały z tego replaya!" "Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... ach!" "Jak by się tak dobrze zakręcić, to przecież tu może być dla nas raj..." "No wiesz! Nasza cywilizacja zawaliła się w gruzy, a tobie tylko dupy w głowie!" "Ależ się dziecko upaprało" Shrek: "Niech mnie ktos przytuli..." "Na prawdę, stary, zainwestuj w tik taki bo ci jedzie!!". "Mam Smoka i niezawacham się go użyc" Chłopaki nie płaczą: "A miało być tak pięknie!!" "Kaczka to maks co może z ciebie być." "Bunkrów nie ma, ale i tak jest zajebiście." "O czym ty do mnie rozmawiasz?" "Droga koleżanko, taka pobłażliwość wobec studentów jest niedopuszczalna. Gotowi pomyśleć, że my tu jesteśmy dla nich!" "-Uprawia pan seks z kobietami? Albo z mężczyznami...wszystko jedno.. -To może panu jest wszystko jedno!" "Trzeba kolekcjonować dobre wrażenia." "- I o co ci kurde znowu chodzi? zabierasz sie do tego jak pies do jeza! Chcesz sie bzykac czy nie?!" "Jeżozwierzaaa ? Co ty kurwa nie ma takiego zwierza. Jest pies, słoń, kuna...zebra..." Psy: "Nie chce mi się z Tobą gadać" "Jakoś Ci nie ufam i jakoś Ci nie wierzę..." "- Co wy tam palicie? - Ja? Radomskie, ale Franz ma Camele.." "Teraz jużnie ma opozycji,teraz to kurwa twoi zwierzchnicy!" Brunet wieczorową porą: "Aaaa, więc jednak orgietka. No to żeśmy się nie spóźnili!" "Przechodniu trzymaj się zebry!" "A powiedział pan, że jest pan wolny? A jak. Wolna sobota to i wolny jestem. Nie robię." "-Niestety kochany. Nie przyjmujemy dzisiaj: już po godzinach a w dodatku wolna sobota jest. -Nieee, ale ja tylko... -Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" "Ja nie wiem Zygmunt, ale ty chyba jakiś idiota jesteś." Dzień świra: "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!!" "To be KU*WA! Or not to be!" Poranek Kojota: "-Zaraz, chwila, moment, co jest ?! jestem waszym szefem?! -Ale pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina jest szefem wszystkich szefów, co złego to nie my..." "- Hej, kici kici, taś taś ! - Do lwa ku*wa do lwa?" "-Ty, co ty masz w uchu? -Słuchawkę. Tak, że niby mam kontakt z bazą. -Ale ze swoim mózgiem chyba nie! Wyp..." "-A skad ty tyle tego masz? -Pracowalem w rozlewni jogurtow i jak mnie wywalili, to powiedzieli zebym je sobie zabral. -Ty poprostu byles za dobry do tej roboty. -To nie to, walilem gruche do glownego zbiornika." "Ty....ale ty brzydki jesteś" "- Hej, słuchaj kolego. Nie zmuszaj mnie, żebym ci nie pokazał, gdzie pieprz... wróć... gdzie raki zimują. Okej? - Zadzwonimy do pana. - A ja nie mam telefonu. - Okej." Co mi zrobisz jak mnie złapiesz: "Ty! Ty! Ty stój cicho! Tego pana żona zdradza a ty mordę wydzierasz baranie!" Nic śmiesznego: " No co? -CO?! Co to jest?! -Jakto co? Las... -Możesz mi powiedzieć... po ch..j mi las?.... -Jakto po ch..j w scenopisie pisze że las jest napisane... -W scenopisie? Znajdź mi to w scenopisie. -Proszę.. Kiedy wjechali na wyniosłość drogi oczom ich ukazał się las... ..... -Przewróć stronę. -O k..wa! -Czytaj. -Oczom ich ukazał się las krzyży.... ![]() "To ch*j ci w dupe stary !! To ja tu na deszczu...wilki jakies ! Obiecalismy sobie ten film, ale jak nie...to NIEE !!!" "No to cześć i trzymaj się ramy to się nie posramy." Nigdy w życiu: "-Judyta!! otwórz!! -nie mam mnie!! wyjechałam do Peru!! - to w takim razie otwórz bo musze podlać ci kwiaty!!" "-sefofwo... i jak?? dobrze zapir*alamy?? -bardzo dobrze panowie zapier*alają, zapier*alają panowie jak nie wiem co!!" e=mc2: "ale zapierdalaszzzzzzzz zaraz dostaniesz mandat......i ii ii iii od ch*ja punktów" "Człowiek na poziomie powinien sie trzymać w pionie." Łowca Androidów: "All moments will be lost in time like tears in the rain" "Zdarzało mi się, że mnie zostawiano, ale nigdy kiedy byłem tak czarujący." Casablanca: "Ze wszystkich barów na świecie musiała wejść akurat do mojego..." "Aresztować podejrzanych!... tych co zwykle." Poszukiwany, poszukiwana: "mój mąż z zawoduuuu jest ...... Dyyyyyrektoooorem !" "Ale tu jest jezioro !!! No to jezioro damy tutaj..." Girl guide: "Nieszczęśliwie się zakochałem i się trochę upodliłem." Sara: "Miłość to takie coś, czego nie ma... To takie coś, co sprawia, że nie masz dość... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół... Miłość, to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach... Miłość jest wtedy, kiedy do 40-letniej kobiety wciąż mówisz "moja maleńka". I kiedy patrzysz jak Ona je, a sam nie możesz nic przełknąć. I wtedy, kiedy nie zaśniesz dopóki nie dotkniesz jej brzucha. I wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a Ty marzysz o tym, aby się przewróciło, bo wtedy będziesz mógł Ją ochronić." "Bo wezwę sąsiadów.. Ratrunkuu! Pomocy!! Pali się !! Nie takie rzeczy słyszeli..." Garfield: "-idz połap myszy GARFIELD - Sam se połap" Rzeczpospolita babska: "-Ty, zobacz, jaka fajna dziewczyna! - Gdzie? - tam! -Pokaż....eeee...ubrana." Łzy słońca: "Zło może triumfować tylko wtedy, gdy dobrzy ludzie nie czynią nic, aby je powstrzymać." Zabij mnie glino: "- Co ty myslisz,że jak jestem mały, to nie mogę ci przyp......olic?" Młode wilki 1 & 1/2: kilka fajnych tekstów ale nie wpiszę bo nie chcę przekręcić... BTW. kiedyś taki wątek już był... nie wiem czy go potem nie wepchnięto w "nudę" |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2006-03-01 00:30:01
A na kogo Ty dziewczyno czekasz? Na księdza z bajki? j.w. |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2006-03-01 00:32:40 może tekst nie filmowy ale też dobry:
...bo to kurwa, kurwa, dla ryb jest" ![]() |
![]() BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | 2006-03-01 00:37:04
![]() |
jacekes Miłośnik FSO 125p Poznań | 2006-03-01 00:41:04 Heloł!
"- Ty, który masz numerek? - 48. - A ja 44, ale w kiblu byłem." "- Spudłowałeś z takiej odległości ??" "- Obecni tu oficerowie, podczas libacji alkoholowej, umówili się na palenie tajnych akt operacyjnych w miejscu mi nieznanym. - Co Wy tam palicie Stopczyk ? - Radomskie, ale jak szef woli, to Franz ma camele." "- Jak taki od kapowania zaczyna, to jak skończy? - Na powązkach." "- Nie ma takiego miasta jak londyn, jest lądek, lądek zdrój. - Ale jak nie ma, londyn, miasto w anglii... - To pan mówi że za granicą, to ja muszę sprawdzić!" "- Ta zarośnięta małpa z czarnym ryjem to mam być ja?" Ech, można by tak w nieskończoność. Za dużo dobrych filmów Bareja nakręcił, do tego Piwowski z "Rejsem" z 1970 i "Przepraszam, czy tu biją?" z 1976, Pasikowski też ma parę kultowych pozycji... O serialach nie wspomnę, kolejna kopalnia dobrych tekstów. Pozdrawiam Tony |
jacekes Miłośnik FSO 125p Poznań | 2006-03-01 00:42:46 Tony, ale jajca...
Przeloguj się ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-03-01 00:43:33 Ja już ją gdzieś widziałem... |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2006-03-01 00:45:49
Pijecie pewnie razem? ![]() |
jacekes Miłośnik FSO 125p Poznań | 2006-03-01 00:46:51 W weekend piliśmy, szczegóły w wątku podwieszonym ![]() |
![]() Tony Miłośnik FSO Mercedes W124 220E Poznań | 2006-03-01 00:49:52 Nie pijemy, a szkoda, bo siedzę sam w mieszkaniu z baterią heinekenów, a Edyta pojechała fpisdu do rodziców i wróci najwcześniej w piątek... Po prostu jacek_s korzystał z mojego kompa parę dni temu i się nie wylogował ![]() To pisałem ja, Tony, trener drugiej klasy... ![]() |