MotoNews.pl

Panowie "arsen" , "Vyzn-R" , "Ali-En" wasze spostrzezenia!!! - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-05-03 22:49:31, arsen pisze:
no tak zeby membrana głosnika była bardziej zwrócona do pasazera czy kierowcy , tak pod katem tak poprostu musisz wyciac taki panel zeby z tyyłu był grubszy a z przodu cienszy i juz

No to sie napewno da zrobic ale jak pozniej przymocuje ten plastik orginalny ??? myslalem nad tym.. bo tam wejda 165mm tylko otwory na sruby nie pasuja ale z tym dalo by sie cos zrobic pozniej nastepny problem to to ze glosnik wystaje troche za bardzo i nie wcisne tej oslny zeby wszystko bylo rowno

hmm.... mozna by było urzeźbic cos na włuknie szklanym Jezeli masz zdolnosci manualne to napewno nie bedzie wiekszego problemu

bo ten panel dajesz od zewnetrznej strony i tej osłony wtedy nie ma tylko zakładasz maskownice

Krzysiek... moze małe pytanko... Jak daleko masz do Włocławka??

Cytat:
2006-05-03 23:01:38, Vyzn-R pisze:
Krzysiek... moze małe pytanko... Jak daleko masz do Włocławka??

do lodzi mam 65km a nie wiem ile jest z lodzi do wloclawka.... a co chcialbys mi pomoc w przerobce samochod ?

czyli jakies 200km :-/ Troche daleko... Jakbyc mieszkał gdzies tak Toruń płock to mogłbym podskoczyc do ciebie i by sie cos wymysliło na miejscu, poodkrecałoby sie plastiki i po obejrzeniu dokładnym miejsc by sie porobiło dokładne szkice i moze nawet jakies wstepne prace mozna by rozpocząc

no to sporo jak 200 :/ ale moze kiedys w wakacje wytlumili bysmy drzwi i popatrzyli co sie da zrobic z tymi glosnikami

Wiecie co panowie postanowilem ze jednak zostanie to profesionalista i dam zeby mi ci gosci z allegro zrobili to , a samemu wylumie drzwi, teraz nadal zastanawiamy sie nad wzmacniaczami moze byc uzywany chcialbym pozniej podpiac do tego sub z szybki i czystym bassem zebym sie delektowal muzyka a nie zeby mi glowa tylko bolala

takie cudo moge to miec za cene poczatkowa czyli 220zl brac ? co myslicie ?

Bardzo fajny wzmacniacz ale stary i widac ze zniszczony mysle ze nie warto

ok

to sie nazywa wołanie pod niebiosa
bosz... żałuje, że dopiero teraz to widze

podziekuj ze wogole widzisz :p

bezczelny
Ty lepiej pośpiewaj sobie jeszcze troche sexi Enrike...

Widze ze jako najbardziej dojzała psychicznie osoba z tej trojki bede musiał poprosic o nierobienie off-topa

Grzechu... a zresztą... nie chce mi sie nawet przytaczac przykładów na Twoją "dojrzałość psychiczną"... hehehe

Bujaj cyce! Gdu gadu to nie forum
Poza tym lepiej bys koledze cos tu doradziła jako "Profesjonalista" zamiast siac offtopy

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-05-05 12:47:28 ]

jako profesjonalistka, nie odzywam sie nie zapytana nawet jak widze ze koledzy ścieme cisną
sam sie bujaj

Cytat:
2006-05-05 12:50:53, Ania-MaxCarAudio pisze:
jako profesjonalistka, nie odzywam sie nie zapytana nawet jak widze ze koledzy ścieme cisną sam sie bujaj

ja sie bujam cały czas... Wyginam smiało ciało, wyginam śmiało ciało!!

Cytat:
2006-05-05 12:50:53, Ania-MaxCarAudio pisze:
jako profesjonalistka, nie odzywam sie nie zapytana nawet jak widze ze koledzy ścieme cisną sam sie bujaj

Aniu slonce napisalem ci e-maila i nie odpisalas mi myslalem ze nie dzialasz juz na tym forum, ciebie rowniez jak najbardziej prosil bym o porade ))