[OT] Piłka kopana - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-05-30 22:29:29, danon pisze:
To ja tylko się spytam was kogo obecny pan prezydent tym razem wytypuje do śpiewania hymnu narodowego?

Hmm sądząc po obecnej linii politycznej, to musi być ktoś nieskalany, obowiązkowo katolik...

Cytat:
2006-05-30 22:33:15, eFeSOwiec pisze:
Hmm sądząc po obecnej linii politycznej, to musi być ktoś nieskalany, obowiązkowo katolik...

Może mietek szcześniak (małe litery w nazwizku zamierzone)

A przepraszam - o czy Panowie tu rozmawiają?? O reprezentacji Polski w piłce nożnej?? A co to jest??

Aaaaaaaaaaaaaa, już wiem - to te ryje o ilorazie inteligencji na poziomie kaloryfera i to zapowietrzonego, które możemy oglądać w spotach TP... no cóż - jaki sponsor tak reprezentacja...

Cytat:
2006-05-30 21:44:48, thaniel pisze:
prawdziwy kibic jest na dobre i na zle i powiem wam szczerze nasi zagrali dzis fatalnie ale najgorszym zawodnikiem na boisku byl nasz niby 12sty zawodnik czyli publicznosc to jest prawdziwa zenada POLSKA BIALO CZERWONI, POLSKA BIALO CZERWONI

Thaniel jestes moim idolem... podziwiam Cię za wiarę w cuda. prawdziwy kibic jest na dobre i na złe, ale każdego w końcu można uśmiercić tymi "złymi" chwilami...

myślałem że posikam się ze śmiechu, jak będąc na ohukiwanym w warszawie spotkaniu legia-wisła (zeby nie było, pierwszy i pewnie ostatni raz na zywca na stadionie) pierwszego gola strzelili wiślacy. podobnie było dzisiaj... w pewnym momencie trzeba chyba umieć powiedzieć, jesteśmy patałachami, przepraszamy, ale w dupie mamy reprezentację i nie będziemy w niej grali bo się nam to nie kalkuluje...

Krotko i na temat http://bramkaroku.patrz.pl/

Ja tam kibucuje na dobre i na zle

Najwieksza zenada tego meczu to wlasnie publicznosc ... jak tak mozna zamiast podtrzymac na duchu naszych zrobili cos zupelnie odwrotnego ...

co do bramki jaka puscil kuszczak hmm no szmata ale jak siegam pamiecia to przypomina mi sie taki mecz o final pucharu uefa miedzy bodajze realem saragossa i arsenalem chyba jak david seaman w ostatniej minucie puscil taka wlasnie za kolnierz strzelona z polowy boiska przez bodajze nayima i wtedy przez tego gola przegrali wazny mecz

czasem tak bywa

przy bramce ktora pusicil boruc nie mozna sie do niego przyczepic poszedl tam gdzie miala leciec pila a ze sie odbila od kogos tak bywa

ja i tak czekam na nastepne mecze i dalej jestem kibicem naszej reprezentacji jak najbardziej

POLSKA BIAłO CZERWONI

pozdr

Ale bramka!!!! No niestety - w kraju, w którym prawie wszystkie ligowe mecze się kupuje, a piłkarze tylko udają że grają nie ma prawa być dobrej normalnej reprezentacji. Kurde to za komuny mieliśmy lepszych sportowców. Niestety rację miał ten co powiedział o polskiej Piłce Nożnej: "kiedyś była to prawdziwa kuźnia talentów, a teraz to zostały same młoty".

jak burdel źle funkcjonuje, zmienia się dziwki.

jest jeszcze takie powiedzenie, że w tym kraju 38 mln ludzi zna się na piłce nożnej, a w reprezentacji gra 11 pozostałych.

pamiętacie co stało się z Andrésem Escobar'em po mistrzostwach w 94 roku?

nie no wiocha... chłopakom woda uderzyła do głowy po tym ostatnim 10:0. jak sie nie nauczą, że nie są królami futbolu i że nie można olewać przeciwnika to tak się to będzie kończyć za każdym razem... w każdym razie mam nadzieję że na mistrzostwach będzie choć przyzwoicie.

Dorzucę swoje trzy grosze:
- Mecz fatalny,
- przy obu bramkach zawinęli również bramkarze,
- reszta graczy też poniżej oczekiwań
- brak dudka i franka wydaje się jednak być błedem
- publiczność zachowała się źle, ale wcale się jej dziwię i pomimo iż z takim zachowaniem się nie zgadzam to jej tez nie potępiam
- kibicuję z całego serca drużynie narodowej i bardzo chcę żeby wypadli jak najlepiej, ale z takim poziomem gry jak pokazali wczoraj nie chcę aby oni reperzentowali mnie i mój kraj na Mistrzostwach
- zostało 10 a ja ciągle mam nadzieję....

I znowu ogarnie nas piłkarski amok Ja powtórze to co pisałem 4 lata temu na naszym forum (też taki temat powstał przed MŚ)

Polacy nie powinni jechać na mundial !

po raz kolejny udowodnimy że w 40 milionowym kraju nie potrafimy wybrać 11 chłopa którzy potrafią kopać piłkę - wstyd, blamaż i żenada

na całe szczęście jest wiernym kibiciem speedwaya i może też na arenie międzynarodowej nie osiągamy jakiś oszałamaiących sukcesów ale przynajmniej nie blamujemy się jak w przypadku piłki
szkoda mi Was koledzy - stracicie kupe zdrowia i nerwów oglądając naszych piłkarzyków - miszczów jednych

Akurat na speedway`u to się może za bardzo nie wyznaję, ale jeśli dobrze kombinuję, to mamy bardzo dobrą ligę, jeżdżą u Nas same sławy GDA popraw mnie jeśli jestem w błędzie

eFeSOwiec - co prawda speedway to dosyć niszowa dyscyplina (zaledwie w kilkunastu krajach są tory) ale rzeczywiście Polska liga jest najsilniej obsadzona - z zawodników GP tylko jeden nie jeździ w lidze a pozatym cała reszta czołowki światowej ściga się u nas - nawet w Wybrzeżu któy w tym roku startuje w II lidze (a w rzeczywistości trzeciej) mamy obcokrajowców

kończąc ten OT (mam nadzieje że koledzy od piłki kopanej wybaczą ) w najbliższą sobotę odbędzie sie GP Anglii - polecam

Najnowsze Wiadomości:

jak donosi AntyRadio, po wczorajszym pokazie możliwości polskiej reprezentacji, Kancelaria Prezyndenta RP postanowiła zdelegalizować Polski Związek Piłki Nożnej.

Koniec Flash NEWS-a

Cytat:
2006-05-31 08:12:54, momik pisze:
Dorzucę swoje trzy grosze: - Mecz fatalny, - przy obu bramkach zawinęli również bramkarze, - reszta graczy też poniżej oczekiwań - brak dudka i franka wydaje się jednak być błedem - publiczność zachowała się źle, ale wcale się jej nie dziwię i pomimo iż z takim zachowaniem się nie zgadzam to jej tez nie potępiam - kibicuję z całego serca drużynie narodowej i bardzo chcę żeby wypadli jak najlepiej, ale z takim poziomem gry jak pokazali wczoraj nie chcę aby oni reperzentowali mnie i mój kraj na Mistrzostwach - zostało 10 dni a ja ciągle mam nadzieję....

Cytat:
2006-05-31 10:04:01, robreg pisze:
Najnowsze Wiadomości: jak donosi AntyRadio, po wczorajszym pokazie możliwości polskiej reprezentacji, Kancelaria Prezyndenta RP postanowiła zdelegalizować Polski Związek Piłki Nożnej. Koniec Flash NEWS-a

OLEEE!

...jeszcze odnośnie reprezentacji.
Śledze to co się dzieje z Frankowskim i Dudkiem i to jest dopiero żenada.
Tomasz Lis z Dudkiem w "Co z tą Polska?" ...temat nr 1 - Dudek nie jedzie, Dudek się żali, Dudek obraża, Dudek nie daje szans naszej reprezentacji na mundialu itd.
Aż nasuwa się pytanie - czy Dudek jest aż tak dobry że dzięki JEGO umiejętnością...wygrywaliśmy?
Ale absurd - człek który akurat ma chyba najmniej do powiedzenia przy wygrywaniu meczów(chyba że zawsze broni się bezbramkowych remisów)jest taki pewny swojej wielkiej roli w sukcesie.
Ktoś to rozumie?
Co do Franka - "Franek łowca bramek" ....szkoda tylko że przez ostatnie ponad 700 minut na boiskach nie strzelił ani jednej.
Wniosek jak dla mnie jeden - nie ma poprostu sensownych zawodników, w związku z czym taki czy inny skład naszej reprezentacji nic by nie zmienił.

Cytat:
2006-05-31 10:36:45, Admiral pisze:
OLEEE!

poprawka FlashNEWSa
Kancelaria donosi, że PZPN został zdelegalizowany!
Koniec poprawki.

jaka szkoda, że to news z Antylisty...

Cytat:
2006-05-31 10:36:56, Lajka pisze:
Tomasz Lis z Dudkiem w "Co z tą Polska?" ...temat nr 1 - Dudek nie jedzie, Dudek się żali, Dudek obraża, Dudek nie daje szans naszej reprezentacji na mundialu itd.

A u Szymona Dudek strzelał w bramkę w kształcie okna - trafił centralnie dopiero jak mu Szymon powiedział: Jurek to okno Janasa!

Nie oszukujmy się. Jaki mamy kraj - taką i jego reprezentację.

LOL-bramka