Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pawel0240 CB FORUM nadajnik Opel Astra GT Zabrze / Katowice | 2006-06-27 21:12:36 Od kiedy zniesli oplaty za CB nastał ARMAGEDON !!! |
Patryk1221 Kielce | 2006-06-29 20:05:51 Z każdym miesiącem będzie coraz gorzej w eterze.Cb rozchodzi się jak świeże bułeczki.Na dzień dzisiejszy w Warszawie jest już masakra!!! |
![]() Vyzn-R Babilon Bandit Lipno | 2008-02-20 01:45:51 oj panowie jak poczytałem to az sie przeraziłem, bo zakupiłem radyjko do mobilka własnie i planuje powrót w eter... kiedyś miałem baze spory okres czasu i i z tego co pamietam "break" był wrecz zwrotem wymaganym i jak ktos tego nie uzył wtrącając sie w rozmowę był traktowany jako... hm... "osoba niewychowana i bez manier" 28 i 19 były tylko kanałami wywoławczymi, rozmowy prowadziło sie na pozostałych, ostatnio jechałem spory odcinek drogi z pożyczonym CB i jakoś specjalnie nie spotkałem sie z chamstwem czy wyzwiskami, może po prostu moje szczescie, ale za to zdziwił mnie bardzo fakt braku jakichkolwiek rozmów poza kanałami 19 i 28... swoją drogą 28 tez jakies takie ciche jest... ![]() A jezeli chodzi o "pysiowanie" to nie mam pojecia o co biega z tym... ale jak chcecie takiego jednego to mogę wskazać u mnie w mieścinie... ![]() |
![]() thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2008-02-23 01:36:22 Macu jesli chodzi o trase w-wa - whitestock to robisz ja czesciej niz ja ... bo ja jakies 3 - 4 razy na miecha ...
wiec twoja opinia jest na pewno hmm ma lepsze podstawy ![]() pozdrawiam |
Uniden510 Passat B3 Syców | 2008-05-06 15:13:25 [quote]
2008-02-20 01:45:51, Vyzn-R pisze: ostatnio jechałem spory odcinek drogi z pożyczonym CB i jakoś specjalnie nie spotkałem sie z chamstwem czy wyzwiskami, może po prostu moje szczescie To zależy kolego gdzie i o jakiej porze dnia jedziesz.Różnie bywa,"Pysie" można spotkać wszędzie.Jeden "piz...ec" zaczął o milion do niego dołączyło pysie słyszałem już nawet w niemczech.Debile w eterze rozmnażają się szybciej niż chińczycy.Z tych co mi utkwili w pamieci to:w Białymstoku nadaje "cicho cicho ; Elbląg i okolice "boli dupcia"(chyba spał w parku na ławce bez gaci i dlatego go boli) ; a poza tym pełno chrumkaczy, chrząkaczy ,piejących kogutów itp.kretynów.Tak więc jak podłączysz radyjko to napewno któregoś debila usłyszysz,jeśli nie od razu to w ciągu pierwszego tygodnia napewno.(chrum,chrum,kukuryku) PS.to w nawiasie to oczywiście taki głupi żart ![]() ![]() ![]() |
Uniden510 Passat B3 Syców | 2008-07-05 22:18:30 2008-02-20 01:45:51, Vyzn-R pisze: " A jezeli chodzi o "pysiowanie" to nie mam pojecia o co biega z tym... ale jak chcecie takiego jednego to mogę wskazać u mnie w mieścinie... " Kolego puść namiary na niego do" netu" i najlepiej jeszcze w eter na cb, i powiedz chłopakom o co chodzi,na pewno się nim zajmą ![]() |
![]() Wisnia6 CB FORUM nadajnik Honda Civic Tarnowskie Góry | 2009-02-11 09:48:58 Pojeździłem parę dni z nowym CB po województwie małopolskim i na ogół byłem zadowolony z życzliwości kierowców, małe wyjątki zdarzyły się oczywiście w większych miastach. (Sucha Beskidzka, Kraków)
Jak znajdzie się jakiś palant, to pomaga grzeczne zwrócenie uwagi, oraz prośba o zmianę kanału dla pana "przekliniaka". ![]() |
Deadly Mazda 3 BK LF Elblag | 2009-05-20 00:11:58 Pysia sie "narodzil" w Elblagu. Byl to chory psychicznie czlowiek..... ktory sie wyzywal na radyjku. Nadawal z bazy. Z tego co wiem nie tylko psychicznie byl chory. Niestety ma wielu nasladowcow ale pewnie za jakis czas, mysle ze rok, to minie bo podobno pysia zszedl. Nie slychac juz go w Elblagu - tylko nedzne podrobki ktore sie szybka nudza.
Tak dla przykladu, bo strasznie mi on dzialal na nerwy i nie tylko mi, w Szczecinie podobno jest czlowiek niewidomy ktory pomaga mobilkom dojechac do celu, a w Elblagu byl Pysia....... Pzdr |
Malinabend Oborniki | 2009-06-25 19:14:52 Pysia ma nasladowcow w co 2 miescie jest i w okolicy Poznania jak jechałem do Zakopca przez Wrocek też tam był i na wybrzeżu takze ![]() |