MotoNews.pl

Wymiana zawiasów w RS"ku BenioBB-Fryszard"s Garage - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie prawdopodobnie, tylo na pewno 75/50. Takie jest FK w ustawieniu default w mk5/6 -albo inaczej - tak są skrócone sprężyny w stosusnku do serii. A jak się dupkę ustawi, to już inna broszka. Można dać - 30, a można - 80.

A jeśli ktoś się uprze, to może sobie i tyłek nawet 100 obniżyć. Cza tylko dorobic ze dwa żłobki na amorku - koszt 5 zika od żłobka . Non problemos. Tylko, że przód będzie wtedy sterczał jak wodolot .

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2006-06-22 13:31:55 ]

slawas tak jak chlopaki frysiek i krisso mowia FK 75/50!! frysiek wcale nie przeszkadzalem

podoba mi sie ja planuje na wiosne polozyc swojego essa bo narazie mam leki przed zima

Cytat:
2006-06-22 14:46:01, norveg pisze:
podoba mi sie ja planuje na wiosne polozyc swojego essa bo narazie mam leki przed zima

przecia właśnie co się skończyła wczoraj wiosna

no miaialem na mysli przyszly rok
moze jesien tego roku poniewaz aktualnie niema mnie w kraju ale jeszcze troszke i mnie podenerwojecie i bedzie na jesien

Gleba ładna. Ale widze, że zadbany ten RS.
Czy może był już malowany ?

bardzo ładnie usiadł, ale tył można by jescze dać trochę niżej żeby wyrównać z przodem, bo teraz moim zdaniem jest trochę za duża różnica

-omen- - byl malowany w calosci ale nie przeze mnie juz go kupilem po "odnowie" . co do tylu to mozna by bylo, juz takie zawieszenie bylo wiec nie kombinowalem

ładnie lezy ... tylko wyrównaj tył jeszcze i będzie miód.. no i bardzo ładnie utrzymane autko..

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2006-06-22 21:43:09 ]

VinCe dziki bardzo moze obnize ale najpierw mysze uporac sie wydechem bo cos mi wisi i czasami przychacze

Cytat:
2006-06-22 21:42:27, beniobb pisze:
VinCe dziki bardzo moze obnize ale najpierw mysze uporac sie wydechem bo cos mi wisi i czasami przychacze

jak tylko czasami to spoko jak będziesz co chwilę orał podwoziem to dopiero będzie znak że jest coś nie tak no albo będzie to znak o porządnie zglebowanym aucie

wiem wiem u ciebie pewnie czesciej ogolnie to niesamowicie "pimp my ride" zrobiles!! czekam na zdjecia z felgami

Cytat:
2006-06-22 22:24:44, beniobb pisze:
wiem wiem u ciebie pewnie czesciej ogolnie to niesamowicie "pimp my ride" zrobiles!! czekam na zdjecia z felgami

jakie tam "pimp my ride" toć to seria jest a felgi prawdopodobnie w połowie lipca bedą gotowe..