MotoNews.pl

Polonez Caro 1,6 GLI Orciari i BMW - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmm chyba cos sie nie podoba...

Nooo....czemu przyciemniles kierunki ?
W ogole to cierpisz na syndrom zmieniacza. Zostaw to auto juz w spokoju, bo moze byc tylko brzydsze
PLUSIOR za boczne kierunki no i chromy, choc bardziej do 125p pasuja...

wróć do czerwonych kloszy tylnych lamp byly najbardziej oryginalne te wygladaja jak z plusa...

Cytat:
2006-07-25 23:59:38, Krupek pisze:
hmm chyba cos sie nie podoba...

Spierd... tylne lampy i przednie kierunki Krupek
teraz pozostaje jedynie dopieścić resztę pod maską do tych chromików

Co chcesz? Takie tylne lampy wyglądają o niebo lepiej niż bia/cze

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

tylne lampy jak najbardziej pasują

to moze zeby tak podtrzymac temat...dzis mierzylem nowe felgi do poldka..

problem jest taki,ze sa tylko 3 ale przez zime znajde 1 badz 2 do kompletumusze miec takie szerokie koleczkamam nadzieje ze i wam sie spodoba
pozdrawiam

jezeli beda takie jak na przymierzaniu to bedzie super nie wiem czemu ale to niezbyt pasuja do niego...do fiata czy poldka koniecznie 5ramion

beda dokladnie te co sa przymierzane

no to czekamy na efekty bedzie super a jakie oponki na to?

Cytat:
2006-08-23 00:58:28, chris1500 pisze:
no to czekamy na efekty bedzie super a jakie oponki na to?

Na moje oko 225/45/16

hmm ok,mam juz te fele zalozone na poldkui teraz zadziwie was szerokoscia opony...jest tak zwany styl-german style.i na szeroka felge naciaga sie waska i niska opone,zeby wyszedl stozek...i taka tez opone mam na tej feldze-205/45

za kilka dni zrobie lepsze fotki...
pozdrawiam

będziesz musiał teraz uważać na krawężniki

Nie podoba mi sie - raz ze wyglada do kitu dwa ze bezpieczenstwo powinno byc nr 1 a jak widac nie jest. Moim zdaniem jak Cie nie stac na odpowiednie opony to sobie nie kupuj takich obreczy (apel ostatniej szansy do wszystkich german look'owcow). No chyba ze tak mialo byc specjalnie to niech Ci bedzie

Cytat:
2006-08-25 13:09:55, adamdn pisze:
Nie podoba mi sie - raz ze wyglada do kitu dwa ze bezpieczenstwo powinno byc nr 1 a jak widac nie jest. Moim zdaniem jak Cie nie stac na odpowiednie opony to sobie nie kupuj takich obreczy (apel ostatniej szansy do wszystkich german look'owcow). No chyba ze tak mialo byc specjalnie to niech Ci bedzie

popieram.. wyglada fajnie ale bezpieczenstwo na pierwszym miejscu.... proponuje jazde w stylu low-rider

to nie jest kwestia oszczednosci czy braku kasy na opony to poprostu tak wyglada

naciag gumy

same obrecze fajnie sie prezentuja ale juz opony:/ hymm szkoda naprawde parapetow...jak piszesz german style tylko ze u nich nie spotyka sie dziur po srodku jezdni tam maja "troche" lepsze drogi

i dlatego od 2 dni jezdze 30km/ha przed soba puszczam peace caraheh
a tutaj fotki z dzis przy ladnym sloneczku

Oj Krupek, ty szaleńcu...

O ile w Golfach czy im podobnych, dodatkowo obniżonych wygląda to super, ale tu powiem wprost - nędza. Oczywiście chodzi o opony
Oczywiścię mogę zmienić zdanie jak pokażesz jak teraz wygląda Poldek w całości...

[ wiadomość edytowana przez: KinioPP dnia 2006-08-25 16:14:19 ]