Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-08-07 22:00:45
Tak sobie przeczytałem Twoją sygnaturkę i pomyślałem, że może byś chciał się pobawić gadżetami klubowymi. Jak nie to faktycznie przy najbliższej okazji wywalę ten (między innymi) link. A panów M prosze o przeniesienie poprzedniego i tego posta do "stronowego" wątku. Dziękuję |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-07 22:49:46 Hehe, pobawić to ja bym się mógł bo akurat sezon ogórkowy i nie ma za specjanie co robić więc bawię się w aukcje tylko to wszystko zalezy od tego jakie byłoby zainteresowanie klubowymi gadżetami? Właśnie wystawiłem dziś fajny gadżet dla przyszłych Kubico - maniaków, więc tak przy okazji co o tym sądzicie?
![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-08-07 23:02:12 Fajne. made in China?
tal w ogle, to ni musza byc takie same gadgety jak były w sklepiku. Mogą być inne z Twojej standardowej oferty byle z logiem klubu. Jak ceny będą rozsądne to pewnie więcej osób będzie chętnych... |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-07 23:09:21 Made in China, tak jak większość, rzadko zdrzają się rzeczy produkcji rodzimej chyba, że chodzi o rzeczy z dodatkami skóry albo wogóle szyte na zamówienie to wtedy robimy to sami, a tak to import, czasem lepszej jakości, czasem gorszej (to częściej)... |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-07 23:15:20
A ja nawet nie wiem jakie gadżety były w sklepiku ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-08-07 23:18:03 kubki, koszulki topy damskie, i inne takie... nic specjalnego. Wszystko z tym zezowatym i nawalonym esperakiem |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-07 23:29:43 No tak, czyli gadżetowy standard ![]() ![]() ![]() |
![]() malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2006-08-11 22:02:18 ja pier... jeszcze trochę i będzie po mnie |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-08-12 22:30:03
Proponuję wirtualną wizualizację złomiaka w punkcie skupu złomu. Między pralkami, lodówkami, puszkami itp. itd. To zawsze będzie się sprzedawało. |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-08-13 11:30:40 a co z niejakim lasombra?
nawet nikt nie wspomnial o jego usunieciu, mimo ze od 2 lat sie na forum nie pojawia |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-08-13 11:49:06 Lasombra, o ile dobrze pamietam, poleciał w moich poprzednich porzadkach klubowych przeprowadzonych grubo ponad rok temu. |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2006-12-23 00:34:32 jaako ze sswieta ida to i do zoltkow przyszedl mikolaj
ci ktorzy zasluzyli dostali membera czesc zoltkow poleciala w sina dal za pomoca rozgi witam nowych memberow |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2007-01-04 11:53:25 Ha ha!
A jak przeczytałem na stronie klubowej że porządki na forum to trochę się przeraziłem! Ale chyba coś naprawiałem i zaglądnąłem tu kiedyś! W sumie to bym się trochę wq.... jak bym wyleciał, bo: a) Mam nadal Espero (nawet zainwestowałem w hak ![]() b) Mam klubową ramkę na rejestrację! c) jak byś w moim przypadku nie zastosował JACO przyczyn sentymentalnych! ![]() He hee koniec, choć nie udało mi się jeszcze być na ogólnopolskim zlocie, ale na lokalnych tak ![]() Ps. Może teraz częsciej zawitam na forum bo mam necik w domciu! Ps2. Punkt a) tym bardziej bo jak zauważyłem najaktywniejsi użytkownicy forum nie mają już Espero he hee! Skandal ![]() Ps3. Fajnie, że jeszcze te same mordki tu ciągle są!!!!! ![]() |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2007-05-24 12:50:26 z okazji Dnia dziecka pare osob zmienilo statusy pare polecialo, szczegolnie takich zoltkow co sie zapisali i tego samego dnia byla ich ostatnia wizyta na forum
jesli komus sie statusy nie podobaja prosze o info np chce byc nadal zoltodziabem badz sympatykiem |
Gipsik Daewoo Espero warszawa | 2007-05-26 00:12:39 to ja sobie zostane zoltodzioben mimo ze jestem tu juz 2 godziny ale ok focha nie srzele za niedocenienie ![]() |
![]() kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-05-26 00:26:37
Dobrze ze focha nie robisz ale jeszcze nie jestes Zoltodziobem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zwierzu Octavia 2 Warszawa | 2007-09-20 18:56:45 A juz myslalem ze mnie spisaliście na straty ![]() Pozdro |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-09-20 21:39:31
A jak Ci się sprawuje ten misiubisi? ![]() |
![]() Zwierzu Octavia 2 Warszawa | 2007-10-10 18:11:14 Samochodzik bardzo dynamiczny a zarazem ekonomiczy.
Okolo 6 litrow w miescie ropy przy spokojnej jeździe. Pakowny z wszystkim co niezbedne ale bez specjalnych wodotrysków. Bardzo fajnie wybiera nierownosci , cichy ale jednak nie dla mnie ![]() Auto jest kompletnie bezawaryjne to trzeba przyznac, prowadzi sie przyjemnie , takie tam wieksze kombi. Nie wiem co moge jeszcze dodac pytaj ![]() Bede myslal o czyms sportowym szczegolnie ze zona dostala fieste slużbowa. Pozdrawiam |