MotoNews.pl

[S] CINQUECENTO SPORTING (prawie 1.2) +LPG - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowa cena:
4500 z gratami
4000 bez zawiasu (omp+weitec) i na zimowkach.
Do negocjacji.

Up, up, bo w weekend chce jechac po nowa fure

Cytat:
2006-09-29 08:34:54, bart322 pisze:
Up, up, rozpatrze kazda propozycje

daje 10 rewszte mi doplacasz i go wezme ;]

Ja to chyba mam szczescie do dziwnych ludzi kupujacych moje auta.
Pierwszego malucha sprzedalem gosciowi co pytal czy mozna odkrecic tylne zastrzaly w klatce, zeby zamontowac fotelik dla dziecka.
Drugiego malucha z 899 kupil gosc ktory powiedzial, ze jakby cos sie zepsulo bedzie dzwonil, bo on sie na samochodach wogole nie zna.
Teraz dzwonil koles i mowi ze zobaczyl ogloszenie na allegro i pyta, czy jezdzilem w rajdach - a w ogloszeniu jak byk fotki z numerami startowymi i zaloga w kaskach No to powiedzial, ze jeszcze sie zastanowi...
Aaa i spytal jeszcze, czy mozna negocjowac cene, bo na allegro napisane jest "do negocjacji" i nie wie czy mozna

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-10-04 19:06:58 ]

Cytat:
2006-10-04 08:17:54, bart322 pisze:
Up, up, bo w weekend chce jechac po nowa fure

Wybacz ciekawość ,ale co masz zamiar nabyć??

malucha

astre kurwa gsi

rano wlanczam gg kumpel z irlandii mi linka z allegro poslal....

pyta sie czy warty ten pasc jesc tyle bo sie zastanawia;]

Hehe, wymienilem kilka maili z kolesiem, ktory pisal, ze jest z daleka i zeby mu porobic dokladne foty i opisac wszystko, bo musi byc pewny auta zeby jechac kawal drogi, ale zeby az z Irlandii

to raczej nie on, a wraca do polski jakos w listopadzie wiec jak jeszcze tego nie sprzedasz to moze wpadniemy na jakies upalanie

Maly update - zwiekszyl sie przebieg i juz jest prawie 165kkm

Przebieg juz ponad 165kkm, kupilem nowa fure i nie jest to astra gsi, bo zanabycie takiej w PL w stanie co najmniej przyzwoitym graniczy z cudem
BTW: kupilem klekota

Fura sprzedana, zamykamy temacik
BTW: bedzie jezdzic w Krakowie